Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hennyinnsbruck Ale tým pádom by som ho musela brať už stále či???
@mariska1989 duphaston sa berie max do 12tt neuskodi kludne si ho daj 😉
@mariska1989 nie kdeže ... Podľa toho ako uzná lekár za vhodne .. Ja som brala do 15 TT.. Tiež len "preventívne" lebo som mala 2x biochemicke predtým. Ale brala by som ho urcite
Jeden ráno jedna večer ak sa nemýlim však ?
Baby, takže včerajší test nechápem čo ukazoval.. Pretože dnešný test negatívny a dostala som ms 😔.. Čím to môže byť?
@mariska1989 aj ja budem brat duphaston 🙂
@michalka2108 tak som mala nakoniec pravdu 😕 mrzí ma to... 😔
@hennyinnsbruck no nevadí.. Ale ďakujem
@michalka2108 podarí sa iste čoskoro ✊✊
@hennyinnsbruck dúfam, že áno ☺️
@michalka2108 😔😔😔😔😔 tak to ma mrzi
@naty1987 ďakujem. 😇
@mariska1989 duphaston test nijak neovplyvni... Niektore maju poobed tmavsie testy ako rano... Nic zvlastne...
@mariska1989 nie s duphikom to nemá nič... 😊 To je v pohode niekomu tmavne pomalsie niekomu rýchlejšie...
@hennyinnsbruck @ikonica tiež ma toto napadlo že som možno teraz ten prípad že po obede tmavšia Ako zrána😊 Ďakujem dievčence
@michalka2108 NOo to mi je ľúto😞
@mariska1989 Ja som mala 2krat potrat,raz v 7tt a raz 4tt biochemické .. keď som čakala malého,tak hneď po pozitívnych testoch čo bolo asi 4dni pred ms,som začala brať duphaston,brala som ho do 14tt a bez problémov som vynosila synčeka.Niekedy je problém,ze žlté teliesko neprodukuje toľko progesterónu koľko má,preto sa bábo potrati.Nakolko do 12tt sa dieťa nevyživuje cez placentu ale cez žlté teliesko,ak toto nefunguje tak je problém,sú to habitualne potraty.
@sunny15 Ja som potratila 12 a v 6 , len boh vie či u mňa nebol problém buď toxoplazma alebo zápal čo som mala na krčku Ja si ešte zavolám Dr že či nebude problém ak by som začala brať duphaston keďže je to moja nová Dr až mi nepovie náhodou že môžem byť doktorka keď si ordinujem sama lieky😂
@mariska1989 Jasné zavolaj😉takto toxoplazmoza je nebezpečná len v štádiu akútnom,cize jeden potrat možno bol preto ale druhý mal určite inú príčinu.
@sonicka1306 na hornom vidno slabučkú čiarku, ale na spodnom vôbec nič :(
@sonicka1306 na hornom je pekna ciarka vidiet,na spodnom-nic nevidiet-ale ked som priblizila fotku tak ciarku vidiet-aspon ja ju vidim.Nech ti ju niekto da do negativu.Drzim palce
@sonicka1306 negativ toho druhého

@mariska1989 duphaston si daj. Neuškodí