Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny15 ja len koli bazalnej teplote stále sa drzi už bielko dni nad 37 a bolia prsia no uvidíme bud sa dostaví alebo nie
@mariska1989 asi 11dpo do menzesu mam este sice 6 dni ale mala som posunutu ovulaciu
@gabinka03 tak v tom prípade si myslím že to sedí test. Takže za 2 dni kľudne môže zopakovať mala by byť silnejšia.Kuk moje aké boli
@mariska1989 no uvidim som ako na ihlas po tolkom snazeni
@gabinka03 Viem si to predstaviť. Ja momentálne som na ihlách tiež lebo nechce dôjsť MS
@tine345678 nooo na tej foto určite nič nevidím ale netvrdím že nie si tehotná
@sunny15 uvidíme hádam nie😄
Ahojte dievčatá 😊 dnes som si robila test. Keďže mám PCSO a lieky nezaberajú tak som veľkú nádej nevkladala ale.. Objavila sa mi na teste veľmi veľmi slabučaká druhá čiarka a je aj oveľa tenšia. Treba test osvetliť aby ju bolo vidno. Čo vy na to? Je to len moja ilúzia alebo máte niektorá skúsenosť? Ďakujem 😊
@natalia963 ukaz test
@natalia963 ahoj...posli test..😇
@lienkaam16 To máš tehotenský alebo ovu?
@mariska1989 tehotensky pepino len čo som mala doma.
@lienkaam16 A nemáš to čo bolo zlé testy čo sťahovali potom z predajne. Neviem akej farby majú Pepino lebo ja mám presne takéto isté farby ovu ..
@mariska1989 fuu to neviem som mala doma. Skočím ešte do lekárne a uvidíme zajtra. Zatial si nejdem nič namýšlat :/
@lienkaam16 No to urobíš asi najlepšie ale tak držím palce aby boli dve ináč aj ja som mala duphaston a neprišiel za 3dni ale prišiel za 7 od vysadenia
Baby rada by som ukázala test ale na foto tobôž nie je nič vidieť.
@lienkaam16 toto vyzerá na tehotenstvo, pekná čiarka, skús ešte jeden iný, či potvrdí.
@lela123 no uvidím zajtra ráno lebo toto je len pepino test a že boli pomiešané s ovulačnými tak dúfam,že už sa zadarilo🙏
@lienkaam16 tak som zvedavá a držím palce
@kacenaaa no z 3 testov nevycitame nič 🤣🤣🤣🤣🤣 musíš robiť cely ckylus alebo aspoň v čase keď ma byt ovula...
@gabinka03 mne sa nieco tiez zda 🙂
@c_est_la_vie boze bola by som nesmierne stastn nedari sa nam totiz uz viac ako styri roky
@gabinka03 aj ja vidím držím palce
@gabinka03 niečo sa tam črtá.Tak držím palce až vám to teda po takej dobe vyšlo

@gabinka03 niečo sa tam črta ,koľko dní si PO