Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@smrfinka cele tehu cire vytoky.. a teraz zas.. tak moze byt 🙂
Len keby sa to aj na testoch prejavilo... skusas rozne testy? Pokial zijes v uk, tak ta nenapadlo sa pozriet po tycinkovych testoch "first ... nieco" ?neviem presne ako sa volaju.. v zahrnicnych videach robia stale tie
@enusamt no my sme to neplánovali a nesledovala som si ani kalendár len zrazu mi mešká už 10 dní, tak som skúsila spraviť test.. chcela som vedieť či mám počkať a spraviť si potom další alebo čo vlastne znamená taký slabý pásik. Asi som trosku v strese :D to je tak keď to človek nečaká
@kacenaaa no ja celkovo toho malo vypijem tak mi to nerobí problém 😀
Ale ďakujem veľmi pekne za rady, keďže to nikomu nechcem ešte prezradiť keď neviem či je to 100%, tak som sa rozhodla sem napísať 🙂 Ďakujem ešte raz a určite dám vedieť. Jedine čo som si písala s kamarátkou ona ma malú ma 8 mesiacov a mne povedala že to nič nebude lebo je to veľmi slabé. Ona si robila v 4tt až a mala úplne zafarbené tak či to nebolo aj skoro.
@enusamt
Poznam tie testy nechapem preco jich tak ospevuju ked su hrozne slaba ciarka sa Tam ukaze aj ked niesu tehu a su zbytocne drahe ... dnes som si robila test kupeny v tescu
Recenzie na nete ze robi ten test falosne ciarky ale to som sa docitala az potom ked som ten test urobila ano skusala som rozne znacky s tych lacnejsich .. milion kanalikov ziadna ciarka a nedavno robeny ... takto ale tym ze recenzie niesu dobre neviem co si mysliet

Najde sa tu niekto kto zije v UK a mal tesco tehotensky test ?