Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lela123 dakujem za odpoved. Ja ani neviem kedy alebo ci vobec som mala ovulaciu pretoze nemavam ani hlien a ani bolesti a vobec sa ani nesledujem kedze babo som nejak neplanovala. Nemavam vobec ziadne vytoky az tesne pred ms.. Teraz mam 23 den od minulej ms a test som si robila a bol negativny myslim.. Vytiahlo trosku mozno len kanalik a aj ten zmizol ked som test v strese rozobrala 😅. Nemam napate ani prsia ani ziadne ine tehotenske halucinacie.. Obcas ma zamota ked sa postavim ale to skor z tepla. Iba tie vajecniky a podbrusko ma troska znervoznuje
@simbatko tiez sa mi tam cosi mari. A tiez sa mi zda, ze ten test ma menej farbiva. Co to je za znacku? Drzim palce ✊
@timina22_09 Maybe Baby test....
@timina22_09 dakujeeeeeeem
@simbatko myslela som si 🙂 dnes rano som ho robila a tiez ta kontrolna bola akasi slabsia.. Som velmi zvedava, ako budes pokracovat 🙂
@timina22_09 na zivo je v celku pekne vidno..ale nejde mi to lepsie odfotit...Ale boli par dni brusko na ms...aj vytok mam...tak neviem uvidime...😀ty mas foto?posli.😉😉✊
@simbatko verim 🙂 no pri prvom tehotenstve ma tiez bolelo brusko ako na ms.. Preto som si nemyslela, ze by to mohlo byt konecne po troch rokoch ono.. Ja foto nemam, ja mam test biely 🙂 ale pri druhom som si robila tuto znacku, len ten do prudu mocu a ked si dobre spomínam, mal viac farbiva nez tieto. (skoda, ze to nedopadlo dobre)
Ziaden stres, bude ako ma byt 🙂
@timina22_09 jasne...aj ja mam chlapca5ročného...pri ňom ma bolelo brucho stale na ms...aa stale nechodili...aa tak spravila a bum krasne kolajnicky. .presne...bude tak ako ma byt..neviem ake su tieto testy.reku skusim...oni maju malo farbiva?
@simbatko no mne sa to tak zda, prave podla tej kontrolnej. Mam este jeden, ale ja sa na to cele asi vyprdlikam, nema to vyznam 🙂 ak mas, skus este zajtra, pozajtra. Kolko dni si po ovulke?
@timina22_09 praveze ja sa takto nesledujem...netuším kedy mavam ovulku...😉Nemam test doma..urobim..asi v nedelu pondelok...uvidím..Sprav este jeden...a daj fotecku...
@simbatko dobre teda, kup si potom radsej iny. Lady max su dobre vraj 🙂 no ja uz v pondelok dostanem, takze to nema vyznam. Manzel ma mat narodeniny, preto som robila skor, ci naaaahodou. Ale tak nie no 😂 nevadi 🙂
@saminko1 ano ja som tiez len kanalik videla a ked som to rozobrala tak to zmizlo... Nejdem radsej stresovat s testami a urobim az za nejaky cas ak by ms neprisla.. Raz som sa uz tak zmotala ked mi par dni meskala ms a nic z toho nebolo..teraz tomu nechavame volny priebeh a uvidime.. Len keby ma tie vajecniky tak nehnevali a ked dodrzujem pitny rezim chodim na wc kazdu hodinu takze to mozem mat tlaky aj z mocovych ciest 🤷♀️
@timina22_09 pozri.. sa mi duuufam podarilo ti to lepsie odfotit😉
@simbatko niečo tam je 🙂 držím palce
@simbatko no teeeda... Vidim to naozaj.. Snad z toho bude maly cloviecik.. 🤗 Cakas teda este do nedele? 🙂 To je napinavejsie ako u nas, tak dufam, ze podas dobre spravy. Budem cakat.. Drzim palce ✊
@timina22_09 jajjjj bodaj by si mala pravdu..😉Ale každopádne este spravim test...za par dni..ak do vtedy nepride MS...💪Ja budem na teba mysliet...aby si si nasla //...😉😘
@simbatko dufam, ze mam! 🙏 Si zlata, ďakujem. Mne sa to v mojom pripade nezda realne, do pondelka maju prist, dnes 11dpo a test biely ako sneh.. Cize ja uz len cakam milostivu 🙂 a ozvi sa s dvomi palicami 😘

@natal4 tiež tak na striedacku.Boleli asi tyzden,potom preslo.Potom pocity ako pred ms asi 3 dni,ktora uz neprisla.