Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby neviete kto predáva tehotenský test?tu na mk? ďakujem
tak baby ja zase mam cervenu.. :( mne to snad nevide uz.. fnuk..sex pred ms..pocas..po..cez plodne dni..pred nimi...a ani raz to nevide..co uz mam robit :( :(
@naty1987 dakujem ti za podporu 😘 si milaa.. akonahle mi skonci ms tak zacnem asi s rymi ovulacnymi testami a som zvedava co a ako....vyskusam uz cokolvek...ja beriem femibion ako predpripravu na tehu ..to obsahuje asi vsetky vitaminy co by som mala odovzdat aj babatku ore zdravy vyvoj..tak snad sa uz naozaj postasti..v novembri mam narodky, hned su tu vianoce..bol by to krasny darcek..a zaciatok noveho roka ..🙏😍
@enusamt dakujem vyplakana ide sa dalej.....
@lowndes mne pri malom pomohol clostibegit a pregnyl upravil cyklus a 3mes.po liecbe som bola v tom
Ja uzivam vitaminy New Life tam mam vsetky vitaminy a plus cistu kyselinu listovu este chcem alchemilkovy caj volakedy davno som ho pila tak chcem znova nech mam spat ms co najskor nech sa maternica zotavi ....som zvedava kedy mi pride ms po kyrete 🤔
@kikirda ano. Vyzera to ze si tehotna, gratulacia 🙂
@c_est_la_vie ďakujem 🙂 ale ešte uvidime lebo som čítala o tých falošne pozitívnych testoch preto nechcem dopredu sa tešiť alebo tak 🙂
@kikirda neboj sa toto vyzera pekne. Ja som pri biochemku mala este mensieho dusika, tak toto by malo byt ok 🙂
@c_est_la_vie @marion30 dnes ráno som robila ďalší a zas len také slaboty 🤷🏻♀️
Yees ďakujem baby ☺️🥰

@marion30 pepino test???lebo vidiiiim 😉😊 drziiiim palce