Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby bud mi uz vazne preskakuje alebo uz neviem ms mi meska 4 dni mala som 2 dni slabe spinenie ktore prestalo 🤷♀️ Tieto testy su tej istej znacky jeden kazetovy/ tycinkovy proste v obale 😂
druhy nie ten v tom obale sa mi ale aj tak zda uplne iny ale ta ista znacka takze nechapem teraz ci su rozdielne alebo nie ale co nechapem ten v obale som robila vcera vecer je tam pekna ruzova ciarka ma byt takto daleko kedze som pozerala na nete fotky ktore pridavali baby a ties mali tu druhu ciarku dost daleko mne sa zdala az prilis daleko tak som neriesila na zivo je pekna ruzova len to neviem sfotit som v zahranici takze to nieje slovensky test a ten druhy robeny dnes nie s ranneho mocu a tam uz nic nechapem kedze je to jedna znacka .. 🤦♀️🤦♀️ Fakt neviem 🤷♀️😏😏
@niky1141997 podľa mňa zavolaj gynekológovi a objenaj sa alebk sú skus kúpiť iný test ako je pepino
@evita1233 kolko máš do ms? Vyzerá to nádeje 😊
@niky1141997 na tomto poslednom uz vobec nic nevidim... predtym to bol aspon slaby duch... no tu nic
@niky1141997 naozaj ak by si si myslela ze si aj tehotna tak zavolaj k dr objedna ta kukne
@kvetinka125 2 alebo 4 dni pisem preto 2alebo 4 lebo raz mam ms po 26 dnoch raz 28...
@niky1141997 ja viem, ze sa to zle cita najme ked po babetku vsetky tuzime ale mas negitivny test 😔
@evita1233 zajtra bež kúpiť tehu test držím veľmi palce (mylsim ze je tam velka nádej) daj vedieť 😊
@niky1141997 neviem ja na tomto tiez nic nevidim a je cisty ako sneh. Fakt netusim co vidis. Skus to miesto dako oznacit
@niky1141997 máš aj foto po zaschnutí? Lepšie vidno potom 🙂
Dievčatá, skúsite mi ešte daktoré povedať svoj názor na môj test? Je na predošlej strane. Ďakujem aj tym co ma už potešili. ☺️
@tmtm je to jediný test ktorý nemam odskúšaný ale viem ze si ho zeny chvália a vidím na ňom krásneho ducha drzim palce ♥️
@kvetinka125
@evita1233
@niky1141997 ďakujem vám veľmi pekne☺️
@niky1141997 och moja chápem ta ale už asi by dobre bolo pustiť to z hlavy aj keď si myslím ze už ťa to nepusti a o mesiac tu budeš s testikom že sa snažíte... Chápem to úplne ako človek hľadá tu čiarku a ono nič... Veľa krát som toto mala nič nevidím tam také co by silnelo už je mi ľúto
@bibg tak teda zo 💓 držím palceky aby to bolo Mimi 😍😍

@niky1141997 ja som pri prvom tehotenstve mala menzes 1mesiac normalne. Vobec som netusila ze som tehotna. Zistila som to dalsi mesiac ked mi meskali a testy boli uplne silne ciary. A ked som prisla k doktorke tak to nesedelo a bola som uz tusim 12tt . Akoze je to mozne ze mozes byt tehotna a zaroven by si mala menzes ale ciarky by boli silnejsie isto. Hlavne ako vidim testujes uz dlhsie nie 1den. Cize tu mas moznost ist k dr a ona ti presne povie podla ultrazvuku