Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kukadielko vyzerá že je pozitivny len buď inak odfoť alebo zajtra skús ešte iný 😉😉✊🍀
@naty1987 ale je taky rozmazany, to nevadi?
@naty1987 ahoj tak dnes takto divne je ze na Obycajnom mam Uplne slabulinku ciarocku treba ju fakt hladat a tazko sa foti hned som si robila rano test nic vobec po limite ciarka
Vraj najlepsie testy v UK !! Ale su otrasne tak som si kupila clear blue Robeny teraz o limite sa bavit uz nebudem jednoducho stale ten test ocikam na tolko ze 10 minut schne a musim ho vybrat s obalu aby uschol 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ A potom ta ciarka tam je neviem niesom si este stale iste ale mam pocit ze ciarky su silnejsie a ta dnesna na clear blue
Je dost silna aj ked az cca 3-5 min po limite ale do 10 minut bol cely modry tazko povedat co hovoris ty moze to byt kanalik ?
@jazlyn ale toto nie je tvoj prvy clearblue,vsak? Lebo tuna vidno ciarku dost..
@timina22_09 mne to príde skôr ako kanálik 🤔
@timina22_09 je moj dnesny
@kacenaaa tak modre to je,tak neviem. Skor na tom obycajnom by som povedala,ze mozno kanal. Tazko povedat no.
@timina22_09 tu je mozno lepsia fotka
@niky1141997 dakujem skusim este digi
@niky1141997 aty si chcela ten digi skusat ci
@jazlyn ja len nechapem, niekde ciarky su vyraznejsie,niekde nie .. Skus tento isty este a ked este o trochu stmavne,sla by som do digi urcite. Drzim palce.
baby poradte...na pepino test slabunka ciarka v pondelok rano...a dnes mama test vecer n
uplne nic... 1,5,dňa rozdiel...co vy na to? rano skusim este aj mama test aj pepino naraz a uvidim..som 4dni pred MS..
@niky1141997 taak sa nám to tu zase zamotava 😃😃🤦♀️

@anna1971 ou tu sa snažiť môžte ale zbytočne najskôr testy ovuláciu neukazuju ešte ani nahodou