Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
babule moze byt ze rano mat bledsi test a vecer tmavsi?
@danikol ja som tak mala pri prvom tehu, ze vecer bol tmavsi test, dnes ako test? Ja takto...mam pocit je ze to rovnake ako vcera...
@katkaba1 tak porovnavaj vsetky uschnute ;)
@vevericka13
Áno, už som porovnala tak lebo ja to nemám v oku 😀
Už len čakám kedy budú tie čiarky rovnako silné 🙂 mám posledné 2 testy, krv v utorok tak spravím už len v nedelu a pondelok a snáď😍
@vevericka13 ahoj dnes takto spodny dnes a vrchny zo vcera vecera 🙂
@danikol uvidis zase vecer ked spravis, ci bude silnejsi...mne sa tie testy nezdaju, mozno to ukazuje len kanalik, mne trosku silneju tie testy tak ale o dva dni tam uz musi byt riadna ciarka...ked nebude tak nic z toho, ale kupit iny test. tiez som mala aj par bielych testov, ale mne ta ciarka nepride moc ruzova, ty ju mas peknu ruzovu, ked je to do 5 min?
@vevericka13 je tam do 5 min ,vcera vecer vyskocila hned a je ruzova aj som skumala cj to neni kanalik len ale normalne je ruzova , tak nwm , ak bude vecer silnejsia , necham tak a v pondelok si skocim kupit z lekarne 🙂
@danikol Ja to mam od spodu 8dpo rano a vecer, 9dpo rano a vecer, 10 dpo rano...
@vevericka13 fakt sú divne tie testy.. Podľa man sú zlé.. To nie je normálna čiarku skúsila by som inú značku a uvidíš 🤗
@kacenaaa je moc tenka ta ciarka, asi to vytahuje kanalik, podla mna nie su zle, len proste nemam hcg na to, aby sa normalna ciarka ukazala
@vevericka13 myslim si ze este nizke hcg ,ja este dnes vecer posledny a potom asi az8.11 spravim 🙂
d
@vevericka13 tuto som vrchny len do vody ponorila a ta nerobi tu ciarku
@danikol ja som mala zakazdym ked som bola tehu tmavsie // ako rano
@vevericka13 takze asi tehu ? neklamu tie testy ..teda nerovia falosnych duchov?
@vevericka13
Preco neskusis inu znacku ? Mozno prave tie testy maju malo farbiva a mozno iny test ti ukaze lepsii ciarku ?
@kvetinka125 pekna ciarka na 9dpo
@smrfinka nemam ine a dnes je vsetko zatvorene ;)
@vevericka13 Takto ukazovali aj mne,podľa mňa si tehu
@katkaba1 nemusi byt rovnako silna, uz nemusis testovat, si tehotna 🙂
@marion30 a kedy ti uz ukazali peknu ciarku? vies mi poslat tie tvoje fotky testov?
@vevericka13 aj ja som mala prvy uplne slabulinky a pomalicky len silneli 😉
Aj hcg mi velmi pomaly rastla a v prvych papieroch mam pisane ze moze ist o mimomaternicove a uz sme 12 tt
@danikol podla mna nic toho nebude, mne predtym pekne silneli kazdy den, ked tam uz bol duch, ale je to stale take aj u teba. Ja mam az v utorok dostat menzes...tak je cas este
@vevericka13 ja uz to necham tak nebudem testovat az za tyzden skusim a ked nic tak nic 🙂
@vevericka13 Mám ich v albume na profile😉kukni

@vevericka13 ja ich mam z aliexpressu som zvedava lebk prvy co som skusila nic na nom neni a az na dalsich sa objavilo