Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa ten spodny bol este mokry , ze? Lebo tam to bolo vidno ako ciarka.. hore nevidim ani len kanalik...
Nezufaj, ved si len 9 dpo... to je fakt stale malo... beztak si vravela, ze ti duchovia predtym boli az po limite...
Vydrz aspon do 12 dpo a uvidis, ze ti tie ciarky vybiju oci 😉
Prísaha že na mojom telefóne vidno pekne čiarky
@kacenaaa ja tam vidím pekne čiarky 😊
@kikusha2212 nechcem tomu veriť ráno boli čisté bola som smutná.. Každý lekár ti povie aj každý kto nemá problém povie nemotaj sa nenamyslaj si príznaky ale vraví ti to presne ten kto o tom nemá ani šajnu aké to je 😞
@malinka_19 to, čo piješ a ješ nemá vplyv na výsledok testu. Najkoncentrovanejšie hcg v moči býva ráno alebo večer, u každej inak. Samozrejme, ak piješ a chodíš na wc častejšie, môže byť čiarka slabšia. Len stačí test namáčať kratšie, ak sa rozpije, môže byť falošne pozitívny. Držim palce.
@kacenaaa tak ja si hlavne myslím, že tie senzitivnejsie z nás to naozaj citia už veľmi skoro. A potom už len čakáme kedy MS nepríde. To vážne pochopí len žena čo túži po bábätku.
@kikusha2212 negatívny
@kikusha2212 jasne ze vidím 😍
@kacenaaa kde 🤔🤔🤔🤔
@hennyinnsbruck keď priblížim tak vidno ružovú čiarku slabú
@kikusha2212 koľko dpo si?
@kacenaaa ďakujem ti 😊
@kacenaaa ok lebo ja keď zväčšim vidím bielu... Kanalik... Asi mi treba nový telefón 🙈🙈🙈🙈
@kacenaaa
@hennyinnsbruck to je v pohode, nemusí to každý vidieť. Snažím sa pridať foto kde je vedľa toho včerajšieho a pondelkového, ale blbne mi koník.
@3petka mame zle telefóny. Skoda že sa mi obrázok nedá pridať.. Lebo ja som asi ozaj slepá keď tam nič nevidím...
@kikusha2212 na živo vidíš nieco?
@kikusha2212 ani na jednom nič nevidím 🤔
@hennyinnsbruck áno. Inak by som asi foto nedávala keby nevidím 😅
@kikusha2212 tak potom super 👌už len nech silnie
@kacenaaa a ja vážne neviem aký som deň cyklu. Ja som mala tú zvládnu ms na 25dc a ak ju nerátam že to bola tak dnes som 32dc.

@kacenaaa Bielo? Veď si mala pozitivne testy😮