Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
kedy mám testnúť zase ? že či zosilneje ? 🙂
myslíte, že by to mohlo byť tehu ?
neviem či vydržím testovať až o dva dni :-P
baby tak stale mi vychadzaju negativne testy, k lekarke koli prace nemam ani kedy ist najblizsie az buduci tyzden..:( a k vecery sme si dali pohar vinka a dala som si len jeden hlt a po asi 5 minutach ma zacalo boliet brusko, ako ja uz neviem ci si namyslam..:(
@rokkisu ďakujem, len dúfam že to bude ok, nakoľko mám dosť vážny problém s krvou tak musím rýchlo bežať k lekárke, aby mi namiesto liekov dala injekcie a pichať si to zrejme celé tehu - ale nepredbieham...na 2 baby som čakala roky a teraz sa mi až nechce veriť, že by sa to podarilo na ako sa povie šup 🙂
baby ja som dnes 13 den po IUI-insemenacii tets biely .((((( stalo sa tu dákej že bola tehu napriek tomu? že jejto vyšlo z krvi? diky
Baby radte prosim 🙂 🙂
Z MM sme mali sex v nedelu a vooobec sme si nedavali pozor.
A teraz otazka kedy si mozem spravit testik aby som zistila ci niesom tehulka??

no čo vy na to je to duch alebo kanálik alebo je to ozaj do ružova?ako mne už asi šibe, ale skôr ako pôjdem k lekárke chcela som vedieť názor nech nevyzerám ako debil čo má už 2deti a nevie ako vyzerá test :/