Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nella15228 u mna najlepsie funguju woman secret tie kazetove krasne ukazali uz na 15DPO a potom omnoho tmavsi 17DPO a 20DPO som urobila digi a uz bol 3+ ...urcite skus digi neboj aj ja sa bojim uz tolko neuspesnych tehu tak musime len verit a dufat drzim palceky
@marion30 vidím držím palce
@butterfly333 ďakujem 😘
Dievčatá ja stále test negat. Duch len po zaschnutí.dnes som 29 DC zajtra by som mala dostať ale mne je furt zle spím aj po stojacky 15dni ma bolí podbrusko mliečny výtok mám hojne a teplotu 37 každý deň..ja už neviem čo to je :(
@martinamala37 ahoj. Horná fotka je po uschnutí? Ja si dovolím tvrdiť, že na nej vidím ducha.
Áno a tá druhá za cerstva ale nesilneju ani nič
@martinamala37 vidim aj ja ciarky a mozno este len ti budu silniet uvidis 😉
@martinamala37 nemaš zapal v tele,chripku?
@martinamala37 kolko si DPO? Podla mna krasny duch... ja na 13dpo uplne slabunky a na 15dpo uz to duch nebol a tiez zalezi od testu ak nechces lovit duchov kup si digitalny test podla mna je top
Nie nemám chrípku ani nic. Pohlavný styk sme mali 13 augusta a dostať som mala dnes.Sa mi to zdá dosť dlho aby testy neukázali 😞 .Skúšame dva roky ale tentoraz je to iné je mi cudne hlava ma bolí denne, výtok mám biely a veľa, teplota 37 každý deň a spodok ma bolí už od 14steho najmä ľavá strana každé pobedie spim dve tri hodiny ,cez deň mi nechutí jest a v noci to začína od desiatej umret idem od hladu.len tie testy nič
@kattyy3 Digi bol negat. Pred 4 dnami
@martinamala37 to este mohol byt este bolo skoro no zalezi kolko si mala dni po ovulacii

@archanjel008 sú to dva rozdielne pepino atop test 😕