Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@liligreg ja uvidím či pomože ten gynex. No som si povedala že nebudem už robit ovu testy ani merat. Kašlem na to. Práve s mm rozmyšlame že si otvoríme školu thajskeho boxu kedže obaja ho milujeme aj cvičíme tak dufam že sa to do roka podarí.
@butterfly333 ja som vzdy chcela boxovat :D len nikdy som sa k tomu nedokopala
@liligreg ja milujem box a robila som aj 8r karate. Tak dufam že sa tá škola podari.😊
@butterfly333 bude drzat prsteky, sny, zelania a tuzby si treba plnit
@liligreg to áno a možno sa aj to malé zadarí.
@butterfly333 urcite sa zadari
@liligreg verim aj ja že sa zadarí.
@liligreg ahoj, chcem ti len povedat, ze ja na zaciatku tehu som mala presne take iste budenie.. asi tak do 6-7 tt som sa budila rano o 2hej alebo pol 3, ale najcastejsie o 3tej a dorana som potom nemohla spat.. neviem povedat cim to bolo, ale najskor su to asi nervy ze si chces robit testiky, proste podvedomie ta pomaly budi na to co chces rano spravit a vela od toho ocakavas..alebo je to mozno len stres... ja som tak spravila dokopy asi 20 testov 😀 .. drzim ti ale palce aby ti mrcha nedosla minimalne 9 mesiacov ;)
@jaruska18
@rybicka133
@butterfly333
@veronikax no dievcata, nasla som este heden dacnejsie kupeny test, posledby aky doma mam, takze vas uz prestanem spamovat, uz ked tak len digi kupim, ak by sme sa distali este do lekarne. na vrchnej foto je prvy test z poobedia dva dni dozadu a z dnesneho rana... a na poslednej su dokopy vsetky, kde uz to nie je duch, ale skor palicka, teda aspon podla mna
@veronikax ten prvy je dva dni dozadu, modre su jeden vcera z 10.00 a druhy z 15.30 a posledny zeleny je z dnesneho rana...a zase som bola v pomykove :D ze preco je zeleny, len tie dva boli kupovane uz davnejsie v tescu v ba a tie modre dva som vcera kupila...som si prvy moment myslela, ze mi zabalili ovu test do krabicky od tehu, ale bolo na tom obale vnutri pisane , ze hcg tehotensky test :D
Pepino mal zaciatkom roka chybne testy. Do krabicky s teh.testami balil ovulacne. Neskor to bolo aj na krabickach prelepovane. Takze ak su davnejsie kupovane tak zelene budu ovulacne. @liligreg
@lenttillka14 Ale tie ovulacne Pepino boli zlte, podla mna je zeleny tehotensky.
@lenttillka14 no tie "zelene" boli asi dva mesiace dozadu kupene
@lenttillka14
@liligreg
Pepino ovulačné testy sú žlté.
@piacere ja som mala doma ovulacne zelene, ale teraz ked som uvidela obrazok, som si spomenula, ze to neboli pepino..pepino ovulacny som mala len raz 🙂 inak som objednavala z mojalekaren.sk , ale neviem aka znacka a tie boli zelene.. teraz si ma ukludnila tym obrazkom 🙂 uz len dufat, ze babuliatko je silno zahryznute a je tam, kde ma byt
@piacere moje ovu testy su zelene a ani LH nemaju označene.
@butterfly333 teraz ma uplne mylis 😀
@liligreg prepáč moja 😀
@butterfly333 uz zacinam byt opat na pochybach
@liligreg nebooj ;) mas tmavozelene 🙂)) a ja mam tmavozelene tehu testy...aj tmavonidre....a ruzove mam ovu testy a nepise sa tam LH ;)))
Vies co urob?? Netestuj uz ;) kup si 1 test...a urob si ho v den Vianoc ;) a do vtedy len var...pec...upratuj...romantikuj ;) vypni!! ;) a nechaj sa prekvapit ;)

@rybicka133 dakujem za radu moja a načo je to konkrétne?Ja som si gynex obj v pondelok by mal prist.