icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kattyy3
12. sep 2019

@majkapple nadherny testik drzim moc palce aj ti zistovali preco potracas? Neboj niesi sama v tom boji tiez zvadzam rovnaky

butterfly333
12. sep 2019

@majkapple vidím dusíka držím palce

kukurica77
12. sep 2019

@majkapple ano,vidim pekneho dusika,len nech silnie.Drzim palce !

janka_001
12. sep 2019

@majkapple vidim, velmi gratulujem ❤ a drzim palceky 🥰

simbatko
12. sep 2019

Ahojte...Vidite nieco??Na zivo vidno...ale nejdem sa tesit do predu

majkapple
12. sep 2019

@kattyy3 len na hematologiu ma poslal a tam vsetko v poriadku bolo...tak snad uz na stvrtykrat to vyjde...a tebe nieco zistili??

majkapple
12. sep 2019

@janka_001 dakujem snad to konecne vyjde 🙏

kattyy3
12. sep 2019

@majkapple na beznej hematologii nie az ked som bola na specializovanej klinike zistili mi syndrom lepivych dosticiek inak ostatne uplne v pohode a tak som vynosila synceka a teraz po dalsich potratoch opat kolotoc vysetreni a opat mi zistili nieco nove ked som tehulka tak mal zle vysledky na acla co je antifosfolipidovy syndrom a teraz mam od 7t a potvrdenia srdiecka nasadene injekcie fraxoparine na riedenie krvi tak tiez dufame a verime

daniela2227
12. sep 2019

@simbatko tak tentokrát to je fakt nadejne 😁✊ držím palce nech to je konečne ono 😊✊✊✊

simbatko
12. sep 2019

@daniela2227 ďakujem..snáď po 4rokoch uz by sa aj patrilo...😃

majkapple
12. sep 2019

@kattyy3 velmi drzim prsty ✊..aj ten syndrom lepivych dosticiek mi robila a tiez v poriadku.ja si skor myslim ci nie je problem v pohlavi lebo ja som zo samych dievčat a sestry tiez maju len dievcata..ziaden chlapec v rodine

kattyy3
12. sep 2019

@majkapple fuha no to je mozne poznam dievca ktore s tym malo problem a tiez mohlo donosit iba dievcatka no odpoved na to ci mas nieco taketo davaju geneticke testy tie ste s manzelom absolvovali? Inak ta priroda je nevyspytatelna a obdivuhodna co vsetko dokaze ale samozrejme aj tam sa deju chybicky...tiez to kludne mohli byt iba zle nahody aj to sa stava hlavne treba verit ze to tentokrat dobre dopadne

majkapple
12. sep 2019

@kattyy3 neboli sme na ziadne ine testy..podla mojho gynekologa je to presne len ta hlupa zhoda nahod..on.nevidi ziaden problem preco by sme nemohli mat babo...aj pri tom mimomaternicovom vraj centimetrik dalej a vsetko by bolo fajn...tak ja neviem..obavy tam.budu stale velke ale snaxim sa mysliet iba pozitivne ze snad uz to teraz musi klapnut vsetko ako ma

kattyy3
13. sep 2019

@majkapple ak si to mysli tvoj doktor tak sa neboj vsetko dopadne dobre a tentokrat to uz dotiahnes do konca vies aj viera a psychika robia svoje snaz sa byt nad vecou brat to tak ako to ide a aj tak sa vlastne karty uz rozdali a co ma byt to bude. Strach ma kazda z nas ktora si prezila potrat myslim ze to je normalne uplne sa toho zbavit neda ale korigovat jo aby neublizoval babatku sa da a hlavne mysliet pozitivne drzim ti moc palceky i ked viem ze to je narocne

marion30
13. sep 2019

@simbatko ahoj😃niečo tam vidno,to je pepino test?

lowndes
13. sep 2019

@majkapple gratulujem..

lowndes
13. sep 2019

@simbatko no vidno...tak snad bude silniet.drzim prsteky 🙏

naty1987
13. sep 2019

@simbatko vidno juuu ale preco kupujes tie pepino 😁😁😁😁 skus iny nech ju vidno lepsie 😉 drziiiiiim palce

naty1987
13. sep 2019

@simbatko vidno juuu ale preco kupujes tie pepino 😁😁😁😁 skus iny nech ju vidno lepsie 😉 drziiiiiim palce

simbatko
13. sep 2019

@naty1987 Ďakujem.....urobim ďalší..v pondelok

simbatko
13. sep 2019

@lowndes Ďakujem😃

simbatko
13. sep 2019

@marion30 Ahoj ano pepino test...😃

majkapple
13. sep 2019

@lowndes ďakujem len aby dobre bolo 🙏✊

majkapple
13. sep 2019

@kattyy3 ja pevne verim ze uz to konecne vyjde aj nam...musi sa aj na nas usmiat stastie....snazim sa nic zle si nepripustat a mysliet len na to najlepsie a hlavne aby moj strach a psychika neublizili babatku 🙂

kattyy3
14. sep 2019

@majkapple to je kluc k uspechu drzim palce

majkapple
14. sep 2019

@kattyy3 ďakujem 🙂

hennyinnsbruck
14. sep 2019

@majkapple vyzerá to veľmi sľubne👌👌👌👌😉
@simbatko moja ja tam vidím len machulu🤔kedy robíš ďalší?

majkapple
14. sep 2019

@hennyinnsbruck myslim ze ano, len nech to vydrzi

hennyinnsbruck
14. sep 2019

@majkapple juhuuuuuuuuuuuuuuu super ✊✊✊✊✊✊✊

marion30
14. sep 2019

Ahojte dievčatá,hlásim sa v novom mesiaci🙂