Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Akurát idem od Dr. Na sone nebolo nič vidieť a že polycysticke vaječníky nemajú z hcg nič takze duchovnu test mi z toho nemôže .. že kľudne som
Mohla otehotnieť pred MS čo sa je vraj stalo už veľa krát že mala take pacientky .. nasadila má ni 10 dni duphaston 2x denne a že ak nie som tehotná mala by som po douzovani dostať a ak mi aj potom nepríde MS tak mám prísť na krv a sono
@anna1971 a test nechceš spraviť? Chceme vidieť čiarkyy😉
Ďakujem Vám 🙂 s testom ešte počkám pár dni a potom skúsim
@kacenaaa krasna ciarka, vsetko bude dobre 🙂
Akurát idem od doktora sono nič brali krv
@kacenaaa kedy budu vysledky?
@kacenaaa to je este strasne skoro na sono 🙂
@monika0001 zajtra okolo 11tej
@kacenaaa tak budem sledovat a drziiim palce
Ahojte, chcem sa opýtať ci testy lady max robia po uschnuti "duchov" alebo to je len ten kanálik ako tu citam? Do limitu tam nemám nic.
@kacenaaa ved vyzera krasne..
😍😉
@enusamt
@monika0001 ďakujem dievčatá 😍
@kacenaaa ani náznak čiarky? Vôbec nič?nejde mi to odfotiť lebo telefon my nechce zaostrit test. Mne sa tam asi za také 2hodky ukázala už viac krát teraz par dni po sebe co testujem veľmi slabá ciarka. A zajtra by som mala dostať ms. Tak asi by už mala byť vidiet aj v limite. No uvidíme zajtra.
@tmtm ja som si robila tieto testy a mala som takú ako ty možno aj viac a dnes som robila mamatest a úplne Biely... MS mam dostať až vo štvrtok tak neviem
@kvetinka125 tak uvidíme tento týždeň ci sú to kanáliky alebo ozajstny duchovia
Ahoj ja som mala na tehot. Teste slabulinku čiarku a nakoniec mi zistila doktorka na Sone cystu (ktorá sa vraj môže správať aj ako tehotenstvo ze ukáže druhu ciarocku) na ľavom vaječníku a neskôr podľa hcg hormónov mimomaternicove tehotenstvo ale určite odporúčam ako náhle mešká menštruácia treba ísť ku gynekologicke netreba nič podceniť držím palce.

Dnes uz aj one step biely 🙂 zajtra pride ms ;)