Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa prosim ta.. Podla cinskeho nam vychadza chlapec. Podla veku krvi sa to pocita ako? Manzel je odo mna mladsi a chodieva kazde 3 mesiace darovat krv,tak neviem. Vies poradit? 🙂
@kacenaaa
@timina22_09
To urcovanie pohlavia je v mojom pripade o nicom 😀
Podla jonasa prvy mal byt dievca a aj druhe tak vychadza... a cinsky, tak isto... no moj tiez chodi darovat krv a vtedy ju ma najmladsiu on.. cize podla tohto prvy syn vysiel... hadam aj druhy 😀
@timina22_09
@enusamt podľa veku krvy to je inak pridám foto
A nenormálnu chuť na ocot mam každý deň 😂 vždy jem aspik s octom a chlebom
@maya1234 sme na tom úplne rovnako tak držím palce aj keď ja som sa polalicky zmierila ze snáď ďalší mesiac 😊
@kvetinka125 ja som to mala dostat vcera podla kalendara vobec to nesledujem ten to mesiac som na to neako zabudla som myslela ze zajtra a zostila som ze uz meskam tak to Snad dostanem tie testy by boli asi silnejsie ale obydve su rovnake
@kacenaaa dakujem krasne 🙂 aj tak chlapec vychadza. Pri malej nam vyslo v cinskom dievcatko. A tu ak sa rata vek v case oplodnenia,tak sedi dcera aj tak. Uvidime. A este raz dakujem 🙂
@maya1234 akurát som ti išla písať no ráno som si tm robila test úplne biely... Prišla som z prace spravila som si jeden na ňom slabunka čiaročka (pridala som foto zvlášť nešlo mi to s textom) spravila som ďalší aj na ňom to isté viem ze mam jeden deň pred MS a ta čiaročka je slabá ale kiež by to bola moja druhá čiaročka
@kvetinka125 ja asi uz nejdem testovat teraz pockam este par dni ci sa ms dostavy a potom ja som rano jeden robila a bol taky isty ako vcera vecer ked nie este slabsi
@kvetinka125 ale na tvojom pekne vidiet aj tu druhe ciarku
Žienky , kedy mám skúsiť další test ?
Keď 25. Sme boli s mužom a 26. Mi mala prísť MS ale neprišla doteraz mi to mešká a ani náznak aby prišla .. skôr sme pomer nemali lebo bol manzel mimo takze až toho 25.
@anna1971 Už ti mali testy ukázať čiarku, podľa mňa ti mešká z iného dôvodu
@littleloves je to fakt strasne slabucke, ale podla hrubky si trufam povedat, ze zacinajuca ciarka... ako je to sfarbene?
@littleloves Čiarka,👌
@littleloves ja som mala také na 8dpo 😍
@littleloves nieco vidno

@enusamt no ved super potom vyšlo nám to to je hlavne 🙂 ja už nerozmýšľam negatívne.. Včera večer keď som videla svojich dvoch chlapov som sa tak zamyslela že potrebujem partačku ako soľ 😂💞 verím ze to tak bude.. Aj Činsky kalendár aj podľa veku krvy by to malo byt dievča tak ja duuuufam 😂