Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahoj, prvy den ms som mala 6.8.. snazime sa o babo a kedze neviem kedy mam ovu tak sa snazime kazdy 2-3 dni. Cykly mam tiez uplne nepravidelne raz menej raz dlhsie. 29.8 som mala ruzove spinenie a strasnu bolest brucha ktora sa sem tam objavuje aj teraz. Myslite ze je pravdepodobne ze islo o nieco ako uhniezdenie? Viem ze je na test skoro atd. Len my je divne ze som tak jednorazovo spinila a viac nic a ta bolest brucha. Pripadne ked mate niektora skusenost budem vdacna
@bubu4125 ja som od ovulácie cítila bolesti v podbrušku nie v kuse ale dosť často som sa za deň chytala za brucho a pamätám si 3 dni do meškania ms som sa ráno zobudila nato že má až Páli to podbrusko a išla som si spraviť test keď som ho uvidela neverila som vlastným očiam bola tam ta druha čiarka samozrejme že nebola kolajnica ale bola tam aj na fotke ju krásne bolo vidieť 😊 každopádne držím prsty a daj vedieť ako si dopadla

@anna1971 na druhej foto vidim naznak druhej ciarky..🙏Kolko ti meskaju?