Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 dakujem
Snad nie falosne
@niky1141997 no ved to je jasne
Ze by neukazalo
Nic ani tebe ani mne nieco sa proste deje neviem ak to nieje tehotenstvo mozno cysta ? Ale
Nieco sa deje urcite !!
Ja hoci aky test urobim a vidim ze je den co den silnejsi zacala som od soboty tak baby pise ze kanalik alebo ze taky mali a bola ciarka a. Neboli tehu takze neviem uz
@niky1141997 ktory si si objednala ?
Digitalny ??
@niky1141997 ak si obj. Digi skus este testnut obyc. Ci bude vyraznejsia ciarka aby si zbytocne nerobila taky drahy podla mna. Viem o com hovorim 😇😊
@niky1141997 skus obycajny palickovy .. alebo ako sa vola najprv este
Zdravím vás. Máte niektorá skúsenosť s inofolicom ? Ďakujem 🤞🏻
@dianka5542 ja nemam s inofolicom ale ja beriem uz 4mesiac femibion konkretne s metafolinom a vitaminom D3, tento mesiac som uz tehotna vyslo nam na prvy sup dufam ze to aj dotiahnem do uspesneho konca...
@dianka5542 vysadila, robilo mi to velmi zle. Obycajnu kyselinu listovu od Jamiesona 🙂 plus od nich B D C E 🙂
@evita1233 držím palčeky 😘 možno skúsim aj ten
@niky1141997
@vejuska23 no uvidim kupila som si 2 balíky po 20ks beriem 2x denne ale akosi mi to pomohlo s pleťou pred každou menštruáciou som mala strašne veľa akné ale teraz vôbec nič a zajtra mi má prísť no dúfam že nepríde
Len som ztoho mala 2 dni hnačku 🧐 ale teraz je to vpohode
@dianka5542 mne to stačí velmi pekne mi nabehla ovulácia. Aj dlzka menzesu sa mi skratila o 2 dni. Mozno naozaj stacia len zakladne vitaminy. To co uzivam ja vyslo dokopy 30e a je to po 100kusov viac sa to oplati. V inofolicu je podla mna malo listovky
@niky1141997 podla mna problem je len v tom ze ten test nevies dobre sfotit 😂😂😂 inac tam
Ta ciarka asi bude lebo na prvom
Vidim
Ty vidis urcite lepsie ako my ja aj ked sfotim test a pekne vydno pridam
To sem a Zla kvalitaa je hned fotky neviem
Preco
@jazlyn podľa mňa áno 😊
@niky1141997 ak chces skusit skus digi pretoze ukazuje ci si tehotna a kolko asi tyzdnov. Lebo v tvojom pripade nato kolko testujes predpokladam ze tam bude zas bielo a budes hladat. Takto ti da + alebo dake cislo a vies to isto nemusis hladat duchov atd
@niky1141997 ja tam tiež vidím čiarku. 😊 Možno ti len pomaly stúpa hcg
@niky1141997 krásne vidno super 🙂
@kikusha2212 super dušik je tam ✊
@kacenaaa si isto vieš predstaviť ako každý deň trpnem, či sa má nespustí 😁 ja už chcem vidieť krásne koľajnice, nech môžem kľudne spávať. Dnes do rána sa mi snivalo, že som dostala ms, hotová nočná mora 😅