icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

rokkisu
10. dec 2014

@ladore hlavne klud i ked viem,ze to cakanie je tazke, ale treba verit,ze ciarka bude postupne tmavnut. drzim palce,aby zajtra uz bola viditelnejsia 🙂

ladore
10. dec 2014

@zuzanasimona neboj určite sa to podarí, to by musela byť ozaj moc veľká náhoda, aby na pulty pustili toľko falošne poz. testov....len treba sa ukľudniť, keby šlo o potrat ver mi, tie bolesti sú rovnaké ako pôrodné - viem o čo m ti píšem

ladore
10. dec 2014

@rokkisu snažím sa byť kľudná ako to len ide . len stále myslím na to, že beriem fakt silné lieky na riedenie krvy kôli pľúcnej embóli po poslednom tehu a pokiaľ nie tehu potvrdené tak mi ich nechá doktorka a až po potvrdení mi dá injekcie...prípadne sa bojím fakt bojím potratu, už som si tým prešla a je to peklo

rokkisu
10. dec 2014

@ladore chapem,ale stresom momentalne nic nevyriesite. skuste uplne vypnut a zamestnat hlavu uplne niecim inym.a urobit si test hned zajtra rano.ak ju bude vidiet,ked aj slabo,ten hcg tam je,takze tehu budete urcite.a nasledne by som sla riesit tie lieky.nemate pri sebe ovu testy? neviem,ci som to uz spominala. ak ste tehu tak na ovu teste je ciarka vyyyrazne silnejsia. ja som si tak robila tehu testy i pomocou ovulacnych. psychika robi vela,tak hlavne klud,lebo fazulke to dobre nerobi.

ladore
10. dec 2014

@rokkisu v pondelok som jeden robila neviem ale bolo to akoby som mala ovu teda nebola čiarka výraznejšia od kontrolnej, len dnes mi je od rána proste blééééé, nezvracala som ale veľa mi k tomu nechýba-ťažoba na žalúdku a prii umývačke som to skoro ráno nevydržala 😒

rokkisu
10. dec 2014

@ladore dnes je streda..tak zajtra by som uz urcite urobila.zle moze byt aj z psychiky. vidim,ze mate dve deti..neviem ci vam byvalo zle i v predoslych tehu. mne pri vsetkych tehotenstvach zacalo byt zle cca 28 den po oplodneni. kolky den ste po ocakavanej ms? ak je to viac ako 5-6 den tak ciarka uz dnes musi byt viditelnejsia. kazdym dnom potom hodnota hcg prudko narasta. tak ako vravim hlavne klud a testnut hned zajtra rannym mocom.

ladore
10. dec 2014

áno len to je to 1 tehu mi po nepravidelnom cykle potvrdila až lekárka aj to 4 mes. a na2* a test mi neukázal tehu vôbec, 2 to mi bolo zle asi od 10tt a tiež po nepr. cykle takže sa nedá povedať kedy a koľko to bolo od cyklu.. a toto je detto len s tým že ms som mala 23.10. ale do toho sme sa sťahovali, fofri v práci tak som nerobila ani ovu testy nič....

zuzanasimona
10. dec 2014

@ladore Ďakujem veľmi pekne za povzbudivé slová. Až budem vedieť niečo nové zas napíšem prípadne vložím fotky

angels882
10. dec 2014

no baby takze dnes rano test zoslabol a od rana mam spinenie a tupe bolesti v lavom vajecniku ☹

veronikax
10. dec 2014

@angels882 takze to nebolo tehu?? Duchoval test???

angels882
10. dec 2014

@veronikax tak ciarka nabehla do 3 minut neviem aj bradavky mam na dotyk bolestive strasne sa bojim aby to nebolo zasa mimomaternicove dufam len ze to sa rozbieha menstruacia 😒

veronikax
10. dec 2014

@angels882 pojdes k Dr. ? Ci budes len cakat na silnu ms??

angels882
10. dec 2014

@veronikax neviem co robit ci pockat lebo toto by sa mi stym testom pepino nestalo prvy krat

veronikax
10. dec 2014

@angels882 ze az tak duchoval?? Mhmm co citam ...tak pepino si vazne nerobi dobre meno....

angels882
10. dec 2014

@veronikax no mne sa to stalo uz druhy krat toto

sharlly
11. dec 2014

14 dpo 😵 😵 😵 @balinka

ebi52
11. dec 2014

@sharlly blahozelaaam 🙂

sharlly
11. dec 2014

@ebi52 este radsej nie, az ked doktorka potvrdi 🙂

balinka
11. dec 2014

@sharlly presne ako u mna to bolo☺super a kedy pojdes k dr.?a dobry tip som mala😀

sharlly
11. dec 2014

@balinka pojdem asi az po vianociach, lebo 2 tyzdne meskania by mi vysli na stedry den. skor nema cenu tam ist.

balinka
11. dec 2014

@sharlly no jasne,ved ked nepotrebujes ziadne lieky,tak to staci☺ja idem v pondelok na utz.tak som zvedava,aj ked mam strach,ci vsetko ok,ale tak zatial verim,ze ano☺a muzovi si povedala?

sharlly
11. dec 2014

@balinka dnes som mu ten test podstrcila 😀 uz som to nedokazala v sebe udrzat 🙂

sharlly
11. dec 2014

@balinka neboj, bude vsetko v poriadku!!! budem cakat na spravicku 😉

balinka
11. dec 2014

@sharlly verim a dam vediet☺

reva6
11. dec 2014

baby dnes je den ms....... co myslite?

misha666
11. dec 2014

@reva6 ja tam nic nevidim ☹

piacere
11. dec 2014

@reva6 to budú len kanáliky 😔

balinka
11. dec 2014

@reva6 ani ja nic a v den mrchy by mala byt viditelna ciarka

88eviku888
11. dec 2014

@sharlly super,gratulujem 😉 Tak ja som nakoniec dostala neskutocne silny menzes,takze zase nic. Mozno na dalsi mesiac 😉

maleziena
11. dec 2014

@veronikaxno nakoniec som skonca v nemocnici s bolestami a krcmi .. odplavalo male aj s ms :-/