Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janka_001 normalne si tehotna kedze mas nepravidelnu ms nikto nevie kedy ktomu prislo uvidis pojdes o tyzden a babo bude uz vacsie nestresuj sa uz nerob ziadne testy daj sa do kludu aj ked je to tazke uvidis bude dobre 😍
@archanjel008 ahoj. Dakujem krasne za povzbudive slova ❤❤❤ budem verit, ze vsetko je v poriadku 😊
@janka_001 urcite 🥰
Tak ani tento mesiac to nevyslo zajtra pride test negativ
@archanjel008 je mi to ľúto 😒
@archanjel008 velmi ma to mrzi 😐. Drzim silno palceky do dalsieho pokusu ❤💋
@tina1009 aj ja som mala prvy taky isty 😉
Nemáte náhodou niekto skúsenosť? Dnes som bola prvý krát na Sone podľa ms som 8+4 ovulka mi vychádzala týždeň po MS aj testy mi začali duchov at na 9den po ovulke. Dnes mi doktor oznámil ze sú dne. Jedno ma 0.34cm a druhe 0,37cm väčšiemu srdiečko bije druhému nie a druha vec zodpovedajú 6+0. Povedal ze to menšie pravdepodobne už neprežije. Mates tým niekto skúsenosť? Teraz čakať znova týždeň je pre mňa vecnost☹️
@nella15228 ja som bola v utorok na sono...podla ms som bola vtedy 6+0 a videl este len gestacny vak...podla mna este nic nie je stratene...musime mysliet pozitivne ;)

@enusamt vcera vecer som si robila test a moja palicka je stale omnoho silnejsia ako kontrolna. Nerozumiem vobec tomu, co sa deje. Tu ten test neni este taky ako he teraz silny ale aj tak..