Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ja tam praveze nieco vidim dnes 🤣 mam Este 5 dni do menstruacie, uvidime dalej..
@0laracroft0 dakujem pekne
@0laracroft0 to teda nie je duch už 😉
Ahojte baby. Som 8dpo a cítim neskutočnú únavu a mám teplotu pod pazuchou vždy okolo 37,1. Môže sa už takto skoro prejavovať tehotenstvo? Testovať ešte nechcem lebo je asi skoro. Ďakujem 🙂
Ahojte, tak včera mi zastupujúca dr potvrdila tehotenstvo, začiatok 7tt už aj s bijucim ❤️🍀 prvú poradňu a teda ďalšiu návštevu u dr mám 14. augusta.
Po sone ma doma trošku bolelo bruško a dnes rano na toaletaku minimum svetlého hnedého vytoku 🤷potom už nič... dúfam že to len zo sona
@ikonica
@lela123
Nedalo mi, mamina ma zobrala do druhého mesta kde ordinuje ta dr, ktorá včera zastupovala moju na dovolenke, musela ma znovu pozrieť cez sono či nemám vnútorné krvácanie, ale nie a ❤️ biiiiiije😭🍀🙏
Dostala som duphaston a kvapky k vitamin...
Nemohla som to nechať tak, zajtra sviatok potom víkend...tak sme sa vybrali do druhého mesta kde inak aj moja dr rodí a robí zákroky
@andy3deti po približeni fotky tam nieco je.Ale duch si nemyslim,skor ryha-kanaliku.Neviem ci ti uz meska-vyskusaj cez vikend dalsi test alebo az pondelok.
@sandyka90 juuj krasny to pocit ked srdenko bije.Tesim sa s Tebou🙂Drzim palce!A teraz sa upokoj a odychuj🙂
@sonicka1306 ahoj tak sono bolo ok srdiečko bije a trochu som spinila po usg ale už je to ok
@andy3deti pridala som trochu kontrastu a slušne vidno 😊 ja teda vidím aj bez úpravy 😉
@ereska joooj ako si ma potešila 😉 skvelá správa 🙂 drzkajte sa 😉 budem veľmi rada ak budeš mať čas a napíšeš 🙂
@laura_222 niečo sa mi marí že aj hej ale je to nejako presvietené. Skús to skôr na niečo položiť poprípade rozobrať a tak odfotiť😀
@daniela2227 dakujem ale asi nic z toho, dnes trosku spinim tak cakam na mens
@mariska1989 neviem asi je to len ten kontrolny pruzok co presvita, skusim otestovat o dva dni. Dakujem 😘

@andy3deti podľa mňa je negatívny :(