Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa kraaasny 😍
Dnes som skusila iny test, rapiclear a je uplne biely 🙁
@kacenaaa dnes rapiclear uplne biely :(
@vevericka13 to je cudne ved to boli pekne čiarky.. Ešte treba skúsiť iný test
@kacenaaa viacere mi pisali ze duchuju
@vevericka13 mne takto duchovali z plus lekárne nikdy viac
@kacenaaa len je zaujmave ze silneli kazdy den o trosku...je to take sklamanie potom
@vevericka13 to su otrasne testy.. ani ja s nimi nemam dobru skusenost... naj su woman secret a pluskovy clearblue... aspon u mna.. no zrazu ich nikde nevidim 😏
@enusamt tak asi treba pockat na riadnu ciarku, nie len duchov a to uz ukaze kazdy test, aj ten one step 🙂
@anna1971 aj na tomto vidim slabú ciarku a nemusim ani zrak zaostrovať. Zvláštne naozaj. Ale my sme na // čakali 4 roky a poviem Ti, že za 4 roky som ani raz nemala ani náznak na testoch takže podla mna neexistuje ani ze falošný duch či ako to voláte 🙂
Počula som, že cysta može občas spravit pozitivny test - takže buď táto možnost alebo sa to malé nevie rozhodnúť. Zajtra daj vedieť, velmi som zvedavá ako to dopadne. Snáď dobre 😊
@anna1971 Podľa mňa už ti mal ukázať test silnú čiarku. Zajtra budeš múdrejšia, držím palce
@adrianna23 ďakujem Vám žienky veľmi

@lela123 jem, len prijímam a prijimam a "odisť" to akosi nechce 🙈
Rano spravený posledný test a koncim s nimi 😍 už verim aj ja, že som tehu ❤😍🤗