Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@dorkadorkova a toto je tehu?lebo nieco slabe tam vidim
@dorkadorkova ahoj😘áno, ja tam vidim
@lela123 ahoj😘 no tak ti poviem ze tu u nás dole na madaroch sú nie najlepší doktory..ja som chcela prestúpiť späť do Partizánske ho tak som bola zúfalá z nich, potom som našla túto mladú ona teraz začala, predtým robila v BA a teda ta je veľmi dobra, ona aj sestrička sú silné veriace, tak takéto požehnané medailóniky davaju😍 snažia sa skôr dávať prírodné než len chémiu a teda do ordinácie keď vojdes tam je taky pokoj a kľud že to už dnes ani nevidíš nikde..
@lela123 áno tehu testy, ovu test truchu zosilnel oproti včerajšiemu...
@marion30 @lela123 ahojte 🙂 no tak ja mám tiež panicku chorobu a brala som lieky egilok a seroxat to je antidepresívum ale už som sa pripravovala na tehu tak som povedala nech mi zmenia lieky kvôli tehu povedali že egilok by sa nemal a práveže ja som egilok nechcela nakoľko egilok je na tlak a znižovalo mi to tlak okrem tepov a točila sa mi hlava. Tak mi zmenili na betablokator a antidepresíva na alventu s postupným uvoľňovaním. @marion30 ako vravíš ja som tiež prvý týždeň mala tepy 100-110 a nemohla som nič spraviť až teraz sa mi upravili a tieto lieky mi pomáhajú to zatiaľ zvládať v pohode ale aj tak keď mi je špatne si dam magnézium a to mi pomôže asi najviac. Našťastie to magnezko som si nevšimla že by mi znižovalo tlak. Tiež som zvedavá ako to s tou mojou panikou celé prežijem ale budem sa snazit. Všetky tu píšete že vám býva zle od žalúdka ale mne zatiaľ nič nie je myslíte že to je zle ? Ach idem v piatok na kontrolu či bude plod tak som v miernom strese. @marion30 moja mamka má tiež tetaniu a inak lexaurin je najhorší liek totálne návykový to nechápem prečo ti predpísali na tetaniu. Ak budeš chcieť kecat o Tom tak kľudne napíš správu. Ja mám tu panicku už 5 rokov. A tiež má tie tepy a závraty už štvú. To je niečo podobné ako tetania.
@kikirda vsak si napiste do spravy🙂 nie pre kazdu, kt. Je v tejto skupine, prehliadne vase spravy a citat o tom, ze ako je vam zle kvoli tehu, nie je prijemne tym Ostatnym tu, ktore prave vyskrabavaju pohladom druhu ciarku v teste alebo pred chvilou zacali 1DC
Nemyslim to v zlom 🙂
@nevludna veď sme si ďalšiu spravu aj napísali do chatu 🙂 a žiadna nemá ešte tehotenstvo 100% potvrdené čiže my takisto čakáme a máme tiež šancu ako ostatné 50 na 50. To že je nám zle kvôli tepom a iným problémom je práveže mínus a vy môžte byť radi že ste zdravé a v relativnej pohode 🙂 tiež som napríklad mala polycysticke vaječníky a malú pravdepodobnosť že sa to podarí 😉 čiže nie je všetko také ružové ako vyzerá 🙂 treba si z toho zobrať čo potrebujem a idem ďalej a neriešim 🙂
@nevludna neviem akože som tu asi týždeň takže neviem ze keď mám nejakú otázku komu zrovna napísať priamu správu čiže aj ja som sa sem opýtala vec ktorá nesúvisela s duchom lebo som nevedela že musím hľadať takú tému v ktorej sa zrovna o tejto otázke píše. 🤷🏻♀️ Veď my sme nikomu nič zlé nenapisali.
A boli sme na tom tak ako všetky ostatné tu. Dokonca niektoré možno už aj bábätká majú a snažia sa o druhe. Alee asi už chápem tú druhú skupinu kde je že duch na teste bez rypania a ohovárania 😆 ja len že ako sa vraví ži a nechaj žiť 🙂 každá sa tu snažíme o jedno a to isté takže tak 🙂 tiež si tu čítam všetky príspevky aj tie ktoré nesúvisia s témou a nevadí mi to 😊
Joj baby však každá sme sem s tým chodili a videla som tu viac príspevkov mimo tému, radšej sa spýtam tých ktoré to poznajú, možno sa to niekomu hodí.. 🤔
No a tymto padom vas kocky prosim ak ma chcete kontaktovat piste mi sukromnu spravu.. nemam rada "buzeraciu" aj ked na druhej strane chapem ..
Vsetkym vam drzim palceky a prajem krasny dnik 💋❤
@dominy12 vidím ✊🏻✊🏻✊🏻
@dorkadorkova neviem..ako vidim tam daco.. slus testnu opat o 2 dni co to povie.. nepoznam tie testy co si robila..
@dorkadorkova mne sa to zdá byť ako fľak 🤔🤔uvidíš keď správis druhý (rovnaku značku)

Dobré ránko, som tu nová a chcela by som sa spýtať na váš názor.... mám 14 mesačné dieťa, stále kojím a tento cyklus sa mi nejako rozhádzal.... mávam 28 dňový, no dnes je to už 34 DC a po ms ani stopy... dokonca som mala pocit, že ovulka bola až v čase ms, ale to si fakt niesom istá. Je mi jasné, že keby bola v mojom obvyklom čase, tak by som tehotnosť vedela hneď potvrdiť, či vylúčiť... včera i dnes som robila testy... ovu i tehu... vidíte tam niečo? Neviem, čo si mám o tomto cykle myslieť...🤷🏽♀️. Ďakujem za každý názor...