Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa má slabšiu, skoro vôbec, ale inde, ešte bližšie ku kontrolnej ako na tom vcerajsom. Ten duch není z nej. Ja tak dúfam, že už to konečne vyde 😊 oči som mala z 1.1. na 2.1., odsledovane len som čakala, že testy budú silnejšie už teraz a nie len slabulinky duch 🙁 preto sa bojím trošku, aj keď kým není ms, nič není stratené
@kikusha2212 presne zajtra urob ďalší test 🙂 skus zohnať mamatest tycinkovy ten mi ukázal riadny rozdiel oproti iným
@niky1141997 nechcem ta nahnevať ale mne tie testy robia to iste. Pred 2 mesiacmi som ho mala taký istý a tehotná som nebola. Mám pocit že tie dr. Max testy začali tiež robiť duchov. 🤷🏽♀️
@kacenaaa tu taký nezozeniem, žijem vo fínsku a teda výber je tu veľmi biedny. Väčšinou ani na testoch nepíšu aký je, len na tomto je 10 a potom palickove sú 25... Myslíš, že už zajtra mám urobiť ďalší? Nebude lepšie ešte trošku počkať?
@niky1141997 ani tu nic nevidno
@mima1 ja mam hlavne ztoho teraz plnú hlavu, že som 4tt+5 a okrem zvýšenej sliznice nič nevidel. Bože nech je všetko vporiadku🙏. Ja sa tak bojím po tom MA.kedze syncek je po ET tak tam to tehotenstvo bolo cele také sledované. A presne všetko sedelo. Takže teraz mam stres keď je to takto, že neviem kedy co. A myslíš ze je vporiadku, že ešte nič nevidel?
@niky1141997 no ja neviem ci som slepá ja ábo co ale na prvej fotke vidno ducha.. Véd mi nesibe snáď 😃
@kikusha2212 určite skus ešte
@niky1141997 podľa mňa sú Dr max testy najlepšie
@niky1141997 môj Dr max horný a som tehotná 🙂
@niky1141997 ja som vždy robila dve testy jeden cez deň a keď aj tam niečo bolo tak som tušila už
@niky1141997 ja by som urobila ešte jeden 🙂 ale to som ja no 😃
@tmtm ahoj ja som ešte nebola u dr, až budúci týždeň má objednala sestrička, teraz som 5+5 tt
@niky1141997 skus večer ale predtým nepi a skus aspoň 2 hodiny necurat tak som to robila ja 🙂 nepi vodu veľmi a večer môžeš.. Ale urob ako to ty cítiš 🙂 ak chceš až ráno je to na tebe
@adrianna23 tak aspoň sa nemusíš stresovať ako ja🤷♀️, nečakala som ze ma bude dnes pozerať

@kikusha2212 neviem moja dusík tam je.. Ma tiež tu čiarku zo zadu?