Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martinka0944 áno 😇
@martinka0944 ano vidno😉
@martinka0944 jasné 😊 držím palce
@kacenaaa @lela123 @daniela2227 dakujem Vam 😊😊😊budem dalej testovat, dufam ze budu // silniet 😊.. Vam kedy testy ukazali takeho dušika?
@martinka0944 presne 10dpo ako tebe 🙂
@martinka0944 Vidiiimm😘držím palce
@martinka0944 mne na12ty den takeho ako tebe
Dakujem 😍😘Tak to som fakt prekvapena 😚😚😚🙉🙉 zeby nam to vyslo na prvy mesiac snažilkovania 😊😊😊😚🙉🤗🤗zrejme na toho 20DC sa nam to zadarilo v case riadnej ovulky 😁
@martinka0944 ja mam taj vsetky deti😉
@martinka0944 ja som mala tiez ovulu cca 20 - 21 dc, ale ani zdaleka nemam moznost takej peknej ciarky.. zatial beloba 😀
@kacenaaa negatívny... A na 7dpo neviem no.....
@katkaba1 Podľa mňa už to nebude z pregnylu... Je krásne viditeľná... No v každom prípade skús testovať o dva dni a budeš si istá. Ale vyzerá to dobre.
@katkaba1 súhlasím s
@julianka007
Ďakujem baby. Mala som tušim 5000 jednotiek. Nikdy som nemala ani ťuk na čiarke, som po neuspešnom IVF a ak to bude ozajstna ciarka tak sa asi zblaznim od radosti lebo by to znamenalo, že vyšlo prirodzene ❤
Nič mi nie je len sa mi už 3 dni motá hlava, ako keby sa mi znížil občas tlak tak sa mi to "nezdalo".
Bodan by silnela ❤ Dnes som 11dpo.
@katkaba1 urob zajtra testik🤩🤩🤩
Držím silno palce ✊
@hennyinnsbruck ďakujem 😍 celá sa klepem, musím sa ukludniť 🙂
@katkaba1 tak to chápem 😉😉
@hennyinnsbruck a musim robiť ten istý test? Toto je nejaký Mamatest ale nepáči sa mi, že je v tom plaste. Také paličkové môžem spraviť a tak porovnať?

Ahojte snazilky zaujimalo by ma ako casto mavate sex s vasimi polovickami
Kedze sa snazite o babo my sme si tento mesiac povedali ze budeme mat aspon v case ovulky A plodnych dni
kazdy den
Alebo kazdy druhy ...
co vy ??