Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@maya1234 fuuha..ja veru netusim ale skor mi to pride na kanalik..no mozno sa mylim..mam 5% baterku tak mi slabo svieti mobil uz
@katkaba1 mme tiez ked mi dal prve hodnoty ze kokos ved to je mimomaternicove..ale proste som si to tento krat nepripustala a strasne som tomu verila.. ale pomaly to rastlo a dokonca aj moja sestricka od mojho gyn.vravela ze je to malo..a aha.. vsetko je tak ako ma byt 😉
@monika0001 koniec dobry všetko dobre sa hovori 🙂 som rada, že Ti to nakoniec dobre dopadlo ❤
@maya1234 ako vidim tam daco..ale neviem posudit..prepac.. snad sa baby vyjadria
Bol Robeny teraz vecer dve dni pred ms tak este pockam ale zatial ziadny naznak ms dost ma dnes bolela hlava a napinalo ma na zvracanie cely den tak som skusila aj tak neviem na com som
Ahojte snad vam dokazem vysvetlit to co mi beha po rozume uz par dni len sa s toho neviem nijako vymotat ms by nemala prist 13 cize na druhy tyzden podla ms kalendara ale zatial ma nesklamal 1-2 dni hore dole ale prisla priblizne ten cas kedy mi to kalendar ukazuje tak isto mi tam vyznacuje plodne dni a Ovulaciu
Ovulka mala byt 29 oktobra a stale mi vychadza lutealna faza tych 16 dni kazdy mesiac .. minuly predminuly atd
Takze podla vsetkeho som 7DPO ak teda ovulka prebehla tento mesiac som sa nesledovala nijak ...
A to znamena ze teoreticky by som ovulaciu nemohla mat v najblizsich dnoch lebo ... je uz... neskoro kedze mam len tyzden do Ms a tym
Padom cely cyklus by sa mi predlzil a teda ms by mi meskala ale
To sa nezvykne stavat...
Dobre tomu vsetkemu chapem ?? Snad ma chapete na sama sa s toho neviem vysomarit pisem to sem preto lebo mam divny pocit obcas sa mi zatoci hlava divne pichanie v pod brusku bolesti ako na ms ..
Tak si to nejako davam dokopy ci to vsetko pripisovat prichadzajucej ovulacii ms alebo
Pripadnemu tehu .
@smrfinka ak dobre rozumiem nevieš či náhodou nemôžes mat ovu ešte alebo si asi tehu...tu pomôže asi len pockat alebo skús ovu testy.... no mne osobne sa stalo že som si sledovala ovu testami neboli úplne rovnake ciarky no podľa kalendára mi to sedelo na ovu a týždeň pred ms ovu bolesti ciarka na ovu teste taká istá nie úplne syta a otehu som presne ten týždeň pred ms (len to nedopadlo) čiže všetko je mozne 😉😊
@naty1987 skusala som ... posledne 3 dni ovu testy...A negativne .. posledne mesiace sice mam ms pravidelne a na cas No predtym mi ta mrcha prisla kedy sa jej zachcelo meskala aj mesiac .. aj viacej cize mala som aj anovulacne cykly... par dni pred ovu teda par dni pred 29
Som Mala aj divne bolesti a zase podobne ... tym menstruacnym .. ovu bolesti velmi nemavam No hadam ze to Bolo prave to a presne to som sa chcela spytat ci je mozne ze ovu uz bola alebo je sanca ze este len Bude podla tej Lutealnej fazy ak sa teda tym da riadit
🤷♀️🤷♀️
@anna1971 no ved ano, ale dostanes az ked vysadis, tak podla mna ked vies ze nie si tehu tak zbytocne beries, tak som to myslela ;)

@monika0001 Mne sa najprv zdalo malo, ked som čitala trošku hladiny tak zas vela, že snad nie dvojičky 😂 ale však bude ako ma byť 😁
O 14 sa uvidi 😊 a ďakujem ❤