Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@pavla137 ja na povahy znameni neverim.. mam naj kamosku,skoro uz exmanzela a jeho brata vo su vahy a kazdy je uplne iny.. moja skoronuz ex svokra a moja sestra su panny a kazda uuplne ina.
Mne to kvazi jedno.. 😉
@adkat13 mas pravdu. Vodne znamenia su velmi velmi narocne, zmietane emociami. Skorpion je urcite najviac komplikovany zo zverokruhu.
@lela123 presne ako pises, su charakterove rysy, prud zivota, smer zmyslania - ktore maju niektore znamenia velmi podobne. Samozrejme ze to zavisi od hodnot, temperamentu,vychovy, priorit.. v neposlednom rade ascendenti a ryba sa so skorpionom hodi nesmierne , jedno z najlepsich kombinacii vobec 🙂 to iba na margo ryby..🙂 ja som v podstate ineho partnera ako skorpiona do svojho zivota nepritiahla.. a to som si zasa partnera podla tychto srandiciek nevyberala 🙂 dokonca moja prva laska a moj manzel terajsi sa narodili v ten isty den 11.11
@monika0001 urcite by som nechcela na modrej streche ci konikovi rozputat tuto neodbornu debatu. V konecnom dosledku je to predsa jedno aj mne. Len mi to prislo vtipne ked z celeho roka mozes porodit hocikedy inokedy a mne by to vyslo jak na just.. ale nie je to podstatne, nezalezi od toho geneticka vybava ani iq hehehehehehhehehw a teda je to iba blud, nad ktorym som sa v istu chvilinku iba zamyslela a pobavila.
@pavla137 my mame to isté, ja rak (som síce rodinne založená ale čo sa týka emócií, nie som typická pre toto znamenie, v nich som stála). Naša polročná krpana je blíženec a je pravda ze s nimi som si nikdy nerozumela. Naopak muž a syn sú panny, a teda absolútne s tým znamením nemajú moc spoločne, hlavne co sa týka poriadkumilovnosti 😁. Pre mňa je najhorší kozorožec, tak výbušnych a komplikovaných ľudí som nezažila.
Ahojte baby, dnes sme mali sono - fazulky sú stále dve💞 ale vychádza podla utz o týždeň menej - aktualne podla MS som 8tt+2 ale podla uzv len 7tt+2. Ovulacia bola vyvolana takže posunuť sa nemohla, vieme presne deň otehotnenia. Mate s tym skusenosť?😕
Kontrola o 2 tyždne zas..
@katkaba1 ahoj, teraz môžu byt o týždeň menšie a o mesiac môžu byť o týždeň väčšie, to je len orientačné, verím že budú fazuľky ok 😉
@adrianna23 Ďakujem za reakciu. Jedno malo 14mm a druhé len 10mm tak je asi slabšie. Čim to môže byť? Slabou výživou?
@katkaba1 tým sa netráp, moji malí rozdiel 2 dní. Narodili sa na chlp s rovnakou hmotnosťou aj CM. Všetko bude v poriadku, užívajte si to
@miminkanase Ďakujem za povzbudenie. Snažim sa na to nemyslieť, bude ako má byť🙏
@katkaba1 nabudúce môžu byť kľudne zas o 2 týždne napred.... presné merania budú až cca v 12 tt
Ahojte tehulky nemáte nejaku dobrú radu na zápaly zo spodu? Je to strašne doky mi dáva len rozalgin 😭 ten nezaberá som v 9tt
@kacenaaa teatree krém a jedz každý deň cesnak
@claude12345 je tam slabucky duch 👊
@martinka0944 nevieš poradiť kedy si mam test zrobiť znova? Cca o koľko dní
Ahojte uz som zufala .. potrebujem od vas zienky radu... predsa urcite mate viac skusenosti ...
ms mi meskala cca 2 tyzdne po dvoch tyzdnoch som dostala slabe spinenie ruzovy vytok s trosku krvi pri utreti trvalo to cca 3 dni bolo to dost slabe nepotrebovala som ani vlozku potom po 3 dnoch sa to trosku rozbehlo
Dokopy moja ms uz trva 8 dni
Pobolieva ma pravy Vajecnik bezne mavam ms cca 4-6 dni
Momentalne som v UK skusala som sa dostat na nejake vysetrenia uz 3x ma odbili ze nic volne nemaju az ked v january .. takze netusim coto moze byt stretli ste sa uz s tym ? Napadlo ma ci nejde o potrat no testy boli Negativne .. teraz mam uz jasno cervenu krv ... nie vela ale uz to nieje spinenie obcas len pri utreti obcas nieco malo na vlozke viem ze nikto mi tu nepovie presny dovod .. ja len ze ci ste nieco podobne uz zazili a co to bolo ??
Posledne tyzdne som .. precovala kde bola dost velka zima .. moze to byt aj tym ze som sa mohla prechladit ?? Fakt som zufala zijem v krajine kde mi nevedia pomoct a skoro stale ma Odbiju s tym ze na uktrazvuk by som sa aj tak nedostala aj keby ze som isla na pohotovost pri najhorsom lebo na ten sa musi objednavat a teraz maju vsetko plne .. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Na slovensko Planujem ist ale to tiez najskor az po novom roku ..
Vopred dakujem za odpovede 🙂
@pavla137
@adkat13
@lela123
Prepacte baby, ale uplne ste mi pripomenuli 1 standup ( trosku cez ciarku).
Baba pride k zenskemu s placom a hovori ze je tehotna. Zensky jej hovori:
- A preco placeme, ved to je vyborna novinka! Ved sme riesili, ze uz chcete dieta!
- Ja viem. Ale ja si ho musim nechat zobrat!
- Preboha, co take vazne sa stalo?
- Ked mne vychadza ze to bude ryba, a este aj s na p..u ascententom!
- No, vacsinou sem chodia na potrat baby po znasilneni,vo financnej nudzi, po tom ako prisli na neveru partnera. Som velmi rad, ze KONECNE tu mam RELEVANTNY dovod.
😀😀😃
@smrfinka no teorericky to moze byt z prechladnutia ale neviem .. to je na prd ze Ta nevezmu ☹
Takto sa to tazko.. cysta by to mohla byt..ale zasa strasit Ta nechcem.. je cudne ze ani na pohotovsti by si nepochodila.. ☹
@claude12345 ja tam nevidim nic. Po kolkych dnoch si si robila?
@claude12345 nič nevidim🤔
@claude12345 tak skus o 2-3 dni. Kolko ti meska?

@monika0001 no mala by som byt 21 maj 🙂 a nechcela som blíženca, pretože ja tieto povahy nemám rada...som rak. a možno si niekto poklepe na čelo a povie o mne- debilka. ja proste na povahove rysy znamení mega verím...mne sa povaha u každeho znamenia potvrdila a hoci su bliženci super intelektualne ladení, miluju umenie, kulturu, spoločnost,su huževnatí- zaroven su velmi malo emocionalni...a ja nutne potrebujem raka, škorpiona alebo rybu....smiala som sa strašne moc, ked mi povedal Dráb termín že 21.5 a ja hned v mysli: za 1. nech je zdravé, za 2. mohol by to byt chlapec, a za 3. chvalabohu posledný den BÝKA (býci su najviac priatelske znamenie zo zverokruhu) ja sa EZO téme venujem, takže dufam že ma tu mamičky neukameňujú. ak by sa to niekoho dotklo, tak napr. bliženci sa skvelo hodia do partie s levmi, bližencom,vodnarom .