icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

megica33
12. aug 2019

Baby tak vyzera ze vsetko ide tak ako ma. Testy sa mi uz minuli takze testovat budem az ked dojdem domov. Dakujem za Vašu podporu😘

simbatko
12. aug 2019

@megica33 vsetko v poradecku...Gratulujem❤

lela123
12. aug 2019

@megica33 krasa😊,preto som pisala,ze skus dva tri dni pockat,lebo som vedela,ze mas uz len jeden test😉

butterfly333
12. aug 2019
naty1987
12. aug 2019

@butterfly333 vobec nevadi ze si nepockala vidno ako krasne silnie ciarka ❤❤😍uz by som si len digi spravila 😁 gratulujem 😉😉

natalia_r
12. aug 2019

ahojte baby - chcem sa spytat - vobec ma nebolia prsia a ani som nespinila pri uhniezdovani mam asi 2 dni do MS, znamena to ze niesom tehotna s najvacsou pravdepodobnostou? test si nechcem este robit pred vynachanim. dakujem

eliska1986
12. aug 2019

@natalia_r ja som nespinila vobec,skor naopak vemi som schudla,a podbrusko som mala zväčšene

lela123
12. aug 2019

@natalia_r nemusis spinit,ani prsia nemusia boliet

soncita22
12. aug 2019

@naty1987 Nic z toho, akurat som dostala. No nevadi, na rok to budeme riesit cez CAR. 😊💕

naty1987
12. aug 2019

@soncita22 tak to na mrzi ale aspon ze prisli a uvidis casom dzim palce aby to potom vyslo😊😉

natalia_r
12. aug 2019

@lela123 tebe sa to tak stalo?

lela123
12. aug 2019

@natalia_r pri dvoch detoch som spinila kus a pri dvoch vobec.A prsia ma tlacia pred ms stale,takze u mna ziadna zmena.

lela123
12. aug 2019

@natalia_r a kolko dni po ovulacii si?

butterfly333
12. aug 2019

@naty1987 to asi nepatrili mne.

natalia_r
12. aug 2019

@lela123 asi 11

marribillova
12. aug 2019

Ahojte baby som tu nova 😃😊😊a chcem sa svami poradit 9.7/19mi mala prist ms...neprisla mi po 2 tyzdnoch mi prisla 😏ale divna co sa umna nestava trvala mi asi 3 dni 2dni krv a 3 uz iba spinenie po ms som si urobila tt ten mi ukazal slabunku ruzovu ciarku neriesila som extra nechala som to na volny priebeh 😃 cca po tyzdni som si urobila zase test pretoze som mala cely cas bolesti pod bruskom a ten mi ukazal tiez taku ciarku ...no po case som si robila digitalny test a ten mi ukazal ze niesom 😔tak som bola sklamana a zaroven mi to bolo divne. Mam bolestive prsniki bolela ma hlava chrbat v podbrusku bolesti nevolnost ale nezvraciam. Dnes som bola u gyn.a zistil mi cystu a naliatu ci z krvou alebo z niecim inym to neviem presne lebo nevedel ani on cysti by mali zmiznut same ako viem no uvidim po kontrole . Zobral mi aj krv ked ze vysledky budu az v piatok tak sa pytam vas tu mile zienky 🙂 co to moze byt

hennyinnsbruck
12. aug 2019

@marribillova sak lekár povedal ze cysta 🤔 niektore druhý cyst (ci jak to napísať) ukazujú pozit tehotenský test.... Mala som to aj ja pred ca 15 rokmi

marribillova
12. aug 2019

Ale v juli som cistu nemala ja tomu nechapem

marribillova
12. aug 2019

Bol cas kedy som si myslela ze som neplodna no a po case sa mi prvy krat ukazala taka ciarka na tt... potesila som sa no a prislo sklamanie 😔ale niekde som citala ze cisti nemaju nic spolocne z tehotenstvom

hennyinnsbruck
12. aug 2019

@marribillova alebo si mala biochemicke tehotenstvo...
Myslieť ze si neplodna nie je na mieste. Keď sa dlhšie nedarí treba to riešiť 😉😉

marribillova
12. aug 2019

A da sa to zistit ze som mala biochemicke tehotenstvo ?? Myslis ze mi to gyn..bude vediet povedat?

hennyinnsbruck
12. aug 2019

@marribillova bral ti krv ak bude zostatkove hcg možno... Ale skôr nie ako áno

hennyinnsbruck
12. aug 2019

@marribillova a dnes si bola u lekára... Keby to malo súvis s tehotenstvom videl by aspoň prázdny gestacny alebo niečo.. Si myslím teda...

salonka22
12. aug 2019

@megica33 krásne čiarky🙂!

marribillova
12. aug 2019

@hennyinnsbruck hmm mozno mas pravdu len mi nejde do hlavy preco sa mi ukazala ciarka na teste no uvidim co mi povie v piatok aj tak dakujem

hennyinnsbruck
12. aug 2019

@marribillova koli cyste

lela123
12. aug 2019

@marribillova ano cysty robia pozitivne ciarky.

ikonica
12. aug 2019

@marribillova tusim aj v navodoch niektorych tehutestov sa pise, ze niektore druhy cyst mozu sposobit pozitivny test..

marribillova
12. aug 2019

Ale ja som vtedy cistu nemala...ked som si robila test

hennyinnsbruck
12. aug 2019

@marribillova a to ako vieš? Tu cystu si tam mohla mať dlhšie