Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
uz sa neviem dockat 🙂
@petra212
@veronikax dakujem baby 😉 tak dufam, ze uz bude len tmavnut a ten duch Vianoc sa zmeni na nas vianocny zazrak. uvidime.. dnes som 15dpo... tazko sa mi urci, kolko meskam, lebo zvycajne dostavam na 13dpo ms...takze faza je zvacsa len 12 dni... ale raz som mala uz 15 dnovu. podbrusko stale pobolieva a najma, ked stojim. chodim na wc vzdy s velkym ocakavnim, ze ci prisla alebo nie. kedyai som vzdy ms dostavala rano a velmi silnu. ale pred rokom a pol som mala velmi rozhadzane cykly a odvtedy sa mi pomalinky rozbieha vzdy a uz nemavam take bolesti ako pred tym. takze to neviem ani poriadne rozoznat. ci je to ina bolest podbruska alebo ta na ms...
@veronikax neviem veru. teraz som uz na ceste do prace a rano som uz test ziaden doma nemala, tak som len BT zmerala..mozno ak dnes budem mat cas, zbehnem kupit a poobede spravim. lebo aj vcera som robila rano a veeelmi slabucky dusik tam bol a ked aom ho robila navecer- ten pridany, tak bolo vidiet normalne az som ja sama zacala tomu verit...tak asi poobede mam vyssie hcg... ja by som najradsej aj vyckala aspon do nedele, len som velmi netrpezliva. len to, ze nemam ziadne priznaky tak ma to matie. jedine co je, ze vecer chodim skoro spat a od takej tretej sa potom budim na nevozitu a velke teplo..
@myriada jednoznacne tamje potichucky blahozelam a zelam krasne Vianoce
@zuzanka2905 ešte zatiaľ nejde ďakovať, zajtra urobím ďalší 😉 ale som rada, že nie som sama, čo to vidí...naživo je výraznejšia a krásne Vianoce aj tebe 🙂
dievcata, uz budem asi otravna, ale pridavam dalsi test, zase ina znacka. ale tak nebudu snad vsetky duchovat?!ja tomu uz naozaj zacinam verit, aj ked zase ma hloda strach, ci to nemize byt cysta, lebo v niektorej diskusii som to postrehla....a dokonca tam bol aj nazor, ze tehu test moze byt pozitivny okrem tehu a cysty aj prirakovine. no mala som dost! hned som to vypla a testla som a zistila, ze tusim to aj silnie
@liligreg neboj bude to dobré určite je to tehu. ☺
@jaruska18
@butterfly333 dakujem dievcata. neviem, ci som to tu spominala alebo som to len niektorej do spravy pisala, ale mam problem so spankom..pravidelne od nedele (1.duch) sa budim okolo 3 alebo maximalne 3.30 a nanajvys zadriemem na 5 minut... a potom opat. a dnes som to vravela mame, sli sme na nakup a vravim, taka som nastvana, cely tyzden sa rano o tretej budim.. a ona ma odrovnala: "ja ked som bola tehotna s tebou, pravidelne 2.30 som vstala a nemohla som spat do rana". no skoro ma prekotilo. lebo vyzorovo som uplne ako ona, ja si to nechcem priznat, ale povahu vzdy tvrdim, ze som uplne cela mama... takze asi budeme mat dalsiu spolocnu vec. ale zatial som jej o moznom tehu nevravela... ak dr. potvrdi, poviem jej 31.1 na jej narodeniny 😉 lebo aj tak sa k dr. az v novom roku dostanem najskor
@slonicatko26
@veronikax
@butterfly333 , @jaruska18 , ahojte mojky, prepáčte, že som sa dlho neozvala, na teste sú //, tehotenstvo mám potvrdené doc, 30.12.2014 idem na usg to sú moje novinky, čakám, že všetky do jednej vstúpime do nového roka ako tehuľky 🙂 🙂 🙂
@rybicka133 ahoj no super gratulujem aspon tebe sa zadarilo. Tak sa opatruj dávaj na seba pozor. Ja dnes 3DC tak zasa idem odznova.
@buskakatuska mam ten istý problém ☺ ale ten spodný vyzerá nadejne

@misha666 ozaj, aké to je naživo a po uschnutí? Lebo keď som si foto zväčšila na maximum, ako to tu ide, tak sa mi to tretie zdá ako kanálik, nevidím tam vôbec ružový nádych... či? 😕 😒