Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lenockalenka23 nie nerobila..ja zvyknem ked dostanem tak vikend.
tak pockam zajtra sobota/ nedela ci teda dostanem abo nie..a pak testnem a uvidimm .to budem 4 dni meskat....
ale ak sa to podarilo teraz pred mrchou tak test mi aj tak nic neukaze...takze ak aj nedostanem tak budem musiet aspon 10-12 dni pockat ak by aj test zachytil nieco ...
@lenockalenka23 ahojik..tak dnes je sobota a zatial ani naznak...nic..cisto..ale prsia uz bolia dost......pozerala som si ako som dostala predtym..tak predtym 26 dni...a minuly mesiac 28dni...a tento mesiac je prave 30dni...a zatial nic ..uvidim...ale spozorovala som ze sa mi prerezava zub mudrosti, a to som mala aj pred 2 rokmi ako som bola tehu..strasne ma drzadilo dasno a az mi vysiel zub...a teraz opat citim drazdenie v dasne...tak ci to moze byt, neviem..iba taky postreh😊
@lowndes ahojky tak to je super,držím palce nech je naďalej cisto 😍škoda že si este nerobis test..keďže mešká tak snáď by tam už mohlo aj dačo byť vidiet 🙏😉
@lenockalenka23 laka ma to urobit si ..ale nechcem byt sklamana..tak takto zatial mam nevedomost a dufam😉 chodim sa stale kontrolovat ... a tesim sa ak vidim vsetko ciste
...ale chystame sa do obchodu, tak tam maju pepino testy tak ak nevydrzim tak kupim...😂
@lowndes držím palce
@lowndes to ti verím ja tiež stále skontrolujem či je všetko ok,už som začala 7tt a v Piatok idem k lekárovi tak sa už neviem dočkať 😍
Škoda že nemáš digi tam by si to hneď zistila a ešte aj týždeň,nemusíš loviť duchov...tak ma nezabudni informovať 😘 držím 🙏
@lenockalenka23 ahoj, mam niečo podobné s tým kontrolovaním, teraz som akurát začala 6tt ale hrozne sa bojím, či je všetko ôk, či to je ako to ma byť. 🙂
@kristina6014 ahojky, musíme len myslieť pozitívne 😊s každým dňom a týždňom bude všetko na lepšej ceste 🙏
@lenockalenka23 to áno už sa neviem dočkať kontroly, ešte cely týždeň vydržať 😊😊😌
@kristina6014 hej kedy máš?ja v Piatok 😍tiež sa neviem dočkať
@lenockalenka23 @butterfly333 no zeny..boli brusko uz .. :( asi to dostanem...fnuk
@lowndes to hádam nie a test si nerobila?
@lowndes ale tak aj v tehotenstve vie pobolievat ale pichať v podbrusku?ten test si neskusala?
@lenockalenka23 @butterfly333 no pobolieva brusko... :( stale pozeram cinuz sa to spustilo..prave som urobila test....
@lowndes a kde je testik?
@butterfly333 test je biely...mozno iba naznak kanalik..nic :(
@lowndes tak to ma mrzí😞😞😞
@butterfly333 ja neviem .ja tam ducha slabunkeho vidim...ale aj viem ze tie bolesti bruska, krize...a prsia neskutocne naliate a bolave su naznakom ze uz uz sa to spusti :( vytok mam iba biely zatial....
tak baby..dnes sa spustila mrcha..ale za cely den iba take akoby čistenie...no som zvedava ako to bude prebiehat dalej...
@sandyka90 krasny ukazkovy test-ja som mala take kolajnice ked som bola v 2mesiaci
@sandyka90 gratulujem🙂
@eliska1986
@diaalex
Ďakujem dúfam všetko bude v poriadku 🙏🍀

@lowndes Jeeej tak to sa moc tesim 😊
Dneska si si test nerobila?
Nech to aj čisto vydrží 😍