icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

daniela2227
12. jún 2019

@lowndes tu neostáva nič len počkať..a opakovať test.. držím ti palce ✊

lowndes
12. jún 2019

vidno ci nie???

kukurica77
12. jún 2019

@lowndes podla mna negativny,kolko dni ti uz meska ms?

lowndes
12. jún 2019

@kukurica77 este mi nemeska..este mam len dostat o 7 dni..

diaalex
12. jún 2019

@lowndes ja tam nevidím nič :(

kukurica77
12. jún 2019

@lowndes jaaaj,tak to mas cas,aby uz bolo nieco vidiet.Je to velmi individualne.Niekto ma viditelne ciarky uz pred ms a ine az po meskani ms,takze v tvojom pripade by som pockala 1-2 dni a potom spravila znova test. Ozaj,mas aj nejake priznaky,ze si robis tak skoro tehu test?

ja197
12. jún 2019

@lowndes bože ženy čo vám šibe s tými testami 10 dní pred ms...Veď si uvedomte že vtedy ešte ani nič nemôže byť uhniezdené, nie ešte aby to produkovalo HCG....

lowndes
12. jún 2019

@ja197 som.nedockava :( :(

lowndes
12. jún 2019

@lenockalenka23 kolkaty tyzden? ako sa citis???

lenockalenka23
12. jún 2019

@lowndes V piatok začínam 6tt.Zatial všetko v pohode,pri synčekovi mi začalo bývať zle až okolo 7meho,tak si ešte užívam pokoj i keď samozrejme neviem kedy to príde teraz 😁
PS:Viem že je to ťažké ale skús na to nemyslieť,vacsinou niečo ukazuje až okolo času MS,alebo keď mešká ..niektoré super citlivé to asi vedia odhaliť aj o par dni skôr..budem na teba myslieť a držať palce 🙏❤

lowndes
12. jún 2019

@lenockalenka23 dakujem 😘 ja si teda pockam a urobim test az teda ak mrcha nepride 🙂

daandra
12. jún 2019

@lowndes ja vidím, ja som mala v taký čas takú,že sa nedala ani odfotiť,uvidíš zajtra,či zosilnie..držím palce a chápem tu nedockavost;)

gaborka28
12. jún 2019

Kočky, nepatrím medzi naháňačov duchov, ale toto mi ukázal dnes mamatest. Fotka je mierne stmavená, lebo odfotenú čiarku až tak nevidno, ale voľným okom je asi takáto. Trosku zastrajkoval, vidieť tam akoby obliate, to je v pohode. Okrem toho je tam ale čiarka slabá. Vyzerá byt ako čiarka či kanalik? Na pepine je len jedna čiarka. Viem, že testovať budem musieť znova, ale vy tu duchom celkom rozumiete, tak len by ma zaujímal vas názor 🙂 Dnes mam dostať, ale par dni mi býva zle presne tak, ako mi bývalo pri prvých dvoch deťoch na začiatku tehotenstva.

lowndes
12. jún 2019

@daandra som tyzden pred mrchou..mam neskutocne krce a pichanie v Ľ-strane.... o jedno babo som prisla pred 2 rokmi tak nechcem nieco zanedbat..ked zistim ze som tehu, budem vediet co a ako....teraz sa bojim cokolvek dvihat a tak...akurat kupujeme nabytok, prerabame..nerada by som si sama nieco zavinila ked uz mam podozrenie ze by som mohla byt...dawam si pozor..

lowndes
12. jún 2019

@gaborka28 ahoj..ja vidim na teste..🤗

daandra
12. jún 2019

@lowndes jasné, ja chápem 🙂

lowndes
12. jún 2019

@daandra dam.vedit 🙂

mirca85
13. jún 2019

Ahojte vidíte tam nieco ? Prvy je ovulacny druhy tehotenský , robený vcera , dnes cakam mrchu . Dakujem kocky

timina22_09
13. jún 2019

@mirca85 nieco malicka mozno aj ano. Len teraz neviem, ci to tam je naozaj, alebo to tam len chcem vidiet. A vies isto, ze dnes ma prist? V kazdom pripade drzim palce ✊

monika2101
13. jún 2019

@mirca85 podla mna negativne ☹

diaalex
13. jún 2019

@mirca85 ja nevidím :(

lowndes
13. jún 2019

nerozumiem preco si naraz robia baby tehu test a aj ovulacny?? prosim vysvetlite mi to niekto ... naco sa to robi naraz???? nefunguje to tak ze OVU je na zistenie ovulacneho obdobia/dňa ...a tehu na zistenie tehotenstva?? tak preco si to robite naraz????dakujem

kukurica77
13. jún 2019

@mirca85 ovulacny negativny,aj tehu negativ.Myslim,ze tehotna nie si.Snad sa podari dalsi cyklus,drzim palce.

hennyinnsbruck
13. jún 2019

@lowndes ovu test je v tehotenstve silno pozitívny... Často pred pozitívnym tehu testom...
ale keď mam tehu test doma nebudem robiť aj ovu, ale to je fuk...
Aaaale u mňa napr bol raz ovu silno pozitívny pred MS (tehotná som 100%nebola) takže tak 😉😉

lowndes
13. jún 2019

@hennyinnsbruck dakujem za odpoved 🙂

lowndes
13. jún 2019

no baby .poviem vam ze dnesny test opat slabunky tien....mrcha ma prist o 6-7 dni .tak som zvedava...ale ta Ľstrana ma.neskutocne picha a boli ..a dokonca neznesiem ani pohl. styk .vadi mi to resp. boli v tej ľavej strane..akoby bol moc vo mne alebo co...mohlo by to byt aj od mozneho tehu???

lela123
Autor odpoveď zmazal
lela123
14. jún 2019

@lowndes ja volaco tiez vidim,ukaz aj dnesny

lela123
14. jún 2019

@lowndes mna boleli oba vajecniky pri poslednom tehu.Som myslela,ze som nachladla a to po 5 dni po uz.

natal4
14. jún 2019

@lela123 ahoj.... Prepac ze ti skacem do debaty ale tie vajecniky ta boleli stale? Momentalne prezivam nieco podobne len mna vajecniky nebolia oba naraz.. Raz jeden raz druhy a to tiez nie stale.. Len par krat za den a nieje to velka bolest skor len take tahanie alebo tlak ale trva to 2 tyzdne.. Minuly mesiac som mala 23 dnovy cyklus a podla neho by som mala mat dnes ms ale este nic.. Kedy tebe vysiel test pozitivny?