Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lowndes tak ty už máš aj meškanie MS... Ak sa snazite o bábätko, tak držím prsty nech sa nespustí... Máš aj nejake príznaky na tehu?
@julianka007 momentalne hnacky sem tam..citlive prsia...a mierne pobolievanie bruska sem tam pocas dna....no teoreticky to spinenie bolo 2 dni pred terminom prichodu ms...zvyknem dost krvacat az nestiham s tamponmi..a teraz to spinenie bolo hnede..aj trosicku krvi...a bola som.iba na intimkach..tak ja neviem..
@julianka007 aj u teba vidim druhuuu no drzim palce 😉😊
@lowndes ja keď som na týchto testoch mala čiarku, tak to bolo tehu... Inokedy bol úplne biely.. tak ja si myslím, že si jasná... 😉
@naty1987 dúfam, že tam bude už len silnieť.. veľmi tomu chcem veriť, že je tam... Ale akosi mám strach
Dakujem. Ale je to este skoro 🙂, len 10 dpo. Ak tam je teda nieco
@lowndes ja nic cakam ci pride ms alebo nie 😁😂 ale zajtra uvidim mozno spravim test ked ja netusim kedy bola ovu sice som robila ovu testy no som z nich magor 🤣 tak som vsetky vyhodila a cakam co bude. na ms sa necitim aj ked obcas podbrusko zaboli uvidim. Podla apky mam mat ms zajtra podla stranky na vypocet ovu uz dnes 😂 bude to zaujimave 😁😁
Ahojte, ak smiem, pridám sa ☺️ styk sme mali 2 dní pre Ovulaciou a dnes je 6 DPO.. Chceli by sme veľmi aby nám to vyšlo.. Prvý synček nám vyšiel na prvýkrát.. A ja som taka nedočkava, že už by som chcela testovať,no asi by mi test ešte nič neukázal. Po koľkých dňoch vám test už niečo ukázal, viem ze je to u každej inak.. No neviem sa dočkať ci sa nám to podarilo 🙏❤️

@julianka007 ja som od sexu 15 dni.. v case ms som mala iba 2 dni spinenie a trosicku krvi...tak uvidim