Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mariska1989 dakujem, uvidime 😊ja som chcela este pockat chvilu mam doma male sidlo a je s nou roboty az az ale manzel sa uz nevie dockat druheho babtka🙈😂 v kazdom pridade otestujem o den dva a uvidiem, test sen hodim tiez
@mariska1989 tak mi to nedalo a rozobrala som ho prikladam aj foto. Myslite ze je tam duch? Ja fakt neviem
@laura_222 Vyzerá to dobre 😍 dnes bude silnejší.
@mariska1989 noo uvidime, otestujem a hodim sem foto. Dakujem😘
Ahojte tak sa znova hlasim na rannom teste zas len duch a poobede som dostala ms. Takze nic. Dakujem za nazory. 😘😘
@zuznicka7101 nieco sa mi tam mari ...original foto ,nemas ?
@saminko1 ozaj taký mikro duch preto som dala do negatívnu a vraj ten vždy ak je čiarka ukáže mierim si ale bazalnu teplotu preto som skúsila aj spravit test lebo už bielko dni mam 37 stupňov
@saminko1 rozmaznané to je neviem prečo
@zuznicka7101 krasne viduet druhu //...drzim palce
@zuznicka7101 vidím druhu ružovú
@zuznicka7101 ktorý si dpo?
@zuznicka7101 Hej je to tam,uz len cakat ci sa udrzi,lebonto vyzera tam na 8-9 dpo by som tipla.
@nini1010 neviem presne ale asi 11 aj pri dcérke mi až na 15 dpo ukázal test do vtedy nič uvidíme
Ale skôr by som povedala ze to je kanalik
@sunny15 ja len te sa mi bazálny teplota drzi nad 37 už niekoľko dni
@nini1010 dnes negatívny takze asi plany poplach
@zuznicka7101ahoj,no asi lebo niektoré testy robia také ružové čiarky aj keď žena nie je tehotná😠😞Ja takýchto ružovych som mala nie raz napr.na womensecret alebo aj pepino duchuje.
@tine345678 nič nevidím,možno keby bola bližšia foto
@sunny15 myslíš že nie som 😁

@laura_222 môže aj nemusí ak sa dá ten test rozobrať tak ho skús tak odfotiť ale držím palce aby bol výsledok o dva dni viditeľnejší // 😊🙏✊❤