Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@enusamt ja si tiez myslim ze by mala byt silnejsia aj ked neviem kedy bola ovulka. Robila som test len kvoli tomu meskaniu, chcem si dat pauzu
@archanjel008 vidiet na modrom pekne..Skus este raz odfotit lepsie pepino
@simbatko pepino som robila este 24 augusta modry den chcem pridat mam este z neho jednu foto ale nejde mi
@martinamala37 treba odfotiť po uschnutí.... ale zatiaľ sa mi to javí ako ružová čiarka, čiže ten duch
@martinamala37 podla mna vyzera ze to bide pozitivne.uz len aby embryjko vydrzalo menstruaciu.drzjm.palce.
@archanjel008 mne z dr max duchovl.zato pepino neduchoval nikdy.ak aj tam mas naznak ciarly tak potkm je to velmi nadejne.
@archanjel008 lady max sú podľa mňa najlepšie testy
Uvidíme dievky za pár dní a ten test bol odfotený po zaschnutí 🙂
@archanjel008 vyzera to nadejne
@kacenaaa z 3 testov ťažko nieco povedať hladina kolíše počas cyklu
Rob každý deň a uvidíš...
@archanjel008 mne pepino nikdy neduchoval, az ked som ostala tehotna 🙂
@judit_ka ano pekne vidiet
@archanjel008
@danikol
Ďakujem tak už len dúfať, že to neni znova falošné. Ms som nedostala tento mesiac. Minuly bola normalne no kedze mam uplne nepravidelnu neviem kolko meska a neviem kedy bola ovu. Prsia ma ale extremne bolia uz 2 tyzdne a mala som vytok ruzovo hnedy
@judit_ka drzim prsty nech ciarka silnie ;)
Baby vidíte tam niečo?
Baby prosím mate tu niekto postupku testov biochemickeho tehotenstva? Pred tromi mesiacmi sa mi to stalo a teraz sa mi to zastavilo pri jednej farbe a tam to stojí. Uvidím do piatku potom pôjdem k lekárovi som len 4+2

@c_est_la_vie zamna negatívny