icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

katkaba1
•
3. nov 2019

@lela123 jem, len prijímam a prijimam a "odisť" to akosi nechce 🙈
Rano spravený posledný test a koncim s nimi 😍 už verim aj ja, že som tehu ❤😍🤗

kacenaaa
•
3. nov 2019

Dobre ránko ja budem testovať až za tri dni lebo každý test ma inú citlivosť a potom sa bojím ze slabne 😞 ale toto nebol moc po celej noci len asi hodinový 😁

monika0001
•
3. nov 2019

@kacenaaa kraaasny 😍

lela123
•
3. nov 2019

@katkaba1 tak to teda možes,krasny test😊

lela123
•
3. nov 2019

@kacenaaa neboj nič

kacenaaa
•
3. nov 2019

@lela123 tak tu som videla už toľko duchov a potom slabli tak mam aj ja trocha strach lebo mamatest ten palickovy je asi viac citlivý alebo ma viac farbiva

katkaba1
•
3. nov 2019

@lela123 ďakujem❤ je najkrajší 😍❣

lela123
•
3. nov 2019

@kacenaaa ja som mala tiez na tomto slabšiu ale poobede.A po 3 dnoch.O dva dni som skusila znova takym istym,co predtym a boli kolajnice.

marion30
•
3. nov 2019

@katkaba1 Krása, gratulujem 😘

marion30
•
3. nov 2019

@kacenaaa Gratulujem 👌😘

enusamt
•
3. nov 2019

To sú nervy .... Myslíte, že pluskový /nie digi/ clearblue by mi dnes niečo ukázal? strašne ma tento baby top test znervózňuje..

lela123
•
3. nov 2019

@enusamt je silnejsi ako vcera,este si malo na 12ty den aj ja som mela taký istý

kacenaaa
•
3. nov 2019

@enusamt áno je silnejší.. Ale aj mne napríklad mamatest tycinkovy ukázal krajšiu čiarku ako papierikovy.. Myslím ze clearblue sú top testy

vevericka13
•
3. nov 2019

Dnes som skusila iny test, rapiclear a je uplne biely 🙁

vevericka13
•
3. nov 2019

@kacenaaa dnes rapiclear uplne biely :(

kacenaaa
•
3. nov 2019

@vevericka13 to je cudne ved to boli pekne čiarky.. Ešte treba skúsiť iný test

vevericka13
•
3. nov 2019

@kacenaaa viacere mi pisali ze duchuju

kacenaaa
•
3. nov 2019

@vevericka13 mne takto duchovali z plus lekárne nikdy viac

vevericka13
•
3. nov 2019

@kacenaaa len je zaujmave ze silneli kazdy den o trosku...je to take sklamanie potom

enusamt
•
3. nov 2019

@vevericka13 to su otrasne testy.. ani ja s nimi nemam dobru skusenost... naj su woman secret a pluskovy clearblue... aspon u mna.. no zrazu ich nikde nevidim 😏

vevericka13
•
3. nov 2019

@enusamt tak asi treba pockat na riadnu ciarku, nie len duchov a to uz ukaze kazdy test, aj ten one step 🙂

anna1971
•
3. nov 2019

Ahojte dnes som skúšala tento týždňový clear a negatívne no keď som ho rozoberala tak tam zase duch

katkaba1
•
3. nov 2019

@anna1971 Ty ideš zajtra k lekárovi kvoli hCG? Podla mňa to bude nakoniec tá posunutá ovulácia❤ prajem Ti aby to dobre dopadlo❤ Nevieš kolko dni by si mohla byť od teoretického oplodnenia? Ono ja som na teste nikdy nič nemala takže len tak podla mňa nikdy nereagujú..

anna1971
•
3. nov 2019

@katkaba1 no idem znova ku Dr buď mech má pozrie alebo zoberie krv , len nech niečo robi a viem nacom som .. netuším vôbec kedy bola ovu naozaj 😒
Tento test je čo som večer pridávala len som ho ráno odfotila na dennom svetle

kacenaaa
•
3. nov 2019

@anna1971 je to divne mňa digi nikdy nesklamal už by ti mal ukázať aspoň 1-2

anna1971
•
3. nov 2019

@kacenaaa taktiež tomu nerozumiem 😒

katkaba1
•
3. nov 2019

@anna1971 aj na tomto vidim slabú ciarku a nemusim ani zrak zaostrovať. Zvláštne naozaj. Ale my sme na // čakali 4 roky a poviem Ti, že za 4 roky som ani raz nemala ani náznak na testoch takže podla mna neexistuje ani ze falošný duch či ako to voláte 🙂
Počula som, že cysta može občas spravit pozitivny test - takže buď táto možnost alebo sa to malé nevie rozhodnúť. Zajtra daj vedieť, velmi som zvedavá ako to dopadne. Snáď dobre 😊

anna1971
•
3. nov 2019

@katkaba1 jasne dám vedieť že ako .. snáď to bude ta lepšia možnosť že som tehotná ako iné šarapaty 😰

adrianna23
•
3. nov 2019

@anna1971 Podľa mňa už ti mal ukázať test silnú čiarku. Zajtra budeš múdrejšia, držím palce

anna1971
•
3. nov 2019

@adrianna23 ďakujem Vám žienky veľmi