icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lalinka323
10. dec 2014

@marienka1703 ano jedine tak,,,,ale vidim to tentokrat ruzovo 😕

denisakon
10. dec 2014

@lalinka323 Latinka tmavnú môže, niekedy práve vybledne, ale je to priskoro. Ešte vydrž. 🙂 Ja by som ho tiež najradšej už spravila. Zajtra máme poradu, a bude večer nejaké vínko a som si povedala že radšej si nedám, aby sa niečo nestalo. Som po ovu tak 10 dní.

zuzanasimona
10. dec 2014

Poslali ma s krvou do labaku kde to majú potvrdiť alebo vylúčiť. O hodinu mi bude volať doktor. Inak vravel mi "ako vám mohol test ukázať že ste tehotná keď ešte nemeska menzes. Veď to sa ani v Amerike nestáva. Nie to ešte tu u nás 🙂

denisakon
10. dec 2014

@zuzanasimona No neviem mojej kamarátke 2 krát tri dni pred MS spravilo dve a dosť silné čiarky a bola tehotná a má už aj deťúrence. Ja to teda nerobím, lebo potom sa vždy sklamem, tak čakám a ked nepríde, tak potom už letím robiť. Tak som zvedavá čo povedia výsledky, držím palčeky

veronikax
10. dec 2014

@sharlly kraaaasne ciarocky ;) gratulujem ;)
@maleziena mas MS a test bol rano pozitivny?? :(

zuzanasimona
10. dec 2014

Ďakujem dievčatá za Vašu podporu. Veľmi to potrebujem. Som vám vďačná za každé slovko.

maleziena
10. dec 2014

@veronikax zrobila som si test a viditelne ciarocky .. o par minut na to ms ☹ tak ja nechapem. prisla som o male ? :-/

zuzanka2905
10. dec 2014

@zuzanasimona ahoj no snad ti to dopadne dobre a tehotna budes lebo test to ukazal aj ked su este tie ciarks slabe ale su tam drzim palce 🙂

piacere
10. dec 2014

@zuzanasimona tak mne vyšiel silne pozitívny test pri prvom synovi 3 dni pred termínom a pri druhom deň pred termínom duch. Takže pán doktor ešte asi žije v komunistickom vedomí, keď tehu testy ani neexistovali....

Ozaj, prečo si vlastne šla tak skoro na gyndu? Tam bude nízke hcg ešte, bude ťa plašiť a robiť ti x-krát odbery, či to stúpa.... podľa mňa zbytočné stresy. Stačilo vyčkať ešte aspoň dva-tri dni, test zopakovať a v kľude sa objednať na prvú kontrolu v nejakom 6-7tt, kedy by už bolo aj srdiečko vidno....

Či máš nejaké problémy, že potrebuješ skoro nasadiť duphaston? Lebo ináč sa zbytočne týmto len stresuješ podľa mňa ak nemáš problémy a nepotrebuješ liečbu od prvého dňa tehotenstva.

zuzanka2905
10. dec 2014

@maleziena neber to tak aj mne sa to stalo tiez som dostala krami a nedalo mi spravila som test a ciarky boli no no kazdym dnom boli slabsie bola som s tym aj u lekara no on si mysli ze som nebola teh.no nechapem potom ze testy zaznamenali hcg aj doktorovy som ukazala fotku a sam povedal ze su tam ciarky no neviem co to bolo a ani sauz nad tym nechcem trapit len mato uplne rozhadzalo vynervovalo a krvacam uz 8den co je vela kedze ja mam iba3najviac4dni krami hlavu hore raz sa nam to urcite podari

veronikax
10. dec 2014

@maleziena mozes mat MS aj byt tehu ;) su take pripady ;) bud zajdi m Dr. mozno ti da nieco na udrzanie...ale co som tu uz citala...tak vacsinou hovoria ...ze maju dojst po MS az ... ;)

denisakon
10. dec 2014

@zuzanka2905 Ahoj Zuzka a nezobral ti krv, či si náhodou nepotratila, hned na začiatku. Ved to moc nie je normálne ked mávaš 3 dní a teraz 8.

zuzanasimona
10. dec 2014

@piacere ahoj práve že problém som mala. Mala som bolesti a o jedno bábo som už prišla tak mám strach
. Radšej som opatrná.

lalinka323
10. dec 2014

@denisakon
@veronikax
@zuzanka2905
@zuzanasimona
@piacere
tak este jedn foto,kazetovy secret som robila rano a pepino asi pred hodinou,,,stmavl som lebo to nie je tak vidno ako real...je mozne ze mi obe znacky mozu klamat....farb je taka do ruzovofialova by som povedala,,,nahovarat si naozaj nic nechcem,lebo vravim,ze nie som snazilka...len sme si nedavali pozor tento mesiac akosi 😕 4-5 dni do MS,,,idem cakat spravim cez vikend

denisakon
10. dec 2014

@lalinka323 Ja to tam vidím 🙂. Držím palčeky. Sprav si pre kontrolu ešte niekedy cez víkend, malo by to pekne tmavnúť 🙂. s malou dušičkou gratulujem, veľká gratulácia trochu neskôr 😉

denisakon
10. dec 2014

@zuzanasimona No ja mám z toho tiež dilemu, beriem teraz duphaston, potom ho budem musieť vysadiť po 10 dňoch a budem čakať či budú 2 čiarky, ak áno tak rýchlo nasadiť . úplne ťa chápem, mne sa to stalo v marci. Tak je dobre že si šla

maleziena
10. dec 2014

@veronikax no zajdem ku dr a zrobim test po ms .. budem velmi sklamana ked slo o spontanny potrat :-/ len ma to dost prekvapilo,ze boli viditelne tie dve cierky som sa potesila a zrazy ms,taka rana ...

zuzanka2905
10. dec 2014

@denisakon zobrali a že vraj neg.neviem čo potom tie testy a čo ta dlha ms ma znamenať

denisakon
10. dec 2014

@zuzanka2905 No Zuzka tak potom neviem ☹. Neporadím ti

momamo
10. dec 2014

Ahojte zeny, davala som sem v pondelok test, bol pozitivny, ale zial plodik sa poriadne neuhniezdil a dnes som dostala ms 😠
Nevadi ideme dalej 😉

zuzanka2905
10. dec 2014

@zuzanasimona no ako uz mas vysledky?

zuzanasimona
10. dec 2014

@zuzanka2905 v labaku sľúbili že do 11.hod bude mať dr. výsledky. Ten mi zas sľúbil že až to príde hneď zavolá. Viac sa už neozval a teraz už neordinuje. Som vážne zhnusena prístupom. Veď som tam prišla v bolestiach. Ešte to dr. kázal vybaviť urgentne a čo z toho?

veronikax
10. dec 2014

@momamo to mi je luto :/ .... tolko toho neudrzania ..co citam...a pritom keby sa nerobili testy...tak by sa o tehu ani nevedelo... A je to taka poriadna ms?? Ze uz isto nic z toho??

@maleziena aj ked je to zle...a zaboli to...ja to stale tak beriem...ze telo vie co robi ;) mozno vdaka tomu neudrzaniu zo zaciatku...sa aspon nenarodia deticky...ktore by si koli nejakemu postihnutiu nemohli uzit zivot ;)

Uz coskoro sa vam to podari 🙂 musi!!!! ;) mozno to uz nebudu novembrove drobciatka....ale Vianocne ;) My uz ideme s chlapom na cistu romantiku 🙂))

piacere
10. dec 2014

@zuzanasimona skús si zavolať k lekárovi, sestrička tam možno ešte je 🙂 Alebo priamo do labáku a tvár sa, že ti lekár vravel, že si máš sama zavolať 🙂 Mne tak v labáku povedali výsledky... ale to mi aj sami vraveli, že si mám ja volať.

zuzanka2905
10. dec 2014

@zuzanasimona no tak to je zlý prístup ale určite ako vravý
@piacere zavolaj do labaku alebo do amb.možno ešťe zastihneš sestričku

ladore
10. dec 2014

babule no ja neviem neviem pozrite ale mne sa nezdá že by to tmavlo...aj keď od pondelka mi začalo bývať nie moc ok od žalúdka...ale prvé sú dnešné spodný je z pondelka

zuzanasimona
10. dec 2014

@zuzanka2905 Ďakujem za radu. Volala som. Zabudli na mňa. Volali labak a vraj tehotná nie som. Tak netuším prečo mi test vyšiel. Čo už.

piacere
10. dec 2014

@zuzanasimona bola si veľmi skoro. Za dva dni ti ešte môže test kľudne zosilnieť. Za netehotnú ťa môžu považovať aj preto, lebo hcg bolo nízke, čomu nasvedčuje aj test, na ktorom je v podstate silnejší duch. Pre lekára by ten test bol isto negatívny (aj keď nie je), lebo pre nich je baby test pozitívny len ak sú čiarky silné, viditeľné, rovnaké....
Ja by som na tvojom mieste urobila ešte za dva-tri dni test. Ak ti oproti tomuto zosilnie a mrcha nepríde, zase si volaj na gyndu.... to už by aj utz ukázal tehotenstvo potom.

zuzanka2905
10. dec 2014

@zuzanasimona oooooo tak škoda aj ja som tento mesiac tak dopadla tiež testy poz.a teh .niesom

zuzanasimona
10. dec 2014

@piacere Ďakujem vám za cenné rady. Ozvem sa hneď ako budem niečo vediet