Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@veronikax ms som mala uz teraz ju mam mat az 6.1.2015
@kotatko1232 tak to mas potom obdobie ovulky teraz nie? ;) tehu priznaky vo vacsine zacinaju neskor ;) az po vynechani ms...ked je uz babatko napojene na mamicku ;)
@kotatko1232 tak to mas potom obdobie ovulky teraz nie? ;) tehu priznaky vo vacsine zacinaju neskor ;) az po vynechani ms...az ked je uz babatko napojene na mamicku ;)
ahojte zienky, kedze prednedavnom som este k vam ako poriadna snazilka patrila, chcem vam vsetkym popriat krasne Vianoce a strasne strasne vam drzim palceky, aby ste na buduci rok drzali svoje drobatko v rukach 🙂))).
@kotatko1232 aj mna prvy tyzden sem tam brutalne pichlo v podbrusku ale hned to aj preslo, zevraj je to zhniezdovanie a je to v poriadku , nic sa neboj, vsetko bude v poriadku 😉
@slonicatko26 no duuufam.ze je to ono 🙂 bojim sa robit este test.😉
@kotatko1232 tak na to, že už jedno dieťa máš.... vôbec nepoznáš, ako funguje ženské telo a cyklus? Ak máš dostať ďalšiu menštruáciu 6.1, to znamená, že máš cca 12 dní do mrchy, čiže to vychádza, že si aktuálne v období ovulácie, čiže určite nemôžeš mať tehotenské príznaky, jedine, že si tehotná z predchádzajúceho cyklu... ale keďže si mala mrchu, je to skôr nepravdepodobné.....
Ak chceš byť tehotná, tak sa práve teraz v týchto dňoch snažte a nemysli na tehotenské testy, tie by boli teraz fakt zbytočné....
Toto si naštuduj, veľa sa dozvieš....
@piacere ahoj.no neviem sa riadit lebo mam nepravidelny ciklus.nikdy nemam vtedy ako by som mala mat.aj minuly mesiac som mala skor.
Veronikax aj ja tam vidím dusika 🙂
@jaruska18
@chantalka86
chcem zajtra rano skusit 🙂 to budu 2 dni od minuleho testu ;) uvidime...ci sa skryje...alebo ukaze ;)
ahojte, kde by som našla tabuľky výška hcg podľa týždňa tehotnosti
@veronikax a kolky DC si mala.teraz.ovu?
@isabella22 neviem ;) co som mala par testov...tak pozitivne mi neukazali ;) riadim sa podla chlapa..on si mysli ze som mala 16-17.12 ovulku ;) fakt neviem kedy bola 🙂 dnes som 25 DC z 31-33 DC 🙂
@jaruska18
@chantalka86
@isabella22
takze nic 🙂) skrylo sa 🙂)) aj vyvolavanie duchov ma svoje caro :D
@veronikax tak uz ked chlap citi ovulku je co povedat hh..ja teraz kaslem nato sexujeme a ked sa nezadari tento mesiac cakame na termin do heliosu....
@veronikax ked ti vcera vysiel tak pekne, bolo to v limite? A mozno ten dnesny je menej citlivy len si si to nevsimla hm? Ale drzim palec kazdopadne 🙂
Ahojte koceny skuste tie testy fotit nie farebne ale negatív tam lepsie ukaze ducha 😉
@veronikax a ešte mi napadla jedna vec, niektoré baby majú vyššie hcg poobede 😉

@kotatko1232 kludne to moze byt aj PMS 🙂 istejsi je test.. ako dohady 🙂 a najistejsia je krv🙂