icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

esperanzita
4. nov 2013

@csikike Jeeeeeej,ďakujem ti veľmi pekne 🙂 🙂 buďem vás informovať. Možno je u mňa ešte skoro na testovanie. Predsa len to bolo deň po očakávanej menštr. 😉 Takže nádej stále žije!!

zlate_deticky
Odpoveď bola odstránená
esperanzita
4. nov 2013

Tak babule asi som sa tešila predčasne. Dnes Mamatest negatívny len jedna / ☹

esperanzita
4. nov 2013

@nikoletka_h
@nelly912
@mirka_aa
@dadulik1993
@csikike
Ahojte babulky. Tak dnes som nevydržala a okolo 11:00 hod. som si spravila Mamatest a? Negatívny! Jasná viditeľná len jedna / čiarka! ☹ ☹ ☹

ask
4. nov 2013

@esperanzita U mna sa aj duch ukazal az na 5ty den po ocakavanej m. Tak vydrz, este moze byt 😉

esperanzita
4. nov 2013

@ask No ja 2 dni po očakávanej menštr. včera, úplne slabulilinký "duch" veď som sem na stránku pridala aj fotku. A dnes teda som to riskla lebo som to nevydržala a negatívny. Je pravda, že som si ho nerobila hneď ráno, kedy je môč najsilnejší a najvyššie HcG ale tak predsa 😉 tak ešte vydržím. Nechám to na stredu. No v podbrušku mám také všelijaké pichanice väčšinou na ľavej strane. Občas ma tam vie riadne pichnúť. Ale príznaky tehu ani PMS prvý krát žiadne. Ani prsia nemám boľavé, čo zvyčajne mávam už týždň pred mentr. ani brucho nafúknuté, tak neviem čo sa to deje 😅

ask
4. nov 2013

@esperanzita Cakanie je najhorsie.... ale drzim palce 😵

esperanzita
4. nov 2013

Veď to,že to čakanie je najhoršie. Zatiaľ to čakanie bolo vždy "negatívne" 😠 Tak dúfam, že teraz bude // pozitívne 🙂 😉

csikike
4. nov 2013

@esperanzita ja osobne som mala aj 15 dni po vynechani negativny test a dnes mam 6r. syna, skus si pritom hned rano merat aj bazalnu teplotu, tak neklame, a testni sa v stredu rano z ranneho mocu

esperanzita
4. nov 2013

@csikike Otestujem sa až v stredu. S tou bazálnou teplotou, počuj, či ovulujem alebo nie, mám ju stále rovnakú. Možno len ráno 35,4 a poobede 35,6 ale nikdy sa mi nezvýšila tak, že by som to tak vnímala.

janinka14
4. nov 2013

Aj ja som mala len "ducha" a uz mi tu polrocny stvornozkuje. 😉

csikike
4. nov 2013

@esperanzita , to prave treba merat este predtym ako vstanes z postele, idealne mat teplomer v nocnom stoliku, ja som iba podla toho vedela, ze som tehu, kedze vsetky testy som mala neg. dokonca ani na utz mi nevedel doki povedat co sa deje a strasil ma mimomaternicovym.

esperanzita
4. nov 2013

@janinka14 Jani, tak to bol "duch" šťastia 🙂 Uvidíme, či aj my budeme mať takého "ducha" šťastia.

@csikike Tak dnes beriem teplomer k sebe do spáľne 😉 a budem sa troška sledovať. Len mám pocit, že na mňa niečo lezie, lebo som stále unavená. Možno je to aj tou zmenou počasia 😠

csikike
4. nov 2013

@esperanzita , moze to byt aj unava, aj choroba, ale aj tehu.
pri merani ale dodrziavaj stale rovnaky cas, je to velmi dolezite

dadulik1993
4. nov 2013

@esperanzita Ahoj mne tiež ukázal druhu slabučku čiarku a to ms meskal 5 dní nič nieje stratené 😉 vid foto držim palce 🙂

esperanzita
4. nov 2013

@dadulik1993 Dadulik, ale ty si mala toho "ducha" aspoň trošička voľným okom viditeľného 🙂 vidiš, že ja som ho mala viditeľného až keď som si ho v tel.stmavila ☹ 😒 a musela som ho tam na svetle hľadať. Ale tak je tak, pravda, nič nie je stratené 🙂

dadulik1993
4. nov 2013

@esperanzita ano ale to mi meskal ms 5dni 🙂 takze mozno na 5ty den budes mat aj ty uz takeho vyditelneho 😉 drzim velmi palce 🙂

majka_3
4. nov 2013

@esperanzita ahooj ten prvy test z duchom si si nerobila naaaahodou pepino z Dm drogerie?

rohypnol1
4. nov 2013

Ahojte, poprosim vsetky nahanacky duchov - s manzelom sa snazime o mimi uz cez 4 roky. Posledna MS zacinala 10.10, dalsia by mala prist 7.11. Momentalne veeelmi slabulinko spinim - nie je to ani na intimke, len vzdy na papieri, ked idem na malu. Skusala som dnes tehotensky test, ale neviem, ci si ducha len nenahovaram :( Co poviete? Test je Pepino z Dmky.

Ja uz prestavam verit, beznadej ma chyta kazdy mesiac, ak by to vyslo...tak ja neviem...🙂

esperanzita
4. nov 2013

@majka_3 Ahoj, nie, nie, ten prvý test s "duchom" bol Women Secret test.

esperanzita
4. nov 2013

@dadulik1993 Ďakujem 🙂 no je pravda, že ja som si ho robila deň po očakávanej menštr. Akurát to bola taká nádej 😉 že aha "duch" dnes žiaden duch. Jednoducho len / jedna negatívna čiarka.

rohypnol1
4. nov 2013

@esperanzita Silno drzim palce, snad nam to vyjde... Ja na to tvojom vidim ducha jasne🙂

dadulik1993
4. nov 2013

@esperanzita akym testom si testovala ?

esperanzita
4. nov 2013

@dadulik1993 Ten "duch" vyšiel na Women Secert a negatívny na Mamateste.

esperanzita
4. nov 2013

@rohypnol1 Ďakujem. "Duch" tam bol 😉 ale dnes už testík negatívny 😠 😖

esperanzita
4. nov 2013

@rohypnol1 Skús ten tvoj testík vyfotiť bez blesku a možno na niečom tmavšom, lebo sa to veľmi leskne 🙂 😉

majka_3
4. nov 2013

@esperanzita tak sprav raano.. uz bude tmavsia 😉
drzim palce... a daj vediet 😉

majka_3
4. nov 2013

@rohypnol1 test pepino y DM mi pred par dnami ukazal ducha...a aj na druhom teste..... no zial ine testy ciste ako lalia....cize su FALOSNE POZITYVNE ☹

esperanzita
4. nov 2013

@majka_3 Ďakujem 🙂 myslíš že stmavne aj napriek tomu že dnes bol negatívny počas dňa? Akurát som si merala teplotu, no celkom stúpla z 35,4 čo mávam normálne tak teraz mám 36,1 ale zasa je pravda že som hodinku po kúpeli.

kathawka
5. nov 2013

Ahojte. dnes rano som si nasla ducha.
Rano som si robila ovu aj tehu tes a na oboch bol rovnaky. pritom ovu som uz mala zhruba 24.10. mrchu cakam kazdu chvilu, minuly mesiac bola 4-teho, ale ja mam dlhsi cyklus, priznaky na nu ale nemam-nebrecham po priatelovi ako pes :D je pravda ze tento tyzden som sa par krat neovladla a spala som aj poobedeto nikdy nezvyknem, a vecer ma to taha do postele uz pred 21.00..nechcem sa zbytocne tesin, no co ked predsa. co myslite?