Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 ani ja som. Ju predtym nikdy nemala... Tak to mas este malickuu... Drzim palce
@niky1141997 ja som dostala ms o 4 dni skôr, takže opäť snaženie 😮😮
@niky1141997 fuh no uvidime tak, dnes som mala zas stipku krvy s hlienom ked som bola na wc. Mala som aj trocha bolesť brucha ale nic extremne a párkrát ma silnejsie pichlo v lavom vajecniku 🤦🏻♀️ tak snad to nebude nic vazne
@niky1141997 aj ja som mala v septembri na preventivke 3cm cystu a pri kontrole o mesiac uz nebola, vyplavila sa pocas menstruacie
@niky1141997 spravila som dnes druhy sice som chcela az zajtra ale nejak mi vypadlo ze to bolo len včera 🤦🏻♀️😂
Neviem ci to vidiet lebo je to stale neodfotitelne 🤦🏻♀️
Ale pride mi ze ta ciarka na dnesnom bola o chlp silnejsia
@niky1141997 no my jedno mame 7 ročne, v auguste sa podarilo na prvý šup ale bola s toho anembrymola čiže v októbri kyret teraz v januári sme prvý krát skúšali od prvého do 14.1 každý deň a potom. Akosi nebol čas takže týždeň nič aj tak sa nepodarilo, síce ms mam ale slabú ale jasno červenu krv, ani neviem co na podporu alebo ako nato aby sa to podarilo 😮😪
@jaruska_12 sku s inositol ja som brala fertipronu kde boli aj vitamíny a v decembri mi prišla normálne ms, druhá ms po kyrete a inositol si baby chvália že pomaha je aj na úpravu cyklu aj na podporu ovulacie
@niky1141997 a brala si nejaké vitamíny? 🙂 šla si podľa ovulky či ste to skúšali stále? 🙂 no rátam i ja s tým ze ma vypíše keď sa podarí ale radšej takto ako riskovať, a ďakujem za podporu! 💕♥️Aspoň je niekto kto to vie pochopiť 👍😊 inak ja neviem musím sa zdôveriť hneď ako som sa dozvedela ze sa to nevyvija a ze pôjdem na kyret otehotnela moja kamoška no proste v tej mojej najhoršiej chvíli som sa nedokázala tešiť s nou a ani nedokážem doteraz, bolo mi to nepríjemné že mne to oznámila prvej aj napriek tomu ze vedela ze ten psychicky stav je zraniteľný, doteraz mi je takto a pravdepodobne sa to zmení až mojim tehotenstvom ☹️☹️☹️☹️😮
@niky1141997 niki skus bez filtru to odfotit
@niky1141997 ahoj vidím, že tu dosť testujes. Myslím ze tehotná nie si. Žiaľ ja som mala pozitívne testy z cysty a z polyc. vaječníkov a rozhodne silnejšie ako ty a Tehotná som žiaľ nebola myslím ze ak by si bola tehotná tak testy by si mala riadne pozitívne a nie slabé čiarky..
@niky1141997 no zamna kanalik
@niky1141997 tí duchovia všetci sú z tej cysty, nerob už tie testy, vykašli sa na to...inak HCG má žena bežne do hodnoty 5 a nemusí byť tehotná, takže tvoja hodnota nieje tehotenstvo....
@lelet1609 Ahoj.Áno😊kebyže som tehotná tak to už by boli iné čiarky🤣viem že je to tou cystou.
@niky1141997
Inac aj Moje testy su podobne tiez musim mat cystu
@niky1141997 to robi cysta na 100% ja uz mam aj taku slabu ms
@niky1141997 ahoj. Ja som tiež pred rokom mala z cysty také čiarky a to som ju mala 5 cm. Počkaj kým zmizne, netestuj teraz, je to zbytočne