Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzanasimona neboj určite sa to podarí, to by musela byť ozaj moc veľká náhoda, aby na pulty pustili toľko falošne poz. testov....len treba sa ukľudniť, keby šlo o potrat ver mi, tie bolesti sú rovnaké ako pôrodné - viem o čo m ti píšem
@rokkisu snažím sa byť kľudná ako to len ide . len stále myslím na to, že beriem fakt silné lieky na riedenie krvy kôli pľúcnej embóli po poslednom tehu a pokiaľ nie tehu potvrdené tak mi ich nechá doktorka a až po potvrdení mi dá injekcie...prípadne sa bojím fakt bojím potratu, už som si tým prešla a je to peklo
@ladore chapem,ale stresom momentalne nic nevyriesite. skuste uplne vypnut a zamestnat hlavu uplne niecim inym.a urobit si test hned zajtra rano.ak ju bude vidiet,ked aj slabo,ten hcg tam je,takze tehu budete urcite.a nasledne by som sla riesit tie lieky.nemate pri sebe ovu testy? neviem,ci som to uz spominala. ak ste tehu tak na ovu teste je ciarka vyyyrazne silnejsia. ja som si tak robila tehu testy i pomocou ovulacnych. psychika robi vela,tak hlavne klud,lebo fazulke to dobre nerobi.
@ladore dnes je streda..tak zajtra by som uz urcite urobila.zle moze byt aj z psychiky. vidim,ze mate dve deti..neviem ci vam byvalo zle i v predoslych tehu. mne pri vsetkych tehotenstvach zacalo byt zle cca 28 den po oplodneni. kolky den ste po ocakavanej ms? ak je to viac ako 5-6 den tak ciarka uz dnes musi byt viditelnejsia. kazdym dnom potom hodnota hcg prudko narasta. tak ako vravim hlavne klud a testnut hned zajtra rannym mocom.
áno len to je to 1 tehu mi po nepravidelnom cykle potvrdila až lekárka aj to 4 mes. a na2* a test mi neukázal tehu vôbec, 2 to mi bolo zle asi od 10tt a tiež po nepr. cykle takže sa nedá povedať kedy a koľko to bolo od cyklu.. a toto je detto len s tým že ms som mala 23.10. ale do toho sme sa sťahovali, fofri v práci tak som nerobila ani ovu testy nič....
@ladore Ďakujem veľmi pekne za povzbudivé slová. Až budem vedieť niečo nové zas napíšem prípadne vložím fotky
no baby takze dnes rano test zoslabol a od rana mam spinenie a tupe bolesti v lavom vajecniku ☹
@sharlly super,gratulujem 😉 Tak ja som nakoniec dostala neskutocne silny menzes,takze zase nic. Mozno na dalsi mesiac 😉
@veronikaxno nakoniec som skonca v nemocnici s bolestami a krcmi .. odplavalo male aj s ms :-/

@ladore hlavne klud i ked viem,ze to cakanie je tazke, ale treba verit,ze ciarka bude postupne tmavnut. drzim palce,aby zajtra uz bola viditelnejsia 🙂