icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lela123
18. nov 2019

@katkaba1 jeeežíš parada😊

katkaba1
18. nov 2019

@kvetinka125
@marion30

No ja som ešte v takom šoku, že musim rozdychať 😀😀 ako velmi dlho sa snažime o bejby ale predsa... dvojičky nas zaskočili poriadne 🙂
Snaď to cele dobre dopadne a ja sa z toho šoku preberiem 😀😍

katkaba1
18. nov 2019

@lela123 ďakujeme 😀 zatial predychavame 😀

martinka0944
18. nov 2019

@katkaba1 gratulujem, uzasne 😍👌to je krasny snimok 🙂)) v akom tyzdni si?

janamexico
18. nov 2019

@smrfinka ukázal sa duch teda čiarka a zmizla ja som tak mala hormonálnu cystu

marion30
18. nov 2019

@anna1971 držím palce ✊

enusamt
18. nov 2019

@katkaba1 uzasne .. gratulujem

sticker
katkaba1
18. nov 2019

@martinka0944 Ďakujeme 😍 nepočitali sme rozhodne s dvomi kinderkami 😀 ale čo už, reklamovať nemožme 😂
Dnes som 6tt+1 😊 ale začala som dnes špiniť takže mam nasadeny Duphaston. Som ako feťacka už - niečo hltam, niečo picham 🤦‍♀️

katkaba1
18. nov 2019

@enusamt ďakujem krasne 😘

naty1987
18. nov 2019

@katkaba1 juuuuj paráda 🤩🤩🤩🤩 len nech ste zdraví 🤗🤗🤗❤❤❤🤰

kacenaaa
18. nov 2019

@katkaba1 prajem veľa zdravia verím ze to dobre dopadne 🤗

katkaba1
18. nov 2019

@naty1987
@kacenaaa

Ďakujem dievčence 😍 nech to nám všetkym dopadne dobre 💪❣

lela123
18. nov 2019

@katkaba1 ty si aj volakedy pisala,že hádam nie dvojky,ze velke hcg😉A už vieš,preço si pýtali papat.

monika0001
18. nov 2019

@katkaba1 prave som odpadla! Gratulujemeee 😍😍😍😍

kacenaaa
18. nov 2019

@katkaba1 inak nevyznám sa ale už byli srdiečka?

katkaba1
19. nov 2019

@lela123 ako zdalo sa mi ozaj vela lebo ine baby okolo 1000 nemali poväčšinou ale tak viac menej som srandovala 😁 som sa dosmiala 😀😀
Zatial si to naozaj neviem realne predstaviť🤦‍♀️

katkaba1
19. nov 2019

@monika0001 aj ja som skoro odpadla😂 dobre, že som ležala na tej koze 😀
Ďakujeme krasne 😍

katkaba1
19. nov 2019

@kacenaaa ano, boli 2 srdiečka❤Nie je to moc kvalitný obraz, moj nahráva na USB a nemala som. Je to klasický utz nie ten tehotensky, tam pojdem už asi nabuduce.
Ty si bola u dokiho už? Videla si srdiečko?😍

kacenaaa
19. nov 2019

@katkaba1 ja som videla iba bublinku ešte

lenka_21
19. nov 2019

@naty1987 no kazdy si mysli, ze to tak bolo, ale nie je. Prv som porodila bio dietatko a az o 5 mesiacov sme si adoptovali Lenocku. U nas to bolo opacne ako bezne byva... 😂 Drzim silno palceky pri druhom snazilkovani!!! ✊✊✊

lenka_21
19. nov 2019

@katkaba1 neboj to zvladnete! Pozitivne je, ze kazde babetko ma svoj obal... teda na sone to tak vyzera... Mam skoro dvojicky a nemam pocit, ze to bolo extra narocne, aspon som nedtihla riesit kopeeec veci co tu mamicky stihaju pri jednom a detsky plac mi prestal vadit 😂😬 Casto som riesila jedno a to druhe muselo vydrzat aj ked plakalo. Teraz su 7 rocne, samostatne jednotky a casto sa nas pytaju ako to robime... nijako, len vedia, ze bud vydrzia, mam len 2 ruky, alebo spravia si to same. Prijemne tehulkovanie!!!!

katkaba1
19. nov 2019

@lenka_21 vieš, nám sa 4 roky nedarilo, mame za sebou neuspešne pokusy IUI a IVF..takže babatko sme naozaj velmi velmi chceli..napriek tomu som z dvoch v šoku. Je to zvláštny pocit, neviem ho opisať. Zatial mam väčši strach ako radosť.
Pri IVF mi hovorili, že aj keby chcem vložit 2 embrya tak nemožu lebo som velmi utla a 2 deti by som nevynosila. Dokonca mi vždy hovorili aby som počitala skôr s cisarskym..A teraz po Clostile čakame dvojičky... vedela som, že je riziko ale že sa to stane zrovna nám/mne.. realne mam o seba strach, tiež o deti..lebo priestoru je málo.
O 2 týždne idem znova na kontrolu, som zvedavá ako dopadne, aj výsledky.
Joj baby, ďakujem za podporu❤ ťažko sa to asi po mne číta ale ten šok ešte neopadol.

miminkanase
19. nov 2019

@katkaba1 ahojky, krásne správy, nech ste zdraviiiii. Mne sa dvojky ukázali až vo 8tt. A tiež som spinila, povedali že kvôli tomu, že v maternici nastala "revolúcia". A tiež som malinká mám 153cm a donosila som ich v zdraví do 35tt. Držím päste, nech všetko ide ako má.

katkaba1
19. nov 2019

@miminkanase ďakujem, snaď to bude dobré❤

smrfinka
19. nov 2019

Zdravim vopred sa ospravedlnujem za mozno nevhodnu otazku.Ale mali ste v case ked vam ms meskala alebo mala prist ciry vytok ?
Podobny tomu ovulacnemu obcas natahovaci ale presvitny ako ho len nazvat vodnaty .. ??
Nezapacha nestipe nesvrbi obcas je ho vela obcas malo su dni kedy vobec a potom zase pri utreti ten vytok obcas sa citim mokro To si hovorim konecne ms kedze mi meska 4 dni a testy su negativne tak nech uz pride ved aj citim bolesti ako keby ta mrcha mala prist aspon by som uz mala
Pokoj kedze to nevyslo ale ono nic ziadne spinenie nic sem tam mam pocit ze mam citlive prsia viditelne modre zily ktore som podotikam tak tiez nikdy predtym nemala a par dni tento vytok ktory ma trapi moze ist o zapal prechladnutie alebo nieco ine ? Ako hovorim to podbrusko citim no vytok nepali nesvrbi pri moceni ma to tiez nepali len je ho obcas viac a pride mi ako ten pri ovulacii mate s tym nikto skusenosti ?? Dakujem

dorkadorkova
19. nov 2019

@smrfinka ja som v tehotenstve mala stále “ mokro”, takže môže byť!✊🏻

monika0001
19. nov 2019

@katkaba1 mam kamosku,ktora ma meter 30 vysku a vahu tak okolo 45 kg a v pohode vynosila dvojky. Neboooj zvladnes to 😘

katkaba1
19. nov 2019

@monika0001 ďakujem za povzbudenie 😍
Len ja mám 170cm a 48kg, utla som nie na výšku ale na širku 🙂 Ale veď uvidime, nejak bude.

smrfinka
19. nov 2019

@dorkadorkova bodaj by si Mala pravdu 😏

adita7777
19. nov 2019

Mne vyšiel taký slabý druhý pásik, neviem čo si mám myslieť. Mamička ešte nie som, nemám s tým vôbec skúsenosť. Mám sa na to vykašľať?