icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

momamo
11. dec 2014

@reva6 nic, mozno len presvitajuce kanaliky

ebi52
11. dec 2014

@sharlly ale ano 🙂 treba mysliet pozitivne a uz tam je 2-3 🙂

stastnazena2
11. dec 2014
Používateľ stastnazena2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stastnazena2.

ja si pamätám na môjho ducha a teraz máme nášho Marka 🙂

veronikax
11. dec 2014

@sharlly gratulujem ku ciarockam ,)

@maleziena uuujha...az si v nemocnici skoncila??? Takze bolo asi slabucko uchytene??? Je mi to luto :(

slonicatko26
11. dec 2014

Ahojte, viete mi poradit či na teste niečo vidíte ? Je to test z dnešného rána. MS mala dôjsť 8.12, ale namiesto toho som 8 a 9.12 jemnučko asi 5min špinila a od vtedy nič, tak som si dnes urobila test a vyšiel takýto. K tomu som dnes bola na endokrinologii na kontrolny odber po operacií štítnej žľazy a doktorka mi povedala že moje HCG je 59,6 . Čo si o tom myslíte ?

petulanl
11. dec 2014

@slonicatko26 no ze si tehu 🙂

slonicatko26
11. dec 2014

@petulanl 🙂 chcem ist zajtra ku doktorovi gynekologi, neviem ci to nebude skoro , ale som nedockava..

lenula57
11. dec 2014

@slonicatko26 dobry ja som mala tiez test takyto je to tehotenstvo?..

slonicatko26
11. dec 2014

@lenula57 no na teste som mala ,,ducha" ale dnes mi endokrinologicka povedala ze mam HCG 59,6 takze ona si mysli ze je to tehotenstvo, ale ze mam ist k svojmu gynekologovi. Tak neviem a tajne dufam.

petulanl
11. dec 2014

@slonicatko26 59 je tehotenstvo. Si v tom 🙂
S lekárom mas cas, najskor 2tyzdne od meškajúcej mrchy a uz budes aj nieco vidiet 🙂

slonicatko26
11. dec 2014

@petulanl 🙂 🙂 🙂 tak snád maš pravdu 🙂 🙂 nechcem sa predčasne tešiť, aj keď v kútiku duše som šťastná, pôjdem k lekárovi budúci týždeň ;)

lenula57
11. dec 2014

@slonicatko26 tak drzim palce ach ja mam ist 7.1.2015 a tiez sa bojim lebo uz mi to leze na nervy tie tehotneske testy negativne a aj mi to vadi a boj sa 😐

slonicatko26
11. dec 2014

@lenula57 držím ti palce, verím, že budeš mať spríjemnenie nového roka a už sa dočkáš vytúženého bábätka 🙂 nám sa to podarilo na prvý krát 🙂 dúfam, že HCG mi bude stúpať a stúpať a bude pekný darček pod stromček 🙂

ladore
11. dec 2014

No dievcata tak ja som dnes sla pre istotu k lekarke na sone nic nevidela iba ze sliznica je vysoka podla nej pred ms.chcela pi pichnut vyvolavacku ale nakoniec si to rozmyslela ze ak do tyzdna nic tak potom ju pichne. 😒 ale ani krv mi nevzala nic...ako uz fakt nechapem mozu tie testy duchovat az takto na ruzovo a odrazu nic?

ebi52
12. dec 2014

@slonicatko26 ja som mala 2 dni po meskani hcg 46 🙂 a podobny testik ... Mala si mozno neskoro ovu 🙂 blahozelam ti, uz len oddychovat a uzivat si to 🙂

lalinka323
12. dec 2014

baby prosim Váas ,,je mone ze mi len tak malo test zosili po dvoch dnoch ☹ spodny je dnes rano

ebi52
12. dec 2014

@lalinka323 podla mna to zosilnelo skus este cez vikend a uvidis na isto ;)

angels882
12. dec 2014

@lalinka323 ja to mam tak isto len mne sa od vcera rozbieha menstruacia prsia ma bolia uz menej

lalinka323
12. dec 2014

@ebi52 no nic ine mi nezostava,,skusim este woman secret kupit ten mi minule pekne ukazal a ten si spravim aj cez vikend 😕 mam taky zvlastn pocit...ved MS mam dostat az tak v nedelu pondelok,,tak je skoro

lalinka323
12. dec 2014

@angels882 coze,,,to vazne?ja som to takto este nemala,,,zacinam sa bat tiez 😒

angels882
12. dec 2014

@lalinka323 ale cosi ti este len cakam MS ktora nepride uvidis 😉 ale mne meska uz

ebi52
12. dec 2014

@lalinka323 skus a hlavne sa neboj🙂 len sa tes, mne to silnelo tiez pomalsie a to som uz mala po ocakavanej ms

lalinka323
12. dec 2014

@ebi52 moj ked to rano videl,tak isiel taky sklesly do prace 😅 ze ma nakazil ,,,sa zlakol viac nez ja snad,,dobre tak nejdem stresovat,,len sa bojm predcasne tesit

ebi52
12. dec 2014

@lalinka323 tak sa tes trochu 🙂 ked si pozres moj album tak moj mm na prvych dvoch ani nic nevidel 🙂 lebo ja som kazdy mesiac mala duchov...

lalinka323
12. dec 2014

@ebi52 no mas to podobne ako ja,,,spravim si este v nedelu...lebo toto cakanie je na slucku 😅 my sme sa nesnazili,len sme si nedavali pozor tento mesiac akosi...ale uz sme sa zacali tesit a mm to dokonca aj rodicom povedal,nevydrzal,,,tak preto som v strese kus,ze ak to nevynde,co som mu aj vravela,ze je to len na 50%

ebi52
12. dec 2014

@lalinka323 😀 zlaty tak drzim prsty a skus v nedelu uz by mala byt silnejsia 🙂

lalinka323
12. dec 2014

@ebi52 no skusim dam vediet potom ;) a tebe gratulujem teda 🙂

rybicka133
12. dec 2014

dievčence chcem vedieť váš názor, poslednú Menš., som mala 12.11.2014, mám 29 dňový cyklus, dnes som si robila tehu test rapi clear a mám tam ružového ducha, čo myslíte som tehu?

rybicka133
12. dec 2014

@slonicatko26 aj ja mám vyoperovanú štítnu mala som Ca, ale je to za mnou , dnes mi vyšiel duch a tak veľmi by som chcela no nechcem byť sklamaná

monicka2510
12. dec 2014

Ahojte, tak ja pokracujem v cakani , na testoch jeden den duch druhy niiic, a vcera vecer zrazu mi prislo tak zle, ze som ledva ledva nestihla na wcko, a k lekarke sa chystam v pondelok , tak som zvedavaa