Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mariska1989 co sa ti zda na nich divne?
@mariska1989 preco divne,sa mi zdaju v pohode.Radsej uz netestuj.Kedy ides k dr?
@alexandra2468
@lela123 viac-menej sú rovnaké akurát že dnešný ma urobený obrys. K Dr idem až na ďalší týždeň ak by sa niečo zhoršilo mám dôjsť okamžite. Mám ešte 2 testy.A myslím že ktorá prešla potratom tak sa takto kontroluje
@mariska1989 chapem,ja som mala len biochemicke.Ale viem,ze testy su stresujuce.Ruky sa mi klepali uz ked som si isla robit,tak som sa potom uz nato vykaslala pri najsilnejsom som uz prestala.
@lela123 ako ja takto počas testovania ok ale keď už je suchý a pozerám ako to je tak už mi letí hlavu Všetko možné
@mariska1989 ja som taka ista tiez som testovala dokonca aj dnes lebo.som trolilinku spinila tak som.chcela vidiet ciarky ci su silne....uvidis ako bude neskor ale testy mas pekne v ktorom tt si???
@naty1987 podla ms 4+5 a 17dpo
@eliska1986 nekvalitná fotka z toho sa moc nedá usúdiť či tam niečo je
@eliska1986 veľmi zlá foto
@eliska1986 negatívny
@hennyinnsbruck Davala som ake take nadeje,ale ok.
@eliska1986 tak neviem ci na zivo niečo vidíš, ale z foto negatívny
@eliska1986 tiež nič . Mešká ti už?
9
@hennyinnsbruck
@mariska1989
@vnovot222 nemeška-menzes som mala len bol iny-bez zrazenin,pritom som menzes kazdy mavala zo zrazeninami,a trval 4dni co zvyknem mavat aj 7dni.A dnes mi prislo zle az na vracanie z detskej vizivi,a zo soboty na nedelu som sa v noci zobudila ze mi je na vracanie
@eliska1986 skús iný test Ale stáva sa že niekedy MS nie je taká aká by mala byť ako sme na ňu zvyknutý
@eliska1986 ano aj mne sa uz stalo ze som mala uplne slabunku ms jednodnovu,mozu sa len hormony zblaznia.
@daniela2227 niečo sa tam črtá kolko dpo si?
@daniela2227 mne to pride ako kanalik🤔
@butterfly333 Neviem presne..podla appky 10 😏
@lela123 naživo to bolo normálne doruzova tak uvidíme 😏
@daniela2227 ale ak 10 dni moze byt este skoro,mne na 12ty den presne tento den.

Bola som u gyn..predym ..ale kto vie uvidim co mi povie doktor 😏