icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

enusamt
24. okt 2019

Ja som 2 dpo a dnes furt citim jemne bolesti akokeby ms... no furt neviem,ci to nahodou nie je "dostuchane" 😂 alebo psychika( i ked pochybujem, prichadza to, ked na to vobec nemyslim) alebo neviem co uz

kacenaaa
24. okt 2019

Baby pomôžte kamoškyn test dosť blbá foto ale mne sa niečo zdá a vám?

kacenaaa
24. okt 2019
kacenaaa
24. okt 2019

@enusamt ja to isté úplne 2 dpo a tiež sa bojím ze si namyslam 😂

monika0001
25. okt 2019

@kacenaaa tak na tychto foto ja nic nevidim..aj som si to otvorila a zvacsila 🤔

hennyinnsbruck
25. okt 2019

@kacenaaa negatívny... Na 2dpo testovať je zbytočné

kacenaaa
25. okt 2019

To nie je môj test 🙂

lela123
25. okt 2019

@kacenaaa ja nič nevidim

kacenaaa
25. okt 2019

Tak ja dnes 3dpo psychika silná asi ale chce sa mi spať točí sa mi hlava a hlavne cítim žalúdok dosť a boli podbrusko 🙄 myslím ze to všetko s tým nemôže ešte ani súvisieť 😁

julianka007
26. okt 2019

normálne ma dnes tie testy vytočili... až som sa zľakla, že aká slabá čiarka... tvária sa, že akože rovnaká značka a na každom upne iný výsledok... už tu baby písali, že sú na figu, ale tak, chcem ich minúť... 😂 no toto ma úplne naštvalo... sú robené z jednej vzorky

timina22_09
26. okt 2019

@julianka007 ved na tom spodnom je testovacia silnejsia nez kontrolna. Alebo teda co sa ti nepaci? :D lebo nejak mi usla pointa.

julianka007
26. okt 2019

@timina22_09 no že sú to dva testy z jedného balenia. Robené z jednej vzorky a každý je iný

timina22_09
26. okt 2019

@julianka007 jaj tak,ze to je naozaj rovnaka znacka? Som si myslela,ze porovnavas 🙂 tak uz chapem. No kvalita jak slak. Podstatne je,ze cakas babo 🙂

evita1233
26. okt 2019

@julianka007 ak si ich kupovala tu na mk su urcite z aliexpresu a to sa necuduj ze kazdy ukazuje inak 🤣🤣🤣🤣🤣hlavne je ze ukazuju a dufajme ze pravdu... Gratulujem a drzim palce

marion30
26. okt 2019

@julianka007 waau supeer✊držím palce

kacenaaa
27. okt 2019

@enusamt ahoj kedy budeš skúšať test? 😊

enusamt
27. okt 2019

@kacenaaa ahoj.. musim vydrzat do 10 dpo 😀 , to bude prveho .. a ty?

enusamt
27. okt 2019

@kacenaaa ale zaujimave, ze pri prvom sa pocas testovania prejavil jediny priznak - bolestive bradavky.. cca na 12 dpo..
No teraz sa mi uz teraz prejavuju priznaky, trufam si povedat - neprijemne tlaky v bruchu ( uplne ine ako naduvanie), vcera na dve hodiny zimnica so zvysenou teplotou...
A to sa nepozorujem tak, len ma zrazu "prepadnu" a prekvapia 🙂

kacenaaa
27. okt 2019

@enusamt ja začnem 7dpo lebo nevydržím a aj mňa stále poboluje podbrusko stále som unavená a býva mi zle od žalúdka dnes sa mi točila hlava.. Len čakám nejaké špinenie ako pri prvom no zatiaľ nič to som mala až 6dpo v noci tak uvidím.. Je strašne to čakanie..ale neverím tomu veľmi nechcem sa sklamať

enusamt
27. okt 2019

@kacenaaa tak to drzim palce, aby sa druha ciarka ukazala tak skoro 😀
My sa snazime prvy mesiac, tak sama som velmi zvedava.. kedze predtym sa 3x podarilo na prvu supu, i ked len raz uspesne...

kacenaaa
27. okt 2019

@enusamt dajme si vedieť budem sledovať to tu 😉 aj keď už tu nikto nechodí pri prvom tu bolo nonstop testov a rad všetkého a teraz nikto asi všetky snazilky sú tehotné už 😁

enusamt
27. okt 2019

@kacenaaa veru sa tu narazovo pridavaju snazilky a potom je utlm 😀
Ok, dame si vediet 😉

kikusha2212
28. okt 2019

Vidíte tam niečo?

hennyinnsbruck
28. okt 2019

@kikusha2212 ja bohužiaľ nie

enusamt
28. okt 2019

@kikusha2212 na druhom, ale kanalik

kikusha2212
28. okt 2019

@enusamt takže len kanálik 😔 skoda

enusamt
28. okt 2019

@kikusha2212 preco? Vsak pockaj den - dva a mozno uz bude pekna ciarka 😉

kacenaaa
28. okt 2019

@kikusha2212 ja vidím určite a nezdá sa mi to kanáli vôbec koľko si dpo?

kikusha2212
28. okt 2019

@kacenaaa ahoj. No ja veľmi neviem. Posledné mesiace mám tie cykly kadejaké. Ale som po ms, aj keď neviem či bola. Mala som ju dostať v stredu. No. Mala som skoro 4 dní slabulinke hnedé spinenie len ráno, v piatok večer sa mi spustilo krvácanie no slabšie než inokedy a v sobotu okolo obeda už prestalo. Potom len ružový vytok pár hodín. Tak som si povedala, že skúsim test, lebo sa mi ta ms nezdala. Inak cykly mám krátke, tak 24 dní. Neviem to zhodnotiť vobec.

kacenaaa
28. okt 2019

Skúsila by som inú značku ak bude hoc aj pidi duch tak tam niečo je 🙂