icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

smrfinka
19. nov 2019

Najde sa tu niekto kto zije v UK a mal tesco tehotensky test ?

kacenaaa
19. nov 2019

@adita7777 ale tak vyzerá ze budeš mamička 😉

adita7777
19. nov 2019

@kacenaaa a je možné že je to také slabé aj keď som si to robila po 10 dňoch čo mi mešká Ms? Nemalo by to byt už tmavšie ?

enusamt
19. nov 2019

@adita7777 pekna ciarka

A si si ista, kedy presne bola ovu? Mohla byt kludne neskor 🙂 na falosneho ducha je to dost vyrazne

kacenaaa
19. nov 2019

@adita7777 presne tak mohla sa ovu posunúť 🙂 skus ešte jeden zajtra ráno alebo rovno k doktorovi 😉

enusamt
19. nov 2019

@smrfinka cele tehu cire vytoky.. a teraz zas.. tak moze byt 🙂
Len keby sa to aj na testoch prejavilo... skusas rozne testy? Pokial zijes v uk, tak ta nenapadlo sa pozriet po tycinkovych testoch "first ... nieco" ?neviem presne ako sa volaju.. v zahrnicnych videach robia stale tie

adita7777
19. nov 2019

@enusamt no my sme to neplánovali a nesledovala som si ani kalendár len zrazu mi mešká už 10 dní, tak som skúsila spraviť test.. chcela som vedieť či mám počkať a spraviť si potom další alebo čo vlastne znamená taký slabý pásik. Asi som trosku v strese :D to je tak keď to človek nečaká

adita7777
19. nov 2019

@kacenaaa kúpila som si ten digitálny test, neviem či to bola správna voľba ale zaujalo ma to :D

smrfinka
19. nov 2019

@adita7777
A ja zase ten kde by mal byt krizik
3.50 stoji v tescu modre farbivo nemala si este ten. ?

kacenaaa
19. nov 2019

@adita7777 s týmto mam len dobre skúsenosti on ti ukáže.. Nikdy ma nesklamal

adita7777
19. nov 2019

@smrfinka tak ten som veru nemala, toto som mala tuším maybebaby v lekárni mi ho odporučila a potom som si kúpila ten digitálny, zevraj je to presnejšie ale ťažko povedať..

adita7777
19. nov 2019

@kacenaaa tak to som rada, snáď mi to potvrdí 🙂

kacenaaa
19. nov 2019

@adita7777 ráno skus ak si ukáže ti to ale skus naozaj celú noc nepiť a tak urobiť ráno a daj vedieť 😉

kacenaaa
19. nov 2019

@adita7777 aj tak si myslím ze ten test jednoznačne zareagoval na hcg hormón inak by sa to nezafarbilo takže 🤗

adita7777
19. nov 2019

@kacenaaa no ja celkovo toho malo vypijem tak mi to nerobí problém 😀
Ale ďakujem veľmi pekne za rady, keďže to nikomu nechcem ešte prezradiť keď neviem či je to 100%, tak som sa rozhodla sem napísať 🙂 Ďakujem ešte raz a určite dám vedieť. Jedine čo som si písala s kamarátkou ona ma malú ma 8 mesiacov a mne povedala že to nič nebude lebo je to veľmi slabé. Ona si robila v 4tt až a mala úplne zafarbené tak či to nebolo aj skoro.

smrfinka
19. nov 2019

@enusamt
Poznam tie testy nechapem preco jich tak ospevuju ked su hrozne slaba ciarka sa Tam ukaze aj ked niesu tehu a su zbytocne drahe ... dnes som si robila test kupeny v tescu
Recenzie na nete ze robi ten test falosne ciarky ale to som sa docitala az potom ked som ten test urobila ano skusala som rozne znacky s tych lacnejsich .. milion kanalikov ziadna ciarka a nedavno robeny ... takto ale tym ze recenzie niesu dobre neviem co si mysliet

enusamt
19. nov 2019

@smrfinka noo.. musim povedat, ze konecne vidim u teba naznaky druhych ciarok 🙂 i ked neviem, ci je to ok pri takom meskani.. kolko vlastne?
Ten vrchny maju byt ciarky? Lebo druhu pekne vidno... aj na druhom naznak plusku vidno

smrfinka
19. nov 2019

@enusamt 4 den mi dnes meskaju kramy ... neviem co si mam mysliet fakt .. 🤷‍♀️

smrfinka
19. nov 2019

@enusamt prva fotka kde su // je ten isty test len som skusila rozobrat ci tam bude ta druha ciarka aj po rozobrati obcas sa stava ze po rozobrati ta druha / tam nieje ale v tomto pripade je

vierkapto
Autor odpoveď zmazal
naty1987
20. nov 2019

@smrfinka myslím že sa ti posunula ovu alebo hniezdenie trvalo dlhsie no vyzerá to pekne ja ciarky vidim a toto už neni duch

lela123
20. nov 2019

@adita7777 no asi nie,vyzera,ze budes mamou😊

lela123
20. nov 2019

@smrfinka tu už vidno pekne😉Hádam z toho nieco bude

adita7777
20. nov 2019

@lela123 robila som si dnes digitálny a ukázalo mi knižku takže som ho zle urobila :( dnes mi je ale na odpadnutie

kacenaaa
20. nov 2019

@adita7777 ja odpadnem z teba ty máš šťastie teda 🤦‍♀️ máš aj iný?

adita7777
20. nov 2019

@kacenaaa no som bola po dvoch 12tkach unavená ani som nevidela ale strašne sa mi chcelo cikat len som sa asi netrafila 😄 a teraz som zase na 12tke.. mám ešte jeden obyčajný

smrfinka
20. nov 2019

@lela123 ma zmysel dnes urobit dalsi ( moj posledny )
Alebo az zajtra ?

lela123
20. nov 2019

@smrfinka zajtra radsej😉

adita7777
20. nov 2019

@kacenaaa Dnes som si robila pepino z DM a tam nebolo nič

kacenaaa
20. nov 2019

@adita7777 daj foto oni majú málo farbivá