Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa pod duchom. Ono trošku vidíš na tej fotke zo zadnej strany, že kontrolná presvita
Ahojte,včera som si robila test,boleli ma strašne prsia aj podbrusko a 2januara som krvácala,trvalo to 3dni a potom za 4 dní som mala dostať ms.Prikladam foto...Myslíte že sa podarilo?
@zuznicka7101 je to mama test. 2 januára som krvacala trvalo to 3 dní a 5 januára som mala dostať ms ale nedostala som.Neviem či mi ms prišla skôr toho 2 januára...
@cirilinka ahoj ja som na tomto teste malu taku čiarku a vtedy som este nebola tehu... ale tebe prajem aby to bola tehu čiarka
Horny vcerajsi spodny dnes je tam aspon trosku rozdiel..? 🤔🤔
Na dnesnom Viditelna ciarka az po 10 minutach ( po uplnom uschnuti ) Rysovalo sa tam nieco o cosi skor no tazko povedat kedze test bol mokry 🤔🤔
Schvalne som fotky neupravila ale aj tak som nevedela sfotit ten test lepsie aj ked je ciarka o cosi lepsia ale neviem mam asi fakt blbe svetla v dome 😂😂
@kacenaaa ahoj. Dnes ráno som robila ďalší a úplne biely. Takže ja asi zase nič... 🙁 Síce ms čakám až štvrtok, ale už by na teste asi niečo bolo, že?
@kacenaaa tak ale som už 11 dpo, to už by malo byť aspoň trošku nie? Ty sa do toho tak dobre rozumieš, za to sa pýtam teba 😉😊 pozri, mám tam len taký slabulinky tienik a to asi bude kanalik 🤔
@mausy30 ja som bola u lekára a ešte není nič vidieť, iba sliznica zvýšená. A, že mám malú cystu, že to môže súvisieť s tehotenstvom. Bože ja sa tak bojím potom čo som mala MA.je vporiadku, že ešte nič nebolo vidieť? Co si otom myslíš a aj ostatné baby, ukludnite ma. Kedy je už dačo vidieť na ultrazvuku? Ja už síce syna mam ale to sme boli na ET takže to bolo od začiatku sledované.

@kacenaaa dnes už nie, nechcem robiť z neranneho moču. Toto ma ale tak rozhodilo.. keby aspoň viem, či tam bola tá druhá aj predtým alebo sa zfarbila..ach jaj 😔