Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@andy3deti ja si myslím, že je negatívny, žiaden náznak nevidím :(
@karol221 podľa mňa ti príde ms, keďže po 3 dňoch by mala byť čiarka oveľa silnejšia
@bubu4125 podľa mňa dosť skoro testuješ ak máš ešte 3-5 dní do ms... ja tam vidím biely test :( počkaj do dňa ms a vtedy začni testovať, takto sa len zbytočne trápiš a vidíš čiarku aj tam, kde nie je
@simbatko dakujeeeem
@simbatko ja som mala mat ms od 28.7.co malo byt 32dc vtedy som spinila ale iba raz cez den na druhy den som mala este slabsie spinenie a potom nic az do vcera kedy som zas spinila ale iba raz vecer inak stale cisto sucho
Ale myslela som ze mam rozhadzany cyklus lebo v juny som potratila tak ze sa mi to posunulo asi az 1.8 co je 36dc tak som testla lebo som bola v tom ze mam ms len priserne slabu a ono //😍😍
Netusim kedy bola ovu aj ked dom robila ovu testy som z nich somar 🤣 a to som si vravela ze s testom pockam este tyzden 😂😂
Priznaky nemam ziadne nebolia ma vooobec prsia co sa fakt cudujem u mna to bolo vzdy ako prve a teraz nic ale jedine co mam strasne mi smrdia cigarety ked niekto fajci ale ci je toto nejaky priznak neviem 😁😁
O tyzden chcem k dr.drzte palce lebo sa bojim velmi dva potraty uz mam za sebou v 5tt tak chcem pockat este.... ale s malym som mala iny zaciatok tehu tak sa tesim ake bude toto 😍
@naty1987 gratulujem
Dakujeem 😍😍😍

@bubu4125 za mna su top testy palickove super.A urcite nie woman secret,alebo tie fialove,neviem si spomenut.Mama test tusim.