Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@timina22_09 gratulujem. Ako dlho ste sa snažili bol nejaký problém?
@butterfly333 dakujem. Zacali sme sa pokusat v maji ale mala som cysty takze nic.. Tento mesiac som bola kvoli tomu na kontrole, vsetko ciste, akurat folikul 17mm.. Tak sme skusili.. Cize v podstate po prvej prebehnutej ovulacii. A to som si myslela,ze som neplodna a urcite neotehotniem skor nez o dva roky.. A tym, ze druhe babo hned v zaciatkoch odislo do nebicka,neviem byt uplne pokojna..
@timina22_09 tak to gratulujem že sa vám tak skoro zadarilo. A to ze si prišla o malé ma mrzí tiež som si tým prišla 7x naposledy minulý rok v júni v 6tt som potratila od vtedy nič. No verím že sa to podarí aj mňe ak keď niekedy už nato nemám sily.
@butterfly333 tak este nic nie je iste...ale snad..a dakujem.. Och tak toto ma mrzi este viac! A vedia lekari preco? Neda sa tomu predist? Ja ti veeelmi silno drzim palceky, aby sa vam zadarilo a nech to dotiahnes do uspesneho konca .. Tak velmi ti to zelam..!
@timina22_09 ďakujem no tých 6 bolo veľmi dávno aj keď boli to stále lebo som porodila mŕtve bábo a videla som ho. No teraz naposledy minulý rok ale v tomto prípade je problém imunologicky. Bola som na reprodukčnuj imuno zistili ze mam zvýšené cytokiny malo vit D a nízke IgG beriem injekcie Igamplia od júla tak verím že ťa liečba pomôže.
@butterfly333 ja som s malou obcas supla do seba vigantol.. A dala som tie kvapky do mlieka,lebo vraj dcko sa rozpusta v tukoch.. Strasne ma to mrzi a verim, ze sa dockas... Vela stasticka zelam :-*
Baby prosím poraďte čo na silnú bolestivu ovu? Naposledy som takú mala pred rokom.
Baby kde prosím vás kupujete ovu testy? Iba v drogériach? Viac kusov by som chcela
@naty1987 kokso lauritka.. ako sa ma?
@monika0001 ona je stale rovnaka 😁😁😁 ale sranda ze stara partia bab sa znova stretavame 😍❤
@naty1987 tomu ver.. koho by toto napadlo,ze?
@marion30 straaasne drzim palce aby neprisla.. stale na Teba myslim
@monika0001 Joooj 😍si zlatá dakujem🙂 veľa to pre mňa znamená
@butterfly333 juuj to ma mrzí 🙁 ja sa tiež za toto veľmi bojím,chcem aspoň jedno dieťatko ale mám aj ja imunologicku poruchu a ešte k tomu lieky😏preto sa snažím dozvedieť sa to čím skôr,aby sa mi mohla liečba upraviť...
@marion30 ja beriem injekcie Igamplia 2x do týždňa 1 inj plus vit d3 5000IU tento mesiac som dala aj včeliu materskú kašičku tak uvidíme. Dnes mam strašne silnú bolestivu ovu no keby z toho aspoň niečo bolo.
@butterfly333 No môže byť,lebo ak som aj ja otehotnela,tak to bolo pred ovulaciou a keď mi kalendár ukazoval stred ovulácie tak som mala veľmi veľké bolesti až také že som myslela že snáď dostanem menzes(mám ho veľmi bolestivý)krize aj podbrusko..no tak som si dala tu teplú gumennu fľašu s vodou a s tým som aj zaspala..som alergická na lieky od bolesti tak to riešim takto..trvalo to 2dni
@marion30 ja to mam od rána do teraz myslela som ze pôjdem na pohotovosť ak to do večera neprejde. Síce ešte to bolí ale už nie tak strašne. No tak som zvedava. A keď skončia bolesti to znamená ze práve prebieha ovu že vajíčko už putuje do maternice?
@butterfly333 No myslím že tak by malo byť,každopádne ak si do teraz takú ovu nemala tak to môže byť aj tehu🤗
@marion30 no veru nemala som takúto co si pamätám minulý rok niekedy to bolo teraz po druhý krát no aj tak neviem či z toho niečo bude ovu ms pravidelná no vajíčka asi nič moc.
@butterfly333 ostáva ti už len počkať na test,to čakanie je najhoršie 😔
@marion30 no ja tehu testy nerobím lebo viem ze tam nič nebude preto ich ani doma nemám. Nesledujem to len si počkám na MS a ide sa ďalej. 😉
@butterfly333 To je pravda ale zas niekedy sa stane že ms máš akoby normálny preto sa na to nespolieham
@marion30 ja ms verím a žiaľ vždy príde na čas

Dnesnyy