icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

hennyinnsbruck
19. jún 2019

@simbatko ja sa nehadam kde že... 😊😊 Nie som hadaci typ☺️ no hadam mrcha mrchata nepríde. Kedy testnes zase?

simbatko
19. jún 2019

@hennyinnsbruck vies co ked sa mi.ms nerozbehne tak jak sa patri😂😂tak este testnem...len to spinenie..co mam ...to ma metie...trosku

simbatko
19. jún 2019

@timina22_09 jajjjj mojaa....co ti poviem...uvidim...😉😉

simbatko
19. jún 2019

@timina22_09 pozri robila som dnes..a nic😉

hennyinnsbruck
19. jún 2019

@simbatko no uvidíš.... 😔

heliet
19. jún 2019

@simbatko tento test je negatívny :(
Ako dlho sa snažíte o bábätko?

simbatko
19. jún 2019

@heliet Dlhoooooooooo.....cez 2 roky...Ale bereme to tak..ze ked sa zadari super..a ked nie nevadi...mame skoro5rocneho chlapca...😉tak to je super ze ho mame..brat-sestra by ho pitesilo😉😉😉

heliet
19. jún 2019

@simbatko tak snáď sa vám zadarí čoskoro 🙏
Vieš kedy máš plodné dni, sleduješ si cyklus alebo to nechávaš navoľno?

lowndes
19. jún 2019

ahojte ..o 2 dni by mala prist ms....vidite nieco??? lebo mala som uplnr ruzove pasiky ..a
postupne to bledne .az cakam ked to uplne zaschne .ze cca o hod sa na ten test opat pozriem ci nahodou ciarky neostali...vy vidite nieco??

ikonica
19. jún 2019

@lowndes bohuzial nic 😞

lowndes
19. jún 2019

@ikonica dakujem....
:( uz to zaschlo a nic..iba zase duch..tien....nic uz ruzove

timina22_09
19. jún 2019

@simbatko no neviem... Cudne naozaj.. Ale suhlasim s babami, nieco sa tam crta, len tazko povedat, co to je.. Ozaj uz je to dlha doba.. Ale cakam nove spravy 😘

simbatko
19. jún 2019

@heliet uuuuuuuplne ze navolno....😉

simbatko
19. jún 2019

@timina22_09 Mojaaaaaa....keby mi ide aspon normalna cervena krv..tak si poviem ok..menstruacia...ale iba hnede spinenie😒tak aj sama som zvedava ako to dopadne

timina22_09
19. jún 2019

@simbatko chapem, tiez by ma to znervoznovalo.. A nemohlo sa ti to len poposuvat? Nebola si chora? Lebo ja uz fakt neviem..

simbatko
19. jún 2019

@timina22_09 nie nebola....je vela otaznikov...ale uz len treba vyckat jak sa to vyvrbi....😂😉

timina22_09
19. jún 2019

@simbatko ozaj by si mohla zbehnut na gyndu, nech ta aspon kukne 😣 jooj hneva ma to..

simbatko
19. jún 2019

@timina22_09 ale moja pohodkaaa....💋vsetko je tak jak ma byť...😉

simbatko
19. jún 2019

@timina22_09 k doktorke behnem v pondelok ak sa mi ms nerozbehneee

timina22_09
19. jún 2019

@simbatko no budem na teba mysliet a dufam, ze das vediet.. Ja som tiez chcela ist v pondelok, ale vela toho je, tak to necham az na ten dalsi.. Ale nechce sa mi tam ist 🤣

simbatko
19. jún 2019

@timina22_09 ozvem sa ti urcite💋😉❤

lowndes
19. jún 2019

ahojte..mam otazku...je tu zena ktora vie ze otehotnela 1-2 dni pred ms???
chcem vediet ci je to realne? 🙂
kedze teraz nam to asi teda zase nevyslo..tak skusame aj pred ms.....aj pocas..aj hned po ms...tak snad to vide 🙂

barboritta
19. jún 2019

@lowndes ja,den pred ms

lowndes
19. jún 2019

@barboritta ahoj..dakujem za odpoved....a si ista? da sa mat plodny den aj den pred mrchou? predpokladam ze v ten mesiac si mrchu este mala ale asi az ta dalsia meskala ci ako??? 🙂

barboritta
19. jún 2019

@lowndes Nie,cakala som mrchu na druhy den,vacsinou

barboritta
19. jún 2019

@lowndes podvecer a ta uz neprisla,po viac ako tyzdni meskania som.mala mini ducha.takze to sedelo presne na den.inokedy som nemohla otehu,lebo sme spolu boli s mm iba 2x

lowndes
19. jún 2019

@barboritta tak to je super keby ja zajtra mrchu nedostanem..a bude mi vyse tyzdna meskat..a vlastne dnes ze sme zamiesali...🙏

lowndes
20. jún 2019

tak ms zatial neprisla 🙏 ...citim napatie v brusku, mierne bolesti Ľ strany.... a akoby sa mi ukazuje biely vytok.... dufam ze nezhnedne a nasledne sa spusti mrcha....

lenockalenka23
21. jún 2019

@lowndes ahojky Hena,niečo nové?myslím na teba🙏😊

lowndes
21. jún 2019

@lenockalenka23 ahojik Leni...no zatial cisto🙏 ani naznak mrchy....
sem tam mam pocit akoby bum ze to uz prislo .ale ked idem na wc kuk vsetko je ok..takze take zavadzajucie pocity mam....prsia plnsie..sem tam pobolia