Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@michalka2108
@simbatko zajtra testujete? 😁
@megica33 chceeeem, ale už teraz sa tak bojím 😔 a ty testujes zajtra? Kedy máš dostať ms?
@megica33
@michalka2108
@simbatko babyyy drzim.palce nech su //taam 😘 tesim.sa na zajtra
Urcite dam vediet som zvefava co bude vidiet a hlavne v ktorom tt som 😁lebo ani sama neviem
@danikol dakujeem.🤗
@naty1987 ahoj, prosím ťa, ten prvý si robila kedy? Keď ti už meskala alebo ešte pred tým? Ďakujem ☺️ len tak informačné sa pýtam
@naty1987 ďakujem ❤️ a tebe gratulujem 😘😘
@michalka2108 prvy som robila presne 2.8.podla kalendara som mala mat 32dnovy cyklus cize ms mala byt 27.8 neprisla len slabe spinenie aj 28.7 spinenie veeelmi slabe
@michalka2108 dakujem ale veru bojim sa velmiiii aby bolo vsetko v poriadku
@naty1987 jaj, v dobrom závidím 🙏❤️
@michalka2108 urobím aj zajtra asi 😁 uvidím s akou náladou a akými Pocitmi sa zobudím😁MS má prísť v stredu
@naty1987 ďakujem krásne ❤️ A tebe gratulujem☺️
@fialka1318 😉Nooo mám dostať ms v utorok,no a keď som bola tehotná s malým tak som tiež mala pulzaciu v bruchu asi v 6tt,no ale teraz prečo mi tak pulzuje aorta?Zajtra skočim aj ku dr.lebo som o tom čítala aj hororové veci na.nete😠tak radšej idem..
@megica33 tak si dáme zajtra vedieť 🙏 budem na teba myslieť, aby bol výsledok pozitívny
@michalka2108 aj ja budem na teba myslieť 🙂 ráno si píšeme ;)
@megica33 ďakujem, no som teda zvedava ☺️☺️
@michaela329 to je tehotensky test?
@eliska1986 ovulacny, vcera som si kupila, tak reku sa testnem. No som na konci cyklu a zmiatlo ma to. Moze sa ovulacia tak velmi posunut?
@michaela329 test nieje pozitívny, nič neznamená...hormón LH je v tele stále takže takúto čiarku môžeš mať kedykoľvek
@michaela329 je negativny... Takyto mozes mat pocas celeho cyklu...
@michaela329 na tvojom mieste si spravím tehu test. Sestra mala takýto ovulačny a bola tehotná 🙂
@michaela329 ano moze sa ovulacia posunut
Potom ok, menila som znacku, mozno je tento citlivejsi, lebo nikdy mi tu druhu neukazovalo mimo ovulacie. Normalne mi oci vyvalilo, ze co sa zase si mnou deje 😎
@eliska1986 to by bolo na úrovni zázraku 🤔 Otestujem, az ked tyzden pomeska raz.
@michaela329 áno tieto ružové ovu testy sú top citlivé 😊 treba dávať dobrý pozor kedy je pozitívny lebo majú veľa farbiva, väčšinou je pozitívny až keď je testovacia silnejšia ako kontrolná 😊

@naty1987 😇😌😃