Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@katkaba1 no jej povedali vtedy,ze telo bolo este stale pod tymi vsetkymi liekmi a podobne 😉
Siilno ti drzim palceky!!!
A budem sledovat ako sa to vyvija..
Ja som taky tichy sledovat uz len v tejto diskusii 🤣🤣🤣
@monika0001 Ďakujem Ti krásne 🙂 Dúfam, že samé dobré správy pridám 😍
@kikusha2212 spodny je vyraznejsi
@enusamt ale asi by to malo byť silnejšie, nie?
@kacenaaa mala som aj silnejsich duchov 🤷♀️
@kikusha2212 je tam ciarka podla mna
@vevericka13 vidim 😉 kolko dpo?
@jujlucka to uz nie je duch, ale riadna ciarka 🙂
@enusamt len 8dpo ;) nedockava
@vevericka13 ale ukazalo... super.. Mne belobu a tiez som 8dpo
@kikusha2212 vidno na obidvoch neboj
@vevericka13 Vidím držím palce ✊
@marion30 dakujem, len ja uz som viac krat takych duchov mala a nic, tieto testy duchuju, tak uvidime o dva dni...
@enusamt uvidime, cie nie su falosni
Baby vcera som mala mat ovulku som si robila test no nebol pozivitny ale potom som rozmyslala ze ja Tava som si ho mala urobit skor Kedze po pozityvnom teste
Nastava ovulka do 48 hod ze ?? Takze uz kludne mohol byt negativny .. a ovulka predsta mohla byt ??
@katkaba1 Ale čo to vidím.. 😍 nádherné čiarky... Ja by som Digi ešte nerobila. Lebo ten je až 25tkovy a mohol by ťa zbytočne vyplašiť. Radšej počkaj na deň MS... Ale vyzerá to super.... 👍🙏😉
@malinka_19 niečo sa tam črtá ale toto sú snáď najhoršie testy aké poznam
@marion30 neviem čo si mám o tom myslieť ja hu tam vidím len na mobile mi hu nejde zachytiť 😕
@julianka007 Ďakujem krásne 😍 Ja ten digi asi ani nebudem robiť, v utorok idem na krv a bude ako má byť tak či tak, no nie? ❤
Akurát dnes mi gynekolog poslal recept na Clexane😕 som z toho nešťastná, ihly som aj pri IVF neskutočne zle znášala.. snád mi dá ten hore silu 😕❤
Ty už cítiš aj nejake zmeny na sebe? 🙂
@malinka_19 ja ju vidím skôr ako kanalik

@lela123
@kacenaaa
Baby, a keď mám paličkové testy, testovacia čiarka nie je taká silná ako kontrolná ale je pekne a jasne viditeľná opakovane, mám si aj tak kúpiť digitálny pre potvrdenie? Môžem mať tie testy falošné?