Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 to je vpohode ja som extrém jak keby mam 10 testov na deň tak všetky urobím.. Bože koľko peňazí človek do toho dá ale ja zas na to nepozerám je to ako droga 😂 skratka musíš mat a čím viac tým lepšie 😃
@sonicka1306 ja tebe tiež 🥰 daj vedieť keď budú koľajnice 🙂
Baby je možné aby mi 25 test ukázal druhu čiarku okene ružovú ale 10tkovy mi neukázal si teraz večer
Mne drahy zakazal kupovat testy 🙂 ale tak co oci nevidia to srdce neboli 😁
@bibg určite napíšem 🙂 síce sa snažíme pomaly 2r, to som si prešla liečbou prolaktinu a po svadbe ideme riešiť prefukovsnie :( dráhy má ísť na spermiogram tak stále čakáme a nie a nie to prísť 🙂 snáď raz 🙂
https://www.promama.sk/tehotenstvo/barbara-lisa... baby včera som citala krasny clanok, plakala som. pustila som si aj podkast radia nahlas, mega dobry rozhovor. pustite si od 19min. lebo dovtedy nehovorí o detoch a o tom prežívaní. aj na na FB skupinu a myslím, že pre ženy ktoré deti majú ale aj nemajú je to velmi prínosné.epizody sa volajú V ženskom rode a myslím , že práve v dobe čakania na menzes či ovuláciu to vie byť hrejivé pre dušu
O veľkej túžbe byť matkou...(od 19tej minúty)
Tak baby, včera som mala pocit že mi ten test poobede ešte stmavol ale už nemám tie čínske testy, tak som bola kúpiť v lekárni maybebaby a nanom neni nič. Takze asi sú tie čínske testy naozaj zle 😕 tie tri testy sú čínske od vrchu dole. Nedeľa,utorok ráno a poobede a ten samostatný Modry je dnes ráno 🤷🏽♀️ Už čakám na ms
Tak baby v stredu o 11 mam gynekológa dovtedy si už žiadny test neurobím
@bibg tak mne sa aj na tom vrchnom nieco miha.. Ale tazko povedat,co to je.. Mozno vyraznejsi kanal. Kolko mas do ms este? Ci uz meska?
@timina22_09 cez víkend by som mala mat :/ mám nepravidelný cyklus takze vždy beriem toleranciu 2-3 dni. 🤷🏽♀️ Mne sa najskôr tiež zdalo že tam niečo je ale myslím že to si už iba nahovaram. Ale nechápem žeby tie či ale testy boli zle keď segre som ich dala otestovať a tej vyšli úplne nagtivne bez náznaku a mne take čiarky normálne pekne viditeľne a dnes test z lekárne a ten nič 🤷🏽♀️ Ak to dobre rátam tak som dnes 13 dpo.
@bibg a ovulku mas odsledovanu nejak? Ovulacne testy, bazalka..?
@timina22_09 Ovulacne testy. Bol pozitivny 25.12 (testovacia ciarka bola silnejsia ako kontrolna) ale tiež bol pozitivny aj 26.12 (rovnako silne ciarky)
@bibg rozumiem... Tak drzim palceky :-*
Baby je ešte asi normálne keď mi 25mlu test ešte nič neukazuje keď na 10mlu som mala slabú čiarku
@mausy30 to mas pepino test? Ja som mala takyto pepino ked uz na lady max (kazetový) som mala celkom peknú čiaročku skus ten 🙂

@niky1141997 Ale v každom prípade majú z teba radosť farmafirmy 😂 za predaj tehu testov..držím moc palce do budúcna 🤩 za mňa máš tiež čisté tehu testy. Tie náznaky duchov môžu byť aj kanáliky