Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikusha2212 ale ta čierna čiarka je pod duchom alebo pod kontrolonou?
@kacenaaa pod duchom. Ono trošku vidíš na tej fotke zo zadnej strany, že kontrolná presvita
@kikusha2212 aha to je divne škoda
Ahojte,včera som si robila test,boleli ma strašne prsia aj podbrusko a 2januara som krvácala,trvalo to 3dni a potom za 4 dní som mala dostať ms.Prikladam foto...Myslíte že sa podarilo?
@cirilinka aký je to test ak smiem vedieť ? A kedy by si mala dostať Ms?
@zuznicka7101 je to mama test. 2 januára som krvacala trvalo to 3 dní a 5 januára som mala dostať ms ale nedostala som.Neviem či mi ms prišla skôr toho 2 januára...
@cirilinka ahoj ja som na tomto teste malu taku čiarku a vtedy som este nebola tehu... ale tebe prajem aby to bola tehu čiarka
@kvetinka125 ďakujem pekne🙂
@kikusha2212 ja vidim...a presne take to mam aj ja..😍🤞🍀
Horny vcerajsi spodny dnes je tam aspon trosku rozdiel..? 🤔🤔
Na dnesnom Viditelna ciarka az po 10 minutach ( po uplnom uschnuti ) Rysovalo sa tam nieco o cosi skor no tazko povedat kedze test bol mokry 🤔🤔
Schvalne som fotky neupravila ale aj tak som nevedela sfotit ten test lepsie aj ked je ciarka o cosi lepsia ale neviem mam asi fakt blbe svetla v dome 😂😂
@kacenaaa ahoj. Dnes ráno som robila ďalší a úplne biely. Takže ja asi zase nič... 🙁 Síce ms čakám až štvrtok, ale už by na teste asi niečo bolo, že?
@kikusha2212 vôbec tam ešte nemusí byť vidno.. Viac možno večer bude vidieť
@kacenaaa tak ale som už 11 dpo, to už by malo byť aspoň trošku nie? Ty sa do toho tak dobre rozumieš, za to sa pýtam teba 😉😊 pozri, mám tam len taký slabulinky tienik a to asi bude kanalik 🤔
@mausy30 ja som bola u lekára a ešte není nič vidieť, iba sliznica zvýšená. A, že mám malú cystu, že to môže súvisieť s tehotenstvom. Bože ja sa tak bojím potom čo som mala MA.je vporiadku, že ešte nič nebolo vidieť? Co si otom myslíš a aj ostatné baby, ukludnite ma. Kedy je už dačo vidieť na ultrazvuku? Ja už síce syna mam ale to sme boli na ET takže to bolo od začiatku sledované.
Ešte upresním, že posledná ms mi začala 12.12.

@kacenaaa dnes už nie, nechcem robiť z neranneho moču. Toto ma ale tak rozhodilo.. keby aspoň viem, či tam bola tá druhá aj predtým alebo sa zfarbila..ach jaj 😔