Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@majkapple vidím dusíka držím palce
@majkapple ano,vidim pekneho dusika,len nech silnie.Drzim palce !
@majkapple na beznej hematologii nie az ked som bola na specializovanej klinike zistili mi syndrom lepivych dosticiek inak ostatne uplne v pohode a tak som vynosila synceka a teraz po dalsich potratoch opat kolotoc vysetreni a opat mi zistili nieco nove ked som tehulka tak mal zle vysledky na acla co je antifosfolipidovy syndrom a teraz mam od 7t a potvrdenia srdiecka nasadene injekcie fraxoparine na riedenie krvi tak tiez dufame a verime
@simbatko tak tentokrát to je fakt nadejne 😁✊ držím palce nech to je konečne ono 😊✊✊✊
@daniela2227 ďakujem..snáď po 4rokoch uz by sa aj patrilo...😃
@majkapple fuha no to je mozne poznam dievca ktore s tym malo problem a tiez mohlo donosit iba dievcatka no odpoved na to ci mas nieco taketo davaju geneticke testy tie ste s manzelom absolvovali? Inak ta priroda je nevyspytatelna a obdivuhodna co vsetko dokaze ale samozrejme aj tam sa deju chybicky...tiez to kludne mohli byt iba zle nahody aj to sa stava hlavne treba verit ze to tentokrat dobre dopadne
@kattyy3 neboli sme na ziadne ine testy..podla mojho gynekologa je to presne len ta hlupa zhoda nahod..on.nevidi ziaden problem preco by sme nemohli mat babo...aj pri tom mimomaternicovom vraj centimetrik dalej a vsetko by bolo fajn...tak ja neviem..obavy tam.budu stale velke ale snaxim sa mysliet iba pozitivne ze snad uz to teraz musi klapnut vsetko ako ma
@majkapple ak si to mysli tvoj doktor tak sa neboj vsetko dopadne dobre a tentokrat to uz dotiahnes do konca vies aj viera a psychika robia svoje snaz sa byt nad vecou brat to tak ako to ide a aj tak sa vlastne karty uz rozdali a co ma byt to bude. Strach ma kazda z nas ktora si prezila potrat myslim ze to je normalne uplne sa toho zbavit neda ale korigovat jo aby neublizoval babatku sa da a hlavne mysliet pozitivne drzim ti moc palceky i ked viem ze to je narocne
@hennyinnsbruck myslim ze ano, len nech to vydrzi
@majkapple juhuuuuuuuuuuuuuuu super ✊✊✊✊✊✊✊

@majkapple nadherny testik drzim moc palce aj ti zistovali preco potracas? Neboj niesi sama v tom boji tiez zvadzam rovnaky