icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dorkadorkova
10. okt 2019

Dobré ránko, som tu nová a chcela by som sa spýtať na váš názor.... mám 14 mesačné dieťa, stále kojím a tento cyklus sa mi nejako rozhádzal.... mávam 28 dňový, no dnes je to už 34 DC a po ms ani stopy... dokonca som mala pocit, že ovulka bola až v čase ms, ale to si fakt niesom istá. Je mi jasné, že keby bola v mojom obvyklom čase, tak by som tehotnosť vedela hneď potvrdiť, či vylúčiť... včera i dnes som robila testy... ovu i tehu... vidíte tam niečo? Neviem, čo si mám o tomto cykle myslieť...🤷🏽‍♀️. Ďakujem za každý názor...

lela123
10. okt 2019

@dorkadorkova a toto je tehu?lebo nieco slabe tam vidim

marion30
10. okt 2019

@dorkadorkova ahoj😘áno, ja tam vidim

lela123
10. okt 2019

@marion30 a inak,co to mate za obvodnú,co rozdava medailony😆

marion30
10. okt 2019

@lela123 ahoj😘 no tak ti poviem ze tu u nás dole na madaroch sú nie najlepší doktory..ja som chcela prestúpiť späť do Partizánske ho tak som bola zúfalá z nich, potom som našla túto mladú ona teraz začala, predtým robila v BA a teda ta je veľmi dobra, ona aj sestrička sú silné veriace, tak takéto požehnané medailóniky davaju😍 snažia sa skôr dávať prírodné než len chémiu a teda do ordinácie keď vojdes tam je taky pokoj a kľud že to už dnes ani nevidíš nikde..

lela123
10. okt 2019

@marion30 tak to paraada😊

dorkadorkova
10. okt 2019

@lela123 áno tehu testy, ovu test truchu zosilnel oproti včerajšiemu...

kikirda
10. okt 2019

@marion30 @lela123 ahojte 🙂 no tak ja mám tiež panicku chorobu a brala som lieky egilok a seroxat to je antidepresívum ale už som sa pripravovala na tehu tak som povedala nech mi zmenia lieky kvôli tehu povedali že egilok by sa nemal a práveže ja som egilok nechcela nakoľko egilok je na tlak a znižovalo mi to tlak okrem tepov a točila sa mi hlava. Tak mi zmenili na betablokator a antidepresíva na alventu s postupným uvoľňovaním. @marion30 ako vravíš ja som tiež prvý týždeň mala tepy 100-110 a nemohla som nič spraviť až teraz sa mi upravili a tieto lieky mi pomáhajú to zatiaľ zvládať v pohode ale aj tak keď mi je špatne si dam magnézium a to mi pomôže asi najviac. Našťastie to magnezko som si nevšimla že by mi znižovalo tlak. Tiež som zvedavá ako to s tou mojou panikou celé prežijem ale budem sa snazit. Všetky tu píšete že vám býva zle od žalúdka ale mne zatiaľ nič nie je myslíte že to je zle ? Ach idem v piatok na kontrolu či bude plod tak som v miernom strese. @marion30 moja mamka má tiež tetaniu a inak lexaurin je najhorší liek totálne návykový to nechápem prečo ti predpísali na tetaniu. Ak budeš chcieť kecat o Tom tak kľudne napíš správu. Ja mám tu panicku už 5 rokov. A tiež má tie tepy a závraty už štvú. To je niečo podobné ako tetania.

marion30
Autor odpoveď zmazal
lela123
Autor odpoveď zmazal
marion30
Autor odpoveď zmazal
evita1233
Autor odpoveď zmazal
kikirda
10. okt 2019

@evita1233 všetky sme tu zacali s duchom na teste a nakoniec sa nám potvrdilo tehotenstvo. Takže sme tu ostali aj s otázkami inými ako na ducha na teste. Lebo sú tu možno baby s rovnakými vecami a problémami. Veď nikto vás nenúti čítať si to 😉

lela123
10. okt 2019

@kikirda tak tak😉

nevludna
10. okt 2019

@kikirda vsak si napiste do spravy🙂 nie pre kazdu, kt. Je v tejto skupine, prehliadne vase spravy a citat o tom, ze ako je vam zle kvoli tehu, nie je prijemne tym Ostatnym tu, ktore prave vyskrabavaju pohladom druhu ciarku v teste alebo pred chvilou zacali 1DC

Nemyslim to v zlom 🙂

kikirda
10. okt 2019

@nevludna veď sme si ďalšiu spravu aj napísali do chatu 🙂 a žiadna nemá ešte tehotenstvo 100% potvrdené čiže my takisto čakáme a máme tiež šancu ako ostatné 50 na 50. To že je nám zle kvôli tepom a iným problémom je práveže mínus a vy môžte byť radi že ste zdravé a v relativnej pohode 🙂 tiež som napríklad mala polycysticke vaječníky a malú pravdepodobnosť že sa to podarí 😉 čiže nie je všetko také ružové ako vyzerá 🙂 treba si z toho zobrať čo potrebujem a idem ďalej a neriešim 🙂

kikirda
10. okt 2019

@nevludna neviem akože som tu asi týždeň takže neviem ze keď mám nejakú otázku komu zrovna napísať priamu správu čiže aj ja som sa sem opýtala vec ktorá nesúvisela s duchom lebo som nevedela že musím hľadať takú tému v ktorej sa zrovna o tejto otázke píše. 🤷🏻‍♀️ Veď my sme nikomu nič zlé nenapisali.
A boli sme na tom tak ako všetky ostatné tu. Dokonca niektoré možno už aj bábätká majú a snažia sa o druhe. Alee asi už chápem tú druhú skupinu kde je že duch na teste bez rypania a ohovárania 😆 ja len že ako sa vraví ži a nechaj žiť 🙂 každá sa tu snažíme o jedno a to isté takže tak 🙂 tiež si tu čítam všetky príspevky aj tie ktoré nesúvisia s témou a nevadí mi to 😊

marion30
10. okt 2019

Joj baby však každá sme sem s tým chodili a videla som tu viac príspevkov mimo tému, radšej sa spýtam tých ktoré to poznajú, možno sa to niekomu hodí.. 🤔

monika0001
10. okt 2019

No a tymto padom vas kocky prosim ak ma chcete kontaktovat piste mi sukromnu spravu.. nemam rada "buzeraciu" aj ked na druhej strane chapem ..
Vsetkym vam drzim palceky a prajem krasny dnik 💋❤

dominy12
10. okt 2019

Ahojte. Čo si myslíte robený cca 10min do zadu. MS by mala zajtra prísť

evita1233
10. okt 2019

@nevludna dakujem

evita1233
10. okt 2019

@dominy12 vidim... Skus zajtra.. Drzim palce

marion30
10. okt 2019

@dominy12 vidím, zajtra bude silnejsia✊💓

dorkadorkova
10. okt 2019

@dominy12 vidím ✊🏻✊🏻✊🏻

dominy12
Autor odpoveď zmazal
lela123
11. okt 2019

@dominy12 hm hm,neaky rozdiel nieje,aspom ja nevidim bohuzial,mozno kanalik to je🤔

dominy12
Autor odpoveď zmazal
dorkadorkova
11. okt 2019

Dnes odfotené s bleskom a trochu stiahnutý jas.... ja fakt neviem, čo si mám myslieť.... robia One step takéto kanáliky.... na druhej strane .... keby to bolo tehu, tak by to malo tmavnúť.... prepáčte, ale nemám sa s kým o tom porozprávať 😂😂😂

monika0001
11. okt 2019

@dorkadorkova neviem..ako vidim tam daco.. slus testnu opat o 2 dni co to povie.. nepoznam tie testy co si robila..

hennyinnsbruck
11. okt 2019

@dorkadorkova mne sa to zdá byť ako fľak 🤔🤔uvidíš keď správis druhý (rovnaku značku)