Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@megica33 chceeeem, ale už teraz sa tak bojím 😔 a ty testujes zajtra? Kedy máš dostať ms?
@megica33
@michalka2108
@simbatko babyyy drzim.palce nech su //taam 😘 tesim.sa na zajtra
Urcite dam vediet som zvefava co bude vidiet a hlavne v ktorom tt som 😁lebo ani sama neviem
@danikol dakujeem.🤗
@naty1987 ahoj, prosím ťa, ten prvý si robila kedy? Keď ti už meskala alebo ešte pred tým? Ďakujem ☺️ len tak informačné sa pýtam
@michalka2108 prvy som robila presne 2.8.podla kalendara som mala mat 32dnovy cyklus cize ms mala byt 27.8 neprisla len slabe spinenie aj 28.7 spinenie veeelmi slabe
@michalka2108 urobím aj zajtra asi 😁 uvidím s akou náladou a akými Pocitmi sa zobudím😁MS má prísť v stredu
@naty1987 ďakujem krásne ❤️ A tebe gratulujem☺️
@fialka1318 😉Nooo mám dostať ms v utorok,no a keď som bola tehotná s malým tak som tiež mala pulzaciu v bruchu asi v 6tt,no ale teraz prečo mi tak pulzuje aorta?Zajtra skočim aj ku dr.lebo som o tom čítala aj hororové veci na.nete😠tak radšej idem..
@megica33 tak si dáme zajtra vedieť 🙏 budem na teba myslieť, aby bol výsledok pozitívny
@eliska1986 ovulacny, vcera som si kupila, tak reku sa testnem. No som na konci cyklu a zmiatlo ma to. Moze sa ovulacia tak velmi posunut?
@michaela329 test nieje pozitívny, nič neznamená...hormón LH je v tele stále takže takúto čiarku môžeš mať kedykoľvek
@michaela329 na tvojom mieste si spravím tehu test. Sestra mala takýto ovulačny a bola tehotná 🙂
Potom ok, menila som znacku, mozno je tento citlivejsi, lebo nikdy mi tu druhu neukazovalo mimo ovulacie. Normalne mi oci vyvalilo, ze co sa zase si mnou deje 😎
@eliska1986 to by bolo na úrovni zázraku 🤔 Otestujem, az ked tyzden pomeska raz.
@michaela329 áno tieto ružové ovu testy sú top citlivé 😊 treba dávať dobrý pozor kedy je pozitívny lebo majú veľa farbiva, väčšinou je pozitívny až keď je testovacia silnejšia ako kontrolná 😊

@naty1987 😇😌😃